אלון תענו כולכם :p

TillsWIFE

New member
התחלתי אותו ביום חמישי בבוקר

וסיימתי אותו היום.. אז חלק מהתשובות תקפות ליום חמישי בבוקר (לדוג' הדבר הראשון ששמעתם בבוקר, מתי קמתם וכו'..
) כללי: מהו שמך? מירי בת 18 מקום מגורים פדואל כמה אחים/אחיות? 1 אחים, 2 אחיות צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור גובה: 1.68 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגנית וגיטרה השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יום אחד יהיו שניים: סמל הלהקה של רמשטיין, והשם של אהבת חיי ביפנית. יש לך פירסינג? נזם ניסית להתאבד פעם? לא 0_0 אתה מעשן? לא... פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משו שיעשה לי טוב האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? עובדים על זה איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין...
ביולוגיה, מחשבים וספרות הקיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מגמת רפואה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה או חשפנית נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Hoffnung של אייסברשר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? None איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המדיה מה הספקת כבר לעשות היום? להתקלח ישנת טוב אתמול? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומתיים
אבל גם זוגית זה טוב עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: הצורך לשקר התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שזאת שאני אוהבת תחזיר לי אהבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קרוב אליה היום: באיזו שעה התעוררת? 7:05 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? ישנתי עם אחותי במיטה, אז אמרתי לה "אני הולכת להתארגן" מה היה הדבר הראשון ששמעת? צריך... מה היה השיר הראשון ששמעת? משו של אייסברשר קרוב לוודאי כי פתחתי את המדיה עם הליסט של הדיסק שלהם מה אכלת? יוגורט ותה עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? צריך להגיע בזמן לבי"ס מיקום כרגע: מול המחשב בבית חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: אין מילה אהובה: זונה להקה אהובה: נגעתם בנקודה רגישה..
רמשטיין, לורדי, אייסברשר, אומפף, אליס קופר, אן אקסטרמו, אקסיס, איל ניניו, שאטלהמר, דה ראסמוס, בהמות' סגידה, קיס, בון ג'ובי, סלייר, שומעת גם קצת סינרגיה, היהודים ועברי לידר, אינסלייבד, AFI, נירוונה, דת' קאב פור קיוטי. ההעדפות שלי נעות בין כמה ז'אנרים, אבל אני אוהבת להיות פתוחה ולא להתקבע על סגנון אחד. איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איזה אחד השתכר בפאב, אבל ממש ממש השתכר. כשסגרו את הפאב והוא יצא לכיוון ביתו, הוא שם לב שעל המדרכה מולו הולכת נזירה. הוא רץ לעברה, הכניס לה אגרוף בפרצוף, ועוד לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה הכניס לה עוד אגרוף. היא נפלה על הרצפה והוא ניגש אליה ובעט בה, תפס אותה, הרים אותה והצמיד אותה לקיר. הנזירה הנדהמת והחלשה לא יכלה לזוז. הוא הצמיד אליה את הפרצוף שלו וסינן, "אנחנו לא ממש חזקים היום, הא, באטמן?!" הדיחה הכי אדירה ששמעתי בחיים שלי הבנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי, באמת היא פשוט יפהפיה 3> בנאדם ש: לכל השאלות שבאו אחרי זה יש רק תשובה אחת
איפה היית רוצה לגור בארץ? במדבר יהודה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? גולשים בזמן, אלי מקביל, דיג'ימון
יש לך פלאפון? לא נראה לי שמישו יענה על זה לא... למי אתה מתקשר הכי הרבה? יותר מסמסת מאשר מתקשרת. איזה צלצול יש לך? רינגטון של לורדי "Hard Rock Halelluja" הקול הכי יפה ששמעת? טיל לינדמן ללא ספק
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של יורו 2008 ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת/שחקנית? לא ולא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אם זה עם פרס כספי מאוד גבוה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יא, וזה כיף. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן
אם כן, כמה זמן? יותר מדי זמן לצערי... רק היום אני מבינה שזה היה בזבוז זמן טוטאלי שרק עשה לי רע. ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נמממממ
התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מישי שלא יודעת יותר נכון. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ביקשתי תמיכה ולא קיבלתי אותה. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה ממש באסה... חשבתי כמה פעמים על זה עם אותו אדם שחשבתי שהייתי מאוהבת בו, ואחרי שדרכינו נפרדו חשבתי.. מה אם הוא כן חש משו כלפיי.. @_@ תמונה?

