אלוני-מרשה לי טריוויה אקטואלית?

חיננית2

New member
מי אמר על מי?טריוויה אקטואלית?

אילו נגמל מחסרונותיו לא לדבר אמת ,ולא להתרחק מרכילות--היה מנהיג צבאי למופת. נראה אתכם אנשי האקטואליה- מי מכם יידע ,ונאמר לו קולקבוד. חיננית-טריוויה והגיון.

יש-....פרס !!!!!!! B-)

חתרן בלתי נלאה כל רכילות קטנה מהמעללים שלו על אמת ומנהיג מעולה-של כל עם ישראל..לאבדון. מרק.

אבו-דני

New member
המורה אני יודע זה -בן גוריון אמר על

רבין בזמן שהם הקפיצו טקילה יחדו ורבין סיפר לו על המתנות של לאה.. איך היא עבדה על המדינה..ולקחה מכל טוב המארחים...אחללה... ``יצחק פקוד על גולני למצוא את הסיכה שנתן לי ההוא הכושי מגאנה``.. מי אמר שהם לא חכמים...השמאלנים האלה..מי? מי? מי? horay....horay...horay Avner know it all שלך האבו...שממתין לדוור לקבל הפרס...ישר למושב

חיננית2

New member
נכון בן גוריון אמר-אבל לא על רבין

טעית ידידי המלומד-בכוון. לך ימינה.. ותמצא את הסיכה בערמת השחת יא אבו דני. מהמורה החיננית שנתנה לך משימה. וקקטוס גם אתה תהיה יותר ריאלי ומעודכן ..וזה אחלה רמז שבעולם

חיננית2

New member
הללויה - B-) כן-לראובן.

ידעתי שעליך ניתן לסמוךידידי משכבר הימים ההם.בניגוד למה שנאמר שם על אריק שרון -ראש ממשלתנו הנוכחי-הזקן2- ע`י ראש ממשלתנושהיה ידוע בתוארו הזקן 1-הראשון.

hreuven2

New member
תביאי קצת טריוויה לגבי פרס

עוד מעט יסתבר שבטרם הוא ילך בדרך כל בשר המדינה תלך לפניו.

hreuven2

New member
אותו בן גוריון גם אמר כדלקמן:

נוער קריריסטי,שעיניו לבצע,לחיים ריקים,לרווחים קלים,לקיום פרזיטי- נוער כזה יהווה נשק סודי של אויבנו בו יכריעו בנקל את עם ישראל. ההתפרקות הנפשית והמוסרית הפושה בצבורנו מסוכנת לבטחוננו יותר מצבאות האויב`` בקיצור השמאל לזבל

חיננית2

New member
ֱNONSENSEֱֱֱ!!!ֱBULLSHIT

וסלח לי הפעם ידידי על הביטויים האלו. לצערי הפעם הם אלו ש מתאימים כתשובה. כי עם כל הכבוד לידענותך,אי אפשר להכליל על כל הנוער השמאלני או הימני. יש כאלו ויש כאלו .יש נהדרים ,ויש נפולי נמושות יש חברה טובים ויש ארסים חסרי תרבות ומתלהמים -בכל המחנות. לכן נקטתי בלשון לא חיננית ולא אופינית לי בכותרת .

hreuven2

New member
אבל את חושבת שאת מריה

שנולדת מרוח הקודש. השמאל כולו רוח וצלצולים. אמרתי כבר שחזון השלום של השמאל הוא סמרטוט מגואל בדם מתישבים,שקרים ומליצות נבובות ובלי וידאוטייפ.

חיננית2

New member
הראובן-לא ג`סוס ולא מרייה !

הוא אינטליגנט-יעני איש יודע תורה ו ספר. הבעיה איתו שיש בו חד צדדיות משוועת ושנאת חינם...וחבל.

hreuven2

New member
אהבה רבה לי ליהודים האומללים

הנרצחים יום יום. שנאה רבה ותיעוב לשמאל רוצה דוגמא? לפרס היתה שיחה טובה עם הרוצח ערפאת ותוצאתה הגברת ההתרעות לפיגועים. רוצה עוד דוגמא? פרס אמר שהריסת הבתים היתה טעות האם הרוצח ערפאת אמר שהירי על אוטובוס תלמידים ליד עינב שמטרתו היתה להרוג ילדים היה בטעות? הרי אם האוטובוס לא היה ממוגן היינו קוברים כמה מהם. השמאל הוא הצרעת של המדינה וחבל ששרון צרף אותו לחיקו[או ההפך?]

חיננית2

New member
לא הבנתי-את הקשר ,האמן לי

האם השמאלנים בעד פיצוץ אוטובוס ילדים בעינב ? האם הם אלו שמפגעים?ככה משתמע מדבריך..מר ראובן. האם השמאלנים לא כואבים בדיוןק כמוכם את הפיגועים? אולי כואבים יותר ממך את שברו של החלום לשלום . ותחשוב על זה ..קצת

hreuven2

New member
אל תיצגי שמאלנים במליצות ריקות

מתוכן ונבובות. מאסנו בהם ובמשיחי השקר המודרניים של השמאל.

למעלה