אלון אולארצ'יק בתפוז

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo32.gifפורמים בתפוז:)

ראיתם אקסמן 2 אהבתם _(ברור שכן) עכשיו זה הזמן לבוא לפורום אקסמן בתפוז לשתף אותנו בחייות שלכם:)! כל הדמיות כל הסיפורים כל המידע על הסרט ועל הסרט הקודם תמונות כתבות קישורים על אקסמן הסרט ,הקומיקס והסידרה המצויירת עכשיו בפורום אקסמן כולם מוזמנים
תתחילו את הספירה לאחור בעוד פחות משבוע זה כבר כאן! העונה החדשה של פוקימון !!! כן כן העונה החמישית היישר מארצות הברית עם כל הפוקימונים החדשים עם כל הדמיות השוות וכמובן בלי לשכוח עם כל הפוקימונים האגדיים רוצים לדעת עוד? רוצים לדבר על הימים שאש קיבל את הפיקצו שלו באו עכשיו לפורום פוקימון הודעה זו פורסמה בעקבות אישור ממערכת הפורומים

חחחחחחחח תראו!!!!

תראו את לונע מתעצבנת כי ניצחתי אותה!!! 12 19!!! כלבתא .היא אפילו קיללה אותי!
תראו לבד והיא אפילו עזבה את המשחק...!!!!!!!

לונה..

New member
../images/Emo46.gif

אני בשוק! עלק "לא, אני עייף, אין לי יותר כוח, אני חתיכת מניאק שטומן פחים" וסתם בשביל הפרוטוקול, מה שהלך שם, היה בעצם ניסיון להעיף אותו, כמו שהוא אוהב (וזה לא בציניות) אבל לא הצלחתי, אז אמרתי לו "חכה תראה מה זה" וזהו, יצאתי. אתה תזכור טוב טוב את מה שקרה פה עכשיו, ואם לא, אני אזכור בשבילך. וכרגע, לא מעצבן אותי ההפסד, גם ככה שבוע אני קורעת אותך 17-3, אז מדי פעם מותר לך להרגיש ניצחון מהו. לילה טוב.

יחחחחחחחח בצחוק!!!!

כן היא ניסתה להעיף אותי!אניאוהב את זה! והיא קרעה אותי בשתי משחקים קודמים כן כן תנו להתלהב שנצחתי אותה
מצטער לונע

לונה..

New member
בלעעעעע אל תצטער

אתה יודע שיש משהו סוטה במשפט שכתבת? "היא ניסתה להעיף אותי! אני אוהב את זה!" לא נשמע משו, אפשר לחשוב שאני מצליפה בך בשוט.
עכשיו ברצינות, אין על מה להצטער, אני פשוט שונאת כשמשקרים... אפילו שזה בצחוק....

חחחח אל תתפסי מזה,ובקשר למשפט

היא בועטת בי(kicked)החוצה,אני אוהב את זה. כה כה כה כה כה. פ]חחחח

לונה..

New member
לא לתפוס מזה?

איך אפשר לא לתפוס? אתה זה שאוהב שבועטים בך, יא מזוכיסט?! אני פשוט חמודה, זה אתה שמבקש! וחוצמזה, כל אחד והעדפותיו המיניות, מי אני שאתווכח

לונה..

New member
חחחחחחח אז אתה מודה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו בטח שגם אני, הכל מאז שהראית לי ת'זה של הסימז - חיי השתנו לבלי היכר!

חחחחחחחחחחחחחח אני מאז שראיתי

ברביות בסירטון כזה זה היה שופף יאללה אני עף באמת ליל"ט
=|לונה|

לונה..

New member
האמת

שרציתי לדרוש הסברים, אבל במחשבה שניה...... אולי נחסוך את זה מעצמנו

לונה..

New member
אבנר, תעוף כבר למיטה ../images/Emo1.gif

וכן, אני קצת מתה עליך, אז אל תתלהב
*מתי הוא הולך כבר?!* חיחיחי שירשור עם עצמי

¥EleVatioN¥

New member
אאאאלללללללליייייייייייי../images/Emo129.gif

סמיילייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=] אואו תחפשו את סוויט אורביט השרלילה הזאת
והכל הכבוד אבנר על הניצחון הגדול כל הכבוד ללונה על התוצאה במסוק [נדמה לי שעשיתי יותר אבל
] חחחחחחחחחחח המממממ לא פייר גמאני רוצה טאקי

לונה..

New member
תכלס גמני אני עשיתי יותר

אבל הוא התערב איתי שאנ'לא אעבור ת'שיא. אז נה!
זהו, הוכחתי, לכל קטני האמונה באשר הם.

לונה..

New member
חיחיחי

משום מה זה לא שלח ת'הודעה הקודמת, אז אני אגיד שוב. הבטחתי וקיימתי

לא דיברתי על זה ביטצ'!

דיברתי על שלי!!!! שהוא 3000+והרבה +ים. אורלי לא יכולה מוהטאהט ולונה כן ברביות את מתה אם את רואה.

¥EleVatioN¥

New member
כאילו מקפחים אותי?!../images/Emo129.gif

שאין לי טאקי?
אה וזה הברביות האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורע זההההה

למעלה