אלון ליטבק

love amor

New member
אלון ליטבק../images/Emo99.gif

הוא היה היום ביריד אוכל הזה בגני יהושוע... אמא אחרי היום אני מבינה מה ריקי התלהבה כ"כ
איזה חמוווווווד
חחח

נטלישו

New member
../images/Emo3.gif (מזילה ריר) את פגגגשששתתת אותו?

איזה כייף לך!!! דברת אתו או משהו או שסתם הזלת ריר מרחוק???

love amor

New member
חחחחחחחח

לא צריך להתפוצץ
וזאת ששאלה..לא ממש היה לי מה להגיד לו
וסתם הזלתי ריר חחחחחחח אבל מקרוב
אני כזה עומדת מולו כמו פוסטמה ואין לי מה להגיד וכבר תרמתי שעה קודם(כי הוא בא מאוחר יותר..) איזה לא נעים
ובכלל לא ידעתי שיש עוד מישהו פתאום אני שומעת צרחות הסתכלתי אני כזה "זה לא זה מכוכב נולד?!"
מסכן כמה בנות התנפלו עליו שם..

perrinat

New member
וי, עברתי שם אתמול...../images/Emo103.gif

רגע... מה הוא אכל
[סתם...]

נטלישו

New member
איזה מושלם!!! למה אני גרה בראשון???

למרות שראיתי (מרחוק) את שי גבסו כמה פעמים... אין... אני אפילו לא יכולה להשוות בינהם... אוווף!!! איזה מושלם!!! גם אני רוצה לראות אותו!!!!!!!!!!!

Gal Halfon 17

New member
הייתי אתמול ביריד האוכל וראינו את

הראל סקעת ואלון ליטבק, אני וחברה שלי הם חתמו לנוודיברנו איתם איזה חמודים הם... מישהו יודע אם היו עוד מכוכבי כוכב נולד 1 ו 2 ביריד האוכל אתמול ואם כן אז מי היה.. ואם יהיו עוד.. אם כן מי? ומתי?

שלומית16

New member
גם אני ראיתי אותם אתמול הם כאלו

חמודים אלון ליטבק הוא כזה חתיך שזה פשוט לא יאמן!!!חחחח[ הראל סקעת כזה חמוד יש לו כאלו בייבי פייס!! וסתם כדי שתדעו הם עבדו שם בלי תשלום. הם תורמים לאיזה אגודה לא זוכרת איזו. גם דץ ודצה היו שם אבל אף אחד לא שם עליהם כולם היו סביב סקעת וליטבק חחחח

love amor

New member
מהההההה??

ואיי באסה שהלכתי
אמרו לי שהתחלפו כל הזמן והפסדתי מלא

נטלישו

New member
אלון ליטבק ממשיך לנסות... פה --->

http://news.walla.co.il/?w=//550915 טוב... זה יותר נחמד מערוץ הילדים... זה גם טיפה יותר בוגר (עדיין אינפנטילי אבל לפחות לא עד-כדי-כך...) אבל למה לעזעזאל תוקעים אותו עם הנטולת- כשרון הזאת???

mor kutcher

New member
באמת!!!!מה הוא יעשה איתה?!?!

הם כל כך לא באותה רמה... גררררררר!!!

נטלישו

New member
הוא ינחה אתה...

כמו שהיה ב"קח אותי פרעה"... עם הופעות וכל זה... רק שהם יעשו גם מערכונים, גם הנחיות וגם הופעות.. זה יהיה כמו "נקניקייה" רק יותר מוזיקלי, תכנית שבה המנחים עצמם ישירו ויופיעו... רק שלא יושפע ממנה...

נטלישו

New member
הוא ינחה אתה...

כמו שהיה ב"קח אותי פרעה"... עם הופעות וכל זה... רק שהם יעשו גם מערכונים, גם הנחיות וגם הופעות.. זה יהיה כמו "נקניקייה" רק יותר מוזיקלי, תכנית שבה המנחים עצמם ישירו ויופיעו... רק שלא יושפע ממנה...

למעלה