אלון.......מתוק שלי!

הדר&

New member
אבל....רק אני פרי-

תפוזינה קלמנטינה אשכולית או לימון אהבתי אתכם פעם....המון!!

hagit 22

New member
אלון.......מתוק שלי!

להתקשר אלייך לאן בדיוק מחר ???? (יום שבת- מזכירה לך) ביייייייי מתגעגעת אלייך מאודדדד חגית!!!!!!!

ילדונת מתוקה שלי

את נכנסת לכולנו ללב . הצער שלך הוא הצער שלי . את כל כך מתוקה , כל כך מקסימה וכל כך עברת בחיים . מתוקה את רק בתחילת דרכך את עוד תעברי המון דברים טובים ודברים לא טובים אבל הכי חשוב אל תשברי ותשמרי על אמא שלך אין כמו אמא בעולם אוהבת אותך ילדה מקסימה שרון

לי28

New member
ילדונת...מתוקה

שראיתי את שיריך לא ידעתי עם ליצחוק או לבכות לצחוק על אותה אחת בוגרת שמרגישה כך שוב את כל האהבה שאבדה לה או לבכות כי זה אמיתי כי אכן מדובר פה בילדה קטנה, ענף צעיר ניצן שרק פרח לו... דיברנו ובליבי בכיתי... כמה אפשר. נכנסת לי עמוק לנשמה יקרתי ולכן שוב אני אומרת כל מה שתרצי כל מה שתזדקקי אני פה יפתי אוהבת אותך מאוד מאוד ומחבקת חזק חזק לי28

שילגיה

New member
לך ילדונת

לך ילדונת אומר רק שאוהבת ילדונת -גם אני היתי פעם בת 17 והיתי כל כל לבד בגיל כל כך משמעותי בחיים שמחה אני שאת מוקפת בחברים תומכים ,מקשבים,ועוזרים כי בשביל מה יש חברים ואוו, אני פיה אזה כבוד נפל בחלקי ילדונת -בקשה לי אליך שמרי על עצמך ולמדי להנות מהחים כי הם גם יכולים להיות יפים כי מי שלא מביט -מפסיד משלגיה *שלך לתמיד

למעלה