אלוני לך קצת הביתה נתנו לך פורום לשעשוע? לך שחק בלגו מפתח מאד את המח
ו וינטו New member 3/8/01 #1 אלוני לך קצת הביתה ../images/Emo28.gif נתנו לך פורום לשעשוע? לך שחק בלגו מפתח מאד את המח
מ **מרקי-קקטוס** New member 3/8/01 #2 אלוני-עוד לא הבנת שאתה בדיחה? ../images/Emo5.gif מוחק הודעות לגיטימיות בקשר למעלליך בפורום??
G google1 New member 4/8/01 #5 שוב יצאת ? אחת לחודש שוב הקצוניים מתעוררים ובוכים שמוחקים להם הודעה קיצונית. מרכוס מה יהיה?
א אבו-דני New member 4/8/01 #6 כל עוד ההגמוניה על התקשורת תהיה בשמאל, הפה לימין יהיה חסום... אבל זה ישתנה במהרה בימינו על נתניהו סנוב כבר שמעת?
כל עוד ההגמוניה על התקשורת תהיה בשמאל, הפה לימין יהיה חסום... אבל זה ישתנה במהרה בימינו על נתניהו סנוב כבר שמעת?
G google1 New member 4/8/01 #9 נתניהו? היה מאוד חביב לפני יומיים אצל ויצטום. אמר דברי חוכמה. מה הקשר למד אותי? מה הקשר בין התנהגות גועל נפש לנתניהו? לפי דעתי שמיים וארץ
נתניהו? היה מאוד חביב לפני יומיים אצל ויצטום. אמר דברי חוכמה. מה הקשר למד אותי? מה הקשר בין התנהגות גועל נפש לנתניהו? לפי דעתי שמיים וארץ
ו וינטו New member 4/8/01 #8 גם אופטיקנה לא תעזור לגוגל מוגל ../images/Emo28.gif ../images/Emo28.gif אילו היו מוחקים הודעות קיצוניות,ניחא ראה הודעות קיצוניות של למשל אוהבים קוטלים שהם גזעניות ובושה למין האנושי
גם אופטיקנה לא תעזור לגוגל מוגל ../images/Emo28.gif ../images/Emo28.gif אילו היו מוחקים הודעות קיצוניות,ניחא ראה הודעות קיצוניות של למשל אוהבים קוטלים שהם גזעניות ובושה למין האנושי
א אבו-דני New member 4/8/01 #11 רצית להקרא goggles לא נורא אבל... אתה לוחץ לי בבריכה על עיניי משהו לא רק כאן בפורום אולי נחליף אותך? או שנמצא מישהו שיתרגם אותך
רצית להקרא goggles לא נורא אבל... אתה לוחץ לי בבריכה על עיניי משהו לא רק כאן בפורום אולי נחליף אותך? או שנמצא מישהו שיתרגם אותך
G google1 New member 4/8/01 #12 אתה מסוגל לחבר שני משפטים או רק למלמל ירידות כל הזמן? אין הרבה רמה אצלכם לאחרונה?
ו וינטו New member 4/8/01 #13 חבל שאתה מתגרה וממשיך ../images/Emo28.gif האינך יודע שאין תרופה בעולם שיכולה לרפא טיפשות? שקט הס והחבא
חבל שאתה מתגרה וממשיך ../images/Emo28.gif האינך יודע שאין תרופה בעולם שיכולה לרפא טיפשות? שקט הס והחבא
א אבו-דני New member 4/8/01 #14 mongrel רוצה שאחבר לך גם שירים? רוצה סיפורים? שמה אתה מעדיף לחסוך לך את העינוגים רק בקש אחא, בקש ונעשה את חייך....מעניינים
mongrel רוצה שאחבר לך גם שירים? רוצה סיפורים? שמה אתה מעדיף לחסוך לך את העינוגים רק בקש אחא, בקש ונעשה את חייך....מעניינים
G google1 New member 4/8/01 #16 אתם מתחרים מי יותר.... שוטה מבין שניכם? אתם בטוחים שאתם לא ילדים בני 13 עם פצעים?
ו וינטו New member 4/8/01 #17 מאחר ואתה אינך פוסק ../images/Emo28.gif אכן אנחנו ילדים בני 13 אבל עם שכל רב מול טיפש מכוער וסתום. רוצה החלפות בפוקימון? טמבל
מאחר ואתה אינך פוסק ../images/Emo28.gif אכן אנחנו ילדים בני 13 אבל עם שכל רב מול טיפש מכוער וסתום. רוצה החלפות בפוקימון? טמבל