אני רוצה לומר מאלללן ת´לפים תודות. על ההשקעה, ובנחישות... אלון עשית לי את היום.... לא שוכחים חבר שכמוך בכלל.. יודעים להעריך מישהו שהוא תורם ועוזר ומפרגן.. (דורית לא לקנא!!) זה ממש יש לך אוצר בידיים שימרי עליו.. שבת שלום
כל מה שטל-יה אמרה מתגמד לעומת מי שאתה באמת. אדם נדיר בימינו. קשה, קשה למצוא אנשים טובים כמוך באמצע הדרך. אוהבת אותך מכל הלב והנשמה. אוחתק הגדולה שתיתן לך מכות בטוסיק אם תעשה בעיות
תאמינו לי שאני לא עשיתי כלום וגם אם אני עושה משהו זה מהלב וזה בגלל שאני יודע שזה הדדי, שאם אני צריך משהו, אתם תהפכו עולמות כדי להשיג לי... תודה על הפרגון, טל-יה וציפ, אני אוהב אתכם מאד. ילד מאוהב (אלון זכריה).
אותך למדתי להכיר אתמול אחולשלוקי, ומסתבר שאנחנו מכירות עוד מהפלמ"ח אנחנו המיתולוגיות.. ישבנו על כוס תה עם שיבה במועדון הפנסיונרים אתמול ונזכרנו שבעצם נפגשנו בעבר ושיגענו אנשים וצחקנו ואפילו לא ידענו שאני ואת מאותו סרט.... לסרט הזה קוראים הצאט של האקווריום של IOL בזמנו... אחחחחחחחחחחחחחחח היו ימים היו לילות............ מה שעשינו שם.. יש פה עוד מישהו מפליטי צ´אט האקווריום אולי שאנחנו לא יודעים??