אלונה דניאל - זאבים..

UrijaAeitani

New member
אלונה דניאל - זאבים..

אני יודע שראיתי פעם בפורום מישהי מחזיקה את הדיסק וממש מתלהבת מזה, אבל באמת אי אפשר להשיג כבר את הדיסק הזה? כאילו, הוא לא נמכר בשום מקום? אפילו באוזן השלישית?

שלמונזה

New member
לאלון יש את הדיסק ../images/Emo168.gif

והוא שם תמונה של היד שלו מחזיקה את הדיסק... והדיסק אכן נדיר קשה מאוד להשגה. אבל ניתן סה"כ. אפשר לברר בחנויות יד שנייה, בפורומים שמוכרים דיסקים משומשים וכו'. ובנתיים אפשר להוריד את השירים באתר הארכיון של אלון

1Reebok

New member
הדיסק לא שלי..

ולשאלות - באמת אי אפשר להשיג כבר את הדיסק הזה. הוא לא נמכר בשום מקום. ניצן דיווחה שראתה אותו פעם אחת באוזן השלישית - אני לא אתפלא אם אחרי שעתיים הוא לא היה שם יותר. אבל כמו שיפית אמרה, אפשר להוריד את כל השירים ולראות את כל עטיפות הדיסק באתר הארכיון שבחתימה שלי.

UrijaAeitani

New member
אני חייב את הדיסק הזה.. :)

זה שאמרתם שהוא בלתי אפשרי להשגה רק גורם לי לרצות אותו יותר.. זהו.. מעכשיו החל החיפוש אחר הדיסק, ועד שתהיה בפורום תמונה שלי איתו, לא אנוח רגע.. (מוואהאהאהאהא)

שלמונזה

New member
חח אני באותה דיעה ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

מה שקשה להשיג גורם לי לרצות אותו יותר. אבל אין לי כסף למחירים המוגזמים שמבקשים. הדיסק של אלונה היה באוזן השלישית ב- 120 ש"ח ראבאק! זה יקר מידי.

UrijaAeitani

New member
אני עדיין הייתי קונה אותו.. :)

הגעתי למסקנה שאני צריך לשמור על הדיסקים שלי, מי יודע אם עוד 15 או 30 שנה הדיסקים האלה גם יפסיקו להימכר ואפילו ארכיונים אז לא יהיו! אל תשכחו שני דברים! א. המגמה במוזיקה היום היא מעבר ל mp3 והפסקת שימוש בדיסקים, מי יודע אם לאמנים "אלטרנטיבים" כמו ערן צור ואלונה דניאל תהיה במה כשהרווחים שלהם ממכירות יהיו אפסיים והם יהיו תלויים לחלוטין בקהל מצומצם ונאמן שיקנה את הדיסקים שלהם?! ב. המגמה היום במוסיקה היא ירידה נמוך יותר ונמוך יותר, תסתכלו היום מה הולך בגלי צה"ל... איפה יש שם מקום לשירה? בקיצור, כל דיסק הוא נכס.. בעיקר לשנים הבאות.. כשאני אהיה מחובר לקטטר וארצה לשמוע קצת איכות בזמן שהנכדים שלי ישמעו את הנכדה של רוני סופרסטאר..

UrijaAeitani

New member
לא שיש לי משהו נגד רוני סופרסטאר

ההפך - היא באה להזכיר לנו כמה טובים ערן, דניאלה, וכל השאר.. :)

למעלה