אלונה לא גרה פה יותר

אלונה לא גרה פה יותר

הלו שלום אלונה שם? לא היא לא כאן איפה היא? התשובה לא אחרה לבוא דממה לא האמנתילמשמע אוזני אתה בטוח? המספר הזה אינו טעות? אני מתכוונת לאלונה נו.. כן כן עונה הקול מהצד השני אבל הבטחתי לה שאתקשר היום נו די אתה רציני היכן היא תאמר לי שוב אלונה לא גרה כאן יותר עונה לי הקול משהו מוזר בקולו אני נרעדת היכן היא ? התוכל לאמר לי..? מי את? למה את מחפשת אותה? לא אמרת לי את שמך הוא משיב לי אני אני חברה שלה לא מזהה את שמך אם את חברה שלה היכן היית כל השנים? הייתי ..? מה אשיב לו עכשיו אני שואלת את עצמי הייתי בחו"ל אתמול חזרתי ארצה ובכל זאת עונה לי האיש איך זה שהיא לא סיפרה לי עלייך כל השנים זה בגלל ש.. בגלל ש.. מה ?שואל האיש אני.. אני.. כולי מזיעה קשה לי לענות והוא מהצד השני הלו גברת את מנסה למתוח אותי כאן תשמעי אמרתי לך כבר היא לא גרה כאן יותר גם ככה קשה לי עם זה טוב לפחות תאמר לי היכן היא גרה אמרתי הוא עונה לי את באמת רוצה לדעת כן כן באמת אני עונה את יושבת הוא שואל למה אני צריכה לשבת תשבי ואומר לך התיישבתי אני עונה היא ... היא... נפטרה אתמול ממחלה קשה שקט.... שקט נורא אפילו דימעה לא זולגת הוא שואל הלו את שם? הלו ... יש מישהו איתך שם? אני.. היא לא סיפרה לך מעולם עליי? לא הוא עונה יש סיבה לכך? כן אני עונה היא ... היא אחותי היא הייתה אחותי הוא הפעם הגזמת או שתאמרי לי מי את או שאני מנתק את הטלפון אני עונה בכוחותיי האחרונים היא הייתה אחותי התאומה הופרדנו כשהיינו קטנות הבטחנו שלא נגלה לאף אחד עד שנשוב להיפגש הוא.. ומהיכן השגת את מספר הטלפון? היא נתנה לי אותו הוא שותק היא אמרה לי שהיא צריכה אותי כאן איתה זה היה לפניי חודשיים רק עכשיו יכולתי להגיע ארצה אני ... תראי אני לא מבין איך זה שהיא לא סיפרה לי אני לא מבין היינו כל כך מאוהבים ידעתי עליה הכל הכל עכשיו היא מתה ואת פתאום אומרת לי שאת התאומה שלה זה ..אני... כן כן אני עונה זה לא פשוט גם לי אם אפשר ניפגש באיזה בית קפה אני אומרת הוא .. כן כן בהחלט אני אתקשר לאחר השיבעה לא רוצה להקשות מדי לא הוא עונה לי אתן לך כתובת תבואי מחר יש לי כתובת אני עונה לו אבל אני עדיין לא יכולה להגיע לא עכשיו בכל אופן אתקשר אחרי שתסתיים השיבעה הוא.. לא אבל את חייבת לבוא אני שומעת אותו עוד אומר כמה מילים ומנתקת את הטלפון המשך יבוא...

etay100

New member
אני יודע...

ארוך ומיגע, בכל מקרה אם תדעי איפה היא גרה תודיעי לי...תודה

אם היית קורא היית יודע...

אתה לא חייב לפרגן אך אם תלמד לדלג זה יהיה נחמד יותר מאשר להתעלק על הודעה רק לשם השמצה.

etay100

New member
מצטער...

מה הפרוינטה בסיפור שלך בשעה כזו? אין משהו יותר מעניין - לא אישי.

למעלה