הו - נחמד שאת שואלת !
אז ככה, זה ממש לא אמור להימשך הרבה זמן, שלב ההזיות של הווילד הוא כבר שלב מאד מתקדם ואם הגעת אליו זה אומר שאת כבר ממש קרובה לכניסה לחלום הצלול, עניין של לא יותר משתי דקות ! מנסיון אישי אני יודע שבפעמים הראשונות זה מאד מפחיד, בנסיונות הראשונים שלי הפסקתי באמצע והתעוררתי בכוח בגלל הדברים האלה ( שמעתי אנשים מדברים לידי בקול רם, שמעתי טריקות של דלתות בכל הבית ודפיקות על דלת החדר שלי, אנשים שיושבים לי על המיטה, ועוד תופעות רבות ומצמררות ( רק את המכשפה עוד לא ראיתי ... ) ... אבל לומדים להתגבר על הפחד הזה, אין לי תשובה אחרת, את צריכה להבין שכל התופעות מקודן רק במוח שלך ושום דבר שתראי תרגישי או תשמעי לא יוכל לפגוע בך, אז פשוט אל תתיחסי לדברים ותישארי רגועה, כן, פשוט ככה. בשלב הזה את צריכה להיות רגועה ולתת לדברים ליזרום כמו שהם, אל תנסי להפסיק את התופעות או להתערב בדרך כלשהי, את חייבת להישאר פאסיבית ולא להתרכז יותר מדיי בתופעות האלה ולא לנסות להשפיע עליהן, תישארי עם עיניים עצומות וחכי עד שהחלום הצלול יתחיל ( זה יגיע תוך שניה, בלי התראה מוקדמת, פתאום תמצאי את עצמך בחלום הצלול ) שיטה שיכולה בשלב הזה להכניס אותך תוך שניות לחלום הצלול היא שיטת הסיחרור - הביטי עם העיניים חזק הצידה ודמייני את עצמך מסתחררת במהירות, זו שיטה מאד יעילה. אל תשכחי שאת צריכה לנסות את השיטה הזאת רק אחרי שכבר ישנת 6-5 שעות קודם, זו לא שיטה שמנסים ישר כשהולכים לישון ( אלא אם כן סתם בא לך להתאמן על שמירת המודעות העצמית כשאת נירדמת ). ביי ביי אלון