D amaged R oses

New member
אניאניאני../images/Emo41.gif

כללי: מהו שמך?רותם תאריך לידה:30/5 מקום מגורים:אילת כמה אחים/אחיות?1 ו2 חורגות צבע עיניים?חום צבע שיער? נכון לכרגע שחור D: משקל: D: גובה: -____- אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? לבד בחדר D: השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה? אמממ....... 18 נראה לי.. אין לי כוח לספור.. יש לי בטבור 2 בגבה בלשון נזם וכל מיני באוזניים שאין לי כוח לפרט התנסת בעבר בסמים? איזה? לא -____- ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע זכרים=] כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 :| האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? בערך D: איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין D: מנהל קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אני רוצה פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זנות |: נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?עוד דפים והנגן ותיקיית השירים מה הספקת כבר לעשות היום? לראות סרט ולדבר עם המאמי שלי:] ישנת טוב אתמול?כן ^^ אפילו שהיה לי חלום מוזר רצח תישן טוב הלילה? ברור כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כאחת שהתנסתה בהכל.. זוגית, בחדר לבד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב:ורוד/תכלת תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות/שקרנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הוא
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אמ, נהריה D: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לא זוכרת :/ אכלת? אמ סושי מלפני כמה הרבה שעות התנשקת? מהסילבסטר |: עם מי? אקס התאהבת?באקסית.. ועכשיו שוב במישהו:] במי?^ נשבר לך הלב?ברור צחקת? כן בכית?כן אמרת למישהו שאת אוהב אותו? אמ.. בנתיים מוקדם להגיד לו:] מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מוקדם בכללי שנגיד.. רק הכרנו חיבקת מישהו/י? אנשים ^^ עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? כן בריזר XD ובירה לבנה[פיכס] השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י? כן היית במועדון? כן לבשת חצאית?כן קנית בגד?כן הקדישו לך שיר? כן שיפרו לך את המצברוח? כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אממממ.. חוץ מהמשפחה ? חן ומיתר חשבת עליו? לא התקשרת אליו?כן התקשר אלייך?כן פגע בך?לא שימח אותך?כן היום: באיזו שעה התעוררת? 1 או משהו מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה כבר אמא חזרה מהעבודה?!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? אמ. מלפפון D: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הוא, הנסיך שלי:] מיקום כרגע: חדר, מול מחשב, על כיסא. חג מעודף: פסח, הכי הרבה חופש ערוץ מועדף: 3, למרות שהוא לא משהו, אבל הוא הכי נורמלי. וגם ביפ[שיש חברים] מילה אהובה:אריגאטו!~ ו.. איטקימאס D: להקה אהובה: שייגעצ? איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח כל מיני הבנאדם הכי יפה שראית: הווווווווווא
הפאדיחה הכי גדולה שלך: חח יש מלא הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת:/ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: -____- את חושבת שאת יפה? אמ, דיי.. את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?אמ , לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית :] בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אפחד ^^ חסר לך: חברה טובה שלי עושה לך טוב להיות איתו: הוא:] הכי מצחיק:הוא הכי דפוק:ממ.. כל מיני D: הכי מוזר: הרבה הכי כיף לדבר איתו: הוא:]] איפה היית רוצה לגור בארץ? בחול עדיף איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אמממממ........ במחסן של כאילו D: יש לך פלאפון?ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות XD איזה צלצול יש לך?מעאפן אחד, אני צריכה להחליף הקול הכי יפה ששמעת?מממממממממממ........ לודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בנות חמודות מאיזה סדרה:] ושומר מסך? סתם של ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא XD את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור:/ איפה את רוצה פירסינג? בפיטמה ועוד מקומות אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואי המון דברים מה החלום שלך? לודעת:/ איך חחגת את תחילת השנה? איזה סילבסטר הכי זכור לך? אממ.. עם האקס :/ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?הרבה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? המון D: הכרויות של כל מיני אנשים חדשים על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? הרבה :/ מקום בו הכי נהנת? לודעת. אירוע שהכי השפיע עליך? האממ... אירוע שאיכזב אותך? האמהאמ...... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כנראה אם כן, כמה זמן?חצי שנה D: ניסיתם להתחיל איתו? אממ בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקר.. הכי גרועה.. ששיקרו לי. שלא יכלו להגיד לי את האמת. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא יודעת:/ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת:/ זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? משהו כזה אם כן, אתם אוהבים אותו? ממ.. דיי
והוא, אוהב אתכם? משהו כזה=] מחבבים עד מאוד. כמה זמן אתם יחד? עוד לא יחד רשמית איך הכרתם? דרך אתר D: מה אתם הכי אוהבים בו? הכלל מה גרם לכם לבחור דווקא בו?מדהים אתם רבים?טוב רק הכרנו :| מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו? כן ;; מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 או 4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? סתם מחשבות -לפעמים- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא תמונה? אין ל יכוח

