"אלוף בשחור-הרהורים"

poper2

New member
"אלוף בשחור-הרהורים"

אין מילים לתאר את הגאונות של עמיר. אחרי כמה וכמה האזנות ליצירה המופלאה הזאת מתחילים להבין בעצם על מה מדובר. פשוט ענק!!

dode127

New member
על מה מדובר

לא הבנתי למה עמיר מתכוון ????????? את יכולה בבקשה להסביר לי

אין מילים לתאר את שלמות היצירה..

...פשוט אין... תודה לך עמיר מעומק הלב...(לך ולכל מי שלקח חלק בפרוייקט הזה) על " שהוצאת לאור" את ההירהורים...שלך...שלי...שלו...שלה....של כולנו....כל אלו שאינם יכולים ללכת על המים...

הרהורים- "כל מה שאתה מדבר אתה לא ברור"

לא הספקתי לשמוע את זה אבל קראתי את זה בשבת איזה חמש או שש פעמים. ו.... אני מתחרפנת.. יש שם המון ענווה, אמונה ו.. אי ברירות?בלאגן? מעט מילים והרבה עומק? הרגשתי שמתנהלת שם איזה הליכה זהירה לקצה של בור שחור של הבנת וידיעת האלוק כאשר כל קצה חדש יותר חשוך ויותר לא ברור ומושג.. אני אשמע את זה בעז"ה היום ואולי יתתבהרו לי דברים חדשים. שמתם לב לתמונה של הרבי החבויה? ול613 הנקודות? ( תרי"ג מצוות)

פזית 1

New member
חחח, רק שלא יגידו שאני רדודה....

אבל למה בחרו דווקא את התמונה הזו של עמיר??
סתתתםםםםםםם.... ברוך השם שאי שפשר לגעת בשמים! ברוך השם לחתוך הכל לשניים! ברוך השם שיש לי שם עיר ובית! איך עמיר בכזו פשטות מגדיר את התהיות המהותיות של החיים?

פזית 1

New member
אגב, מי מגיע לטקס ביום שני בשבע בערב?

צריך להתלבש יפה.....

star211

New member
פזית...

שמחתי לראות אותך בהופעה:] תני לי עדכון בקשר ליום שני קצת מעורפל ולא מובן מה קורה באותו ערב...

ענן 9

New member
ואני ירושלמי,,

ולא ניתן כאן בי ם להשיג את הדיסק,,,וקמתי בקר יום א ונסעתי לבאר שבע וקניתי את הדיסק,,,מה כבר יכולתי לעשות,,,אגב מעשה כזה אני עושה רק בשביל עמיר מגיל 10 אני אוהב שירה ובשביל אפ אחד לא עשיתי מעשה כזה,,, מתפלל כל יום להצלחתו של עמיר ואבי בניון היקרים

ענן 9

New member
זה מחמאה אדירה,,,

מעולם לא היה לנו כדבר הזה כאן במדינה עים עוצמות כאלה,,,,מזעזעת היצירה הכוונה מטלטלת עים עוצמה אדירה וחיובית

טל טל 20

New member
../images/Emo22.gifענן..

לא חושבת שהיה צורך לנסוע עד לב"ש כדי לקנות את הדיסק יכולת להזמין בטלפון. יותר פשוט, לא?

ענן 9

New member
../images/Emo175.gifנכון צודקת

אבל מרוב אהבתי לעמיר,,,,,,אז הכל קטן עלי,,,,מתגמד מול הטירחה מול הדיסק המאלף הזה,,,ומעניין אם עמיר מודע לזה שהונגרי כמוני ללא כל זיקה לתרבות המאגרב אוהב אותו אהבת נפש ללא גבול,,,

למעלה