אלון - וכולם! עזרההההה

חלמן

New member
אלון - וכולם! עזרההההה

תעזרו לי!!! אני צריך לעשות עבודה מפגרת... ממש מפגרת.... ואם אני לא יגיש אותה אני מת.... אז תעזרו.. אני צריך למצוא כל מיני סוגי טקסקטים ברשת.. אני צריך 1)טקסט אינפורמטיבי- טקסט המכיל מידע. מטרתו העיקרית להציג עובודת בלי מעורבות אישית של הכותב. הטקסט יהיה אוביקטיבי. 2) טקסט מדרבן - מגמתי. לכותב יש כוונה לשכנע את הקורא ולהשפיע עליו. הכותב משתמש בעובדות ונתונים, שישרתו את מטרתו 3) טקסט ביקורתי - טקסט שיש בו ביקורת על נושא מסויים. הכותב מביע את דעתו, מוצא ליקויים בתופעות או במעשים ומצביע על השלישי שבהם 4) טקסט תיאורי - בטקסט זה יש תיאור מנקודת ראותו האישית של הכותב התיאור (מאורע, דמות, נוף) המבוסס על עובדות ונתונים אובייקטיבים, אך בולטת בו התרשמותו של הכותב 5) טקסט מדריך - טקסט הכולל הנחיות, הוראות או הסברים כיצד לפעול מבחינה טכנית או התנהגותית. 6) טקסט סיפורי - טקסט שיש בו רצף זמנים , אירועים, רק , סיבוך , והתרה , כלומר סיפור אני צריך למצוא מכל סוג טקסט דומגא.... ברשת.. אז בבבקשה!! תעזרו לי.. תגידו איזה סוג טקסט ולמה הוא משתייך........ תודה!!!

שריר

New member
אוקי הנה

1)טקסט המכיל מידע-אתמול זיינתי את אימא של חלמן רצח ואחר כך את אימא של אלון 2)טקסט משכנע-חלמן אתה הבן שלי באמת אתה הבן שלי תאמין לי תאמין לי 3)טקסט ביקורתי- אימא של אלון לא משהו אתה חייב להגיד לה שזה לא מחרמן לשמוע אותה בשרותים ממש ממש לא!!!! 4)טקסט תיאורי- לא לא אני לא אתאר את מהלך ה**** שלי עם אימא של חלמן אלא איך ילדים באים לעולם... 5)טקסט מדריך-במקרה ו4 קורה במעלית ואתם היחידים עם האישה ההרה נסו לא להתעלף ומאוד חשוב לשתוף ידיים(מדריך או לא?) 6)סיפור-אפשר שיר? היו הייתה כיפה אדומה פטריות היא קטפה עד שהזאב נכנס בישבנה מוהההההההההההה אההההההה איך אני עוזר ? טוב נו אני משועמם מה לעשות

חלמן

New member
ברררממן

מה המצב! טוב תקשיב.. אני לוקח כל מיני חלקים מהאתר שלך.... אבל אל תדאג.. אני לא מפליץ באינטרנט! (מפליץ מפיץ)

אלון ב

New member
חלמן שמע

קודם כל במצב העייפות שאני נמצא כרגע בטח אין לי כוח להתחיל לחפש לך טקסטים באינטרנט ולעשות עבודות, תנסה להתמודד עם זה לבד, מצטער ... בקשר לאתר שלי אז כל זמן שאתה רק לוקח חלקים מהאתר שלי לצורך שילוב בעבודת בית ספר ולא כדי להעלות אותם לאינטרנט אז אין לי שום בעיה עם זה, להיפך תבורך. לילה טוב לי אלון

למעלה