Nola Rice

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

כללי: מהו שמך?: טל אבל אני רוצה לשנות תאריך לידה: 28.4.88 [כן עוד שבוע , עכשיו טכנית זה 6 ימים] מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות?: 2 יותר גדולים ממני צבע עיניים?: חום בהיר צבע שיער?: צבוע לשחור משקל: עדיף שלא! גובה: 1.62 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?: על מיתרי הקול רק אתה אוהב לרקוד?: מאווודד השחטה עצמית: יש לך קעקועים?
אם כן, כמה ושל מה?: 4 , שלושה אותיות בגב [שמות של אחיינים שלי], אות סינית על גב של כף הרגל ימין [אומר מופרעת], על הקרסול שמאל מפתח סול, ועל יד שמאל צמיד של גבעול דק עם עלים ופרחים. יש לך פירסינג?:
אם כן, כמה ואיפה?: 2 בפיפיק ובפיטמה התנסת בעבר בסמים? איזה?:
ניסית להתאבד פעם?:
אתה מעשן?
פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע אני מעדיפה מערכת יחסים , נמאס לי מהסטוצים האלה שלא הולכים לשום מקום עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עדיף שלא לספר האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? לא היתי במגמה היתי טיפשה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות(
) נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Justin Timberlake feat. Bubba Sparxxx - Guess What עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כל מיני תיקיות של אח שלי מה הספקת כבר לעשות היום? לישון ולאכול ולראות סרט ישנת טוב אתמול? מצויין
תישן טוב הלילה? אפשר לומר כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי הולך להשתנות לזוגית עונה אהובה של השנה: אביב לא קר ולא חם צבע אהוב: שחור וכחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיסטיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאנשים יקבלו שכל איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב, ניו- יורק, דירה חמודה כזאת
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום חחח אכלת? באיזה 4 , 4?!, אמא לא אכלתי מלא זמן חחח התנשקת? בערב יום השואה עם מי? מישהו שפגשתי כמה ימים לפני התאהבת?
במי? היא בתפוז אז עדיף שלא להגיד נשבר לך הלב?
צחקת? לפני איזה שעתיים כשאח שלי הבכור היה בבית עם אחיינים שלי בכית? הרבה זמן לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום לא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? אחיינים שלי עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? לפני...שבוע וחצי השתכרת? שבוע וחצי שכבת עם מישהו/י? לפני שבוע בערב יום השואה איזה זמן אע?! היית במועדון? לפני שבוע וחצי לבשת חצאית? וואי מלא זמן לא לבשתי חצאית קנית בגד? לפני יומיים הקדישו לך שיר? בחיים לא עשו את זה שיפרו לך את המצברוח? היום אח שלי הבכור מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? המשפחה! חשבת עליו? עדיף לא להגיב התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? בת דודה שלי פגע בך? אבא שימח אותך? אח שלי הבכור זה שאלון ממש ארוך אז העדפתי לענות עד לפה
ובתמונה זאת אני

