אלון אולארצ'יק בתפוז

אני מעדיף לא להכנס. ../images/Emo16.gif

מחשש לתמונות קשות. אגב, אנחנו באמת זן רע, ראית את הסרט "12 הקופים"?
ניר

../images/Emo4.gif

זה חולני. אני וחברה שלי הבאנו לכיתה סרט על מאליש, כולם אמרו "איכס, מסכן, איזה רעים" בלה בלה... ובהפסקה אחרי השיעור כמה מהם תפסו ציפורים בכוח כי הם "רוצים אותם".

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מסוגלת לראות דברים כאלה...
יש בעולם אנשים רעים, אבל תראו את כל האנשים שעובדים למען בע"ח. הבעיה בעולם, ובארץ בפרט, היא שהמודעות להתעללות בבע"ח נורא נורא נמוכה. אני חושבת שהיה מאוד נחמד אם בטלוויזיה שלנו הייתה תוכנית (אפילו עם חיים הכט. רציני.) בסגנון "בית חולים לחיות" של ערוץ 8 שהייתה משודרת בערוץ 2.. זה יביא מודעות רבה. אני יודעת שאורנה צילמה איזו תוכנית, אבל אף אחד לא קנה אותה..

אוקיי זוהר, רוצה עוד פורמט?../images/Emo8.gif../images/Emo16.gif

ודווקא המודעות לא כל-כך נמוכה. לא יודע מה יש בארצות אחרות, או במקומות אחרים בארץ, אבל אצלי בשכבה, המודעות מאוד מאוד גבוהה.
ניר

מודעות זה לא הכל

צריך גם להילחם. מה האנשים בשכבה שלך עושים בשביל החיות האלו? מודעות זה רק הצעד הראשון. ואין מה להשוות את אנגליה לדוגמא, לארץ. שם (ובעוד מקומות נוספים) היחס לחיות שונה לגמרי. ידעת שבאים לישראל מכל העולם בשביל לעשות ניסויים על בעלי חיים, כי אף אחד בארץ לא באמת עושה משהו בשביל לעצור את זה?

יש אחוז צמחונים/טבעונים גבוה.../images/Emo16.gif

(אני לא נכלל ביניהם ואני מעדיף לא לפרט למה ומדוע בפורום), הולכים להפגנות ומחאות, מפיצים חומר בנושא (שנה שעברה הייתה לנו פינה שהוקדשה לנושא על הקיר), וגם הרצאה או 2 שהיו בשנתיים האחרונות.
ניר

Human Nature

New member
עשה לי טובה. |טל| |צלב|

צמחונות או טבעונות זה משהו שלא קשור במישרין למאבק למען זכויות בבעלי-חיים. צמחונות וטבעונות זוהי דרך חיים. אישית, אני לא אבוא ואגיד לצמחוני או טבעוני "כל הכבוד". לעומת זאת, למי שהולך להפגנות אעשה זאת בשמחה ובכנות.

צודק, ../images/Emo16.gif

אבל אי אפשר להגיד שאלה שבחרו בדרך הזאת לא עושים זאת (אולי- בין השאר?) בגלל הזכויות של בעלי החיים. נ.ב.- בכלל לא אמרתי שזה המדד, ויכול להיות שכתבתי ככה בטעות, חבר של אח שלי ואח שלי מעצבנים אותי נורא ועושים שטויות.
ניר

Human Nature

New member
זה לא היה זה, |טל| |צלב|

זה היה כאילו הגנּת על עצמך כי אתה לא צמחוני

אני מתכוונת 'אף אחד'

מאלה שבאמת יכולים לשנות משהו. הפגנות ועצומות יש המון- וכל הכבוד לאלה שלוקחים בהם חלק.

LoLo16

New member
תודקת, אבל ללא מודעות לא יהיו

"לוחמים". ככל שהמודעות תהיה גבוהה יותר, כך אחוז הנלחמים בתופעה המזעזעת יהיה גבוהה יותר ששווה כמובן, יותר השפעה.

LoLo16

New member
רציני- אני בעד סדרה נוספת של

של חיים הכט, על התעללות בבע"ח. הוא הביא לשינוי בתודעה לתאונות הדרכים והתקפי לב, אז למה שלא יעשה את אותו הדבר על דבר חשוב לא פחות? ואני אישית לא חושבת שהמודעות גבוהה מספיק... אולי בבית הספר שלך עושים דברים להגברת המודעות, אבל ברוב הארץ לא, לצערי.

המודעות לא מספיק גבוהה כמובן../images/Emo16.gif

תמיד שמזכירים את בי"ס ליד"ה זה ישר החנונים הסנובים שבעד זכויות בעלי חיים
.
ניר

אגב, אני חושב שהיה לחיים הכט או../images/Emo16.gif

נתן זהבי סדרה או תוכנית חד פעמית בנושא... אבל לא בפריים טיים וגם לא חושב שבערוץ 2.
ניר

עמיתוש

New member
זה לא נכון,

זה אחוז קטן מאיתנו. ואם כמה שזה נשמע קלישאה, הדברים האלה מתחילים בנו. כל פעם שאני רואה חבורת ילדים מעפנים מתעללים במשהו אם זה לא יהיה חתול/ גור/בעלי חיים אחרים, אני מעיר להם. גם אם זה לא עוזר. ושחיים הכט באמת יעשה משהו
. נ.ב - בקשר להארי פוטר, אני מחכה לסרט
, שונא ספרים שכמותי.

אף אחד לא אמר לך לא להשתתף בהם

זאת הייתה הבחירה שלך
. ולא נראה לי שהבחירה הזאת הייתה נכונה.

למעלה