אלוני!!! הפסק למחוק את הראובן 2 !

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
אלוני!!! הפסק למחוק את הראובן 2 !

וגם את אריסטו. אפילו טיפוסים מעצבנים כמו בכיר בפנטזיה, ומוסד סגור. אני מבקשת ממך לא למחוק, ואפילו את אוהבים טפשים חדל האישים. סוף!!! למחיקות!!! אנחנו לא בברית המועצות ז"ל!!! אני בטוחה שרבים יסכימו עימי שמחיקות הן לא הפיתרון.

אבו-דני

New member
אלוני יש לך משהו נגד רוסיות.מדריכות

לא לא תמצא את מבוקשך איך פה הודעה כחולה.... עכשו ברצינות אלוניייייייי חסמת את אריסטו? חסמת את הראובן? תן לנו דין וחשבון אתה יודע כמה אני רגיש לחירות הביטוי חסמת מישהו כמוהו!!! חסמת אותי!!!.... מגיע לנו דין וחשבון על כל חסימה ועל כל מחיקון אנו בהאזנה כולם כולם .... כל הוותיקים ופאנק גם... ימין ושמאל כולנו מתעבי משטרת המחשבות...בכלל מי אוהב משטרה בכלל שלך האבו...שמצפה ממך לתגובה....ולעניין

גידי@

New member
פנק יש הודעות שדינן להמחק וזאת כדי

לאפשר דיון בעל רמה בפורום.

*pank

New member
אז תאמר לי בבקשה!

כיצד אנשים כמו אוהבים קוטלים, ובכיר בפנטזיה, תורמים לדיון על רמה? הראובן מייצג אצלי גם רמת דיון וגם איכות אינטלקטואלית. אני עדיין חושבת שחופש הביטוי, הוא ערך עליון, ולכן אני סובלת בקשיים רבים את אוהבים טפשים, אבל אם כבר למחוק אז למה לא להתחיל בו? מעורר תמיהות!

אבו-דני

New member
פאנקוש משחר ילדותם גברים מרגישים

מאויימים על ידי גדולים וחכמים מהם אלה הם בדרך כלל החנונים של הכיתה עתה משנתנה להם התקוה להחזיר את עטרת ראשם שנתנה על ידי אימם ליושנה והופקדה בידם שרביט המחיקה ...החלה ההשתוללות הגדולה. כלום אין בינהם הרבה מן המשותף? סופטי גידי ואלוני גם? 2אנא חוסי על נפשם הדוויה..אין להם כל סימפטיה נשית ראויה. את מדמה שגבר כמו ארבל מהכרמל יהין להשפיל עצמו במחיקה? שלך האבו..מורה למציאת גברים אמיתיים ובריחה מחנונים מעצבנים

*pank

New member
אבו-דני! ארבל מהכרמל הוא לא חנון

אבל הוא גם לא גבר! והוא לא מוחק כי הוא פשוט לא יודע להשתמש במחיקון...

איזו טעות איומה אבו.. ../images/Emo4.gif

ארבל מהכרמל הוא אלוף של מחיקות פוגע בנשים בלי סוף.. אני נכנס אליו לפורום,ונאלץ לריב שם עד כדי חסימות רק בגלל שפונות אלי כמעט כל יום ממש,שלא תדע .. מרק

המוסד

New member
אני שמח שאני "מעצבן" אותך...

אבל את לא מתבקשת להגן עלי, אני לא צריך סניגור כל כך פיסח אהה דרך אגב עוד לא זכיתי להימחק(לא בפורום זה בכל אופן) נ.ב צריך למחוק את הקוטל הגדול, הגיע הזמן

יש להבהיר לאלוני

שבמיסגרת מדיניות "ההבלגה" של מדינת ישראל, הוא אינו יכול להוציא את עצמו מהכלל.......
אחרי הכל, כך יש להסביר לו, "הבלגה" היא כוח......... ובתור מנהל הפורום הוא זקוק לכל הכוח שבעולם בכדי לספוג את מה שלא נעים לו לשמוע מהימניים שבינינו.......

למעלה