slider244

New member
אוקיי אני...

כללי: מהו שמך?מורן תאריך לידה: 11.3.85 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 2 חוץ ממני, אני הכי קטן. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל:58 בערך גובה: 1.77 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה חשמלית בעיקר וגם קלידים:) אתה אוהב לרקוד? ממ כן למה לא. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? לא, אבל רוצה לעשות בגבה. אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בתול האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים-תקשורת קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי רוצה ללמוד מדעים או ארכיאולוגיה יותר ברצינות. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שומר/מנקה/ מוכר בפיצוציה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? guns roses - nightrain עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ ועוד פורומים בתפוז מה הספקת כבר לעשות היום? סתם להסתובב בחוץ ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התלהמות, צביעות, שחיתות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארה"ב. נמשיך פעם אחרתתתת....

ג'יזסססס זה ארוך!

כללי: מהו שמך?לין תאריך לידה:14.1.87 מקום מגורים:אור עקיבא כמה אחים/אחיות?אחות 1 צבע עיניים?חום דבש צבע שיער?אממ ג'ינג'י כהה משקל: פחות מלפני חודשיים=] גובה:1.62 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן לאנשים על העצבים אתה אוהב לרקוד? מאוד!
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? וואי, יש לי 2 קעקועים עם תכנון של השלישי.. יש לך פירסינג? פירסים היו [ז''ל], ואני מתכננת להחזיר חלק מהם אם כן, כמה ואיפה? היו..בפיטמה, בלשון, בגבה, באף, באזניים התנסת בעבר בסמים? איזה?לא. ניסית להתאבד פעם?כן אתה מעשן? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית:B כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבות. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחחחח בני זוג? אממ היו לי שלוש מע' יחסים ועם שלושתם.. חוצמיזה עוד 12.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לי יזיז איזה מגמה היית בביה"ס?תיאטרון ותקשורת. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן אני רוצה ללמוד עבודה סוציאלית, גישור, פיתוח אינטליגנציה ריגשית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משו שקשור למתמטיקה, פיזיקה, כימיה וכאלה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?LOSING MY RELIGIN-REM עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינמפ, מסנג'ר, אייסי, וזהו מה הספקת כבר לעשות היום?לישון עד כלות הנשימה, להיות בחוץ, לנסות לישון שוב אבל האסמסים הרגו אותי, לאכול קצת, לשתות הרבה קפה ישנת טוב אתמול? לא משו.. תישן טוב הלילה?אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגיתתתתתתתת עונה אהובה של השנה:קיץ צבע אהוב:שחור וכתום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיתגשמו כל משאלותיי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בתל אביב כמובן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני שעה וחצי אכלת?לפני 4 שעות התנשקת?לפני שבוע בדיוק עם מי?עם יזיז שלי התאהבת?וואו אממ לפני כחודש וחצי במי? עזבו אתכם נשבר לך הלב? אני חושבת.. צחקת?לפני כמה ד'ק בכית?שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ד'ק מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ'ל חיבקת מישהו/י? כנ''ל עישנת?לפני 15 ד'ק שתית משקה אלכוהולי? וואי לפני שבוע השתכרתי למוות השתכרת?חח לפני שבוע שכבת עם מישהו/י?לפני שבוע היית במועדון?מזמןןןןןןןןן לבשת חצאית?חיח ביום שני-ערב יום העצמאות קנית בגד? לפני שבועיים ב10 לחודש הקדישו לך שיר? אממ לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? כמה ימים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו?
