אלון אולארצ'יק בתפוז

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Simsit

New member
אני מצטערת!!!המחשב שלי נתקע וזה שלח

מאוד מוזר. השאלה שלי היא איפה להוריד את התוכנה

Feel The Death

New member
טוב אז...

היינה ההסבר+ התוכנה להורדה... 19:48:49 22/06/2003 רבים חושבים שהכנת חפצים לסימס זה דבר נורא קשה. אז יש טעות בידכם. זה נורא קל! שלב ראