אלוני

רבקה ל

New member
אלוני

לא קל להכעיס אותי הערב, שכן ``טריון`` העלתה משובה בנשמתי, לראשונה מזה שבועות. אינני הראשונה בפורום שמעירה לך אודות התייחסותך הרגשית לברק...עד כדי כך, שברוב אמוציות, אפילו הזכרת מילה קשה אודות אלימות, במקביל ל``מורשת``. רעיון שאפילו לא חלף במוחי. ``מורשת`` הוזכרה מטעמי, בדגש על העדרה המוחלט, של מישנה סדורה ליישום מהלכים הסטוריים, ע``י ברק. לאמר שאינני עונה אלא רק תוקפת? נדמה לי שעניתי כמיטב יכולתי. צר לי אם יכולתי מוגבלת. אך כמו-כן, עליך להודות, שבנוגע לברק, גם אינך קשוב במיוחד.

אלוני.

New member
שמחת עניים )-:

זה היה בהתייחס לטריון... לגבי העניין, ``מורשת ברק`` הוזכרה על ידך בגישה צינית ואף מקאברית משהו , התייחסותי הייתה בהתאם . קל מאד להעיר לי על יחסי לברק מכיוון שאני היחיד כאן ( כמעט ) שתומך בו , זה מה זה פשוט. מה שאני מנסה להגיד הרבה זמן , וגם אם לא אומר: בישראל יש בחירות , ברק הוא ראש הממשלה הנבחר . כל הנסיון להציג כאילו ברק ``זוחל`` אל ש``ס ועליו להתפטר כדי שנציג הליכוד יזחל אל ש``ס די פאטתי בעיניי. במה טובה הזחילה של נתניהו לש``ס והלחישה לאזני הקובל כדורי מהזחילה המיוחסת לברק. או שאולי רק לימין מותר לזחול כדי לשלוט. גמל , לא רואה את הדבשת של עצמו. חברון - בראון . לא אני המצאתי את זה , ש``ס ונתניהו המציאו את זה. חברון עיר האבות....

רבקה ל

New member
אכן שמחת עניים ולא יותר

תפשתי אותך, אלוני, בחשדות קשים ולא מבוססים כלפי אנשי ימין ואולי רק כלפי בפרט. אין ולא הייתה לי שום רמיזה ובדל מחשבה מקברית, בנוגע למילה ``מורשת``. אני רואה לנכון להתעקש על כך משום, שיש בהנחתך, נקודת מוצא מסולפת כלפי אנשי ימין. אני גם לוקחת לתשומת ליבי, את הנחתך זו לגבי, (מחנה הימין), בבואי בדברים בעתיד עם איש שמאל. הנה אנו מסכימים, שאין צורך שברק המתרפס לש``ס, ייפנה את מקומו על מנת שנתניהו ייעשה זאת תחתיו. איננו מסכימים בנוגע לשאר הדברים... אבל אם אחד מאיתנו או אפילו שנינו נזכה לישרוד את הקדנציה של ברק, אולי מישהו\מישהי ימלך בדעתו (הפעם כן הייתי מקברית).

למעלה