התקשרת אליו?נטע חברה שלי התקשר אלייך?גאגא חברה שלי פגע בך?וואי שימח אותך? מישו שרוצה לחזור אלי היום: באיזו שעה התעוררת? 10.. מה/מי העיר אותך? הטלפון כוסאמא שלו! מה היה הדבר הראשון שאמרת?ג'יזסססססס, בוקר טוב=]
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של הטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת?מה עוד ביקשת-אריק ברמן מה אכלת?ביצה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם כדאי לי להסתפר מיקום כרגע:חדר שלי חג מעודף:פסח כמובןןןן ערוץ מועדף: הופ קטנטנים מילה אהובה: סקס להקה אהובה: אין מישו מועדף איזה כיתה את: שום כיתה! אני את שלי סיימתי בשנת 2005! בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת בדיוק הבנאדם הכי יפה שראית: את
הפאדיחה הכי גדולה שלך: החמאתי פעם לאיזו אישה בעבודה שלי שיש לה שיער שופע ובסוך התברר שיש לה פיאה והיא חולת סרטן...
הדבר הכי מטורף שעשית: אורגיה עם האקס והאקסית שלו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחחחחחח לא משנה את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לעיתים נדירות את חושבת שאת קרצייה? וואי כן! את חושבת שאת עקשנית?בהחלט! את אוהבת את עצמך?לפעמים=] בעיקרון כן בזבזנית או חסכנית? תלוי. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: לא רוצה לדבר על זה חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו: לא מדברים על זה! הכי מצחיק:חחחחחחחח נטע הכי דפוק:נטע הכי מוזר:נטע הכי כיף לדבר איתו: יאשקה-האקס שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?האלופה עונה 1 יש לך פלאפון?סלקום-כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? כמעט ולא-בעיקרון המווווווווווווווון אסמסים איזה צלצול יש לך? סתם מעצבן כי המכשיר שלי מעצבן הקול הכי יפה ששמעת? הקול של אחותי שבכתה כשיצאה מהבטן של אמא שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הרים וגבעות ושומר מסך?חלונות=] את רוצה להיות זמרת? היתי רוצה..אבל אני לא אהיה את רוצה להיות שחקנית? אממ גם=] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני חושבת שכן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני מאווווד משתדלת איפה את רוצה פירסינג? פיטמה גבה לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחלקת חצי חצי אני וההורים.. מה החלום שלך? שכל חתלומותיי ושאיפותיי יתגשמו איך חחגת את תחילת השנה? פארטיה בבית עם חברים חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סילבסטר הכי זכור לך? זיון שלא הצליח? =/ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? וואי אממ בתחילת שנה שעברה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הניתוח שעברתי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שהפסקתי ללכת לחדר כושר-אבל אני מתכננת לחזור בע''ה מקום בו הכי נהנת? במיטה שלו אירוע שהכי השפיע עליך? הניתוח שלי אירוע שאיכזב אותך? אממממ הסילבסטר האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לצערי כן..
אם כן, כמה זמן? המון חחחחחחח ניסיתם להתחיל איתו? לא..זה הוא התחיל איתי הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לצערי מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אוי ג'יזס אם אני אתחיל למנות אותן אני לא אסיים מחרתיים בערב מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בגללי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? היתי חותכת את זה ישר, כמו שעשיתי עם הקשר האחרון שלי, שעכשיו אני מגלה שהיא לא אהבה בכלל אז אדרבה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?נופ אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? וואי חח כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. אני והאקס הראשון חברים די טובים מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בטחחחחחחחחח מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? געגועים, שברון לב ומעגל לא סגור עם 2 מהם האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אני לא חושבת שזה יוביל לאנשו תמונה?מצרפת

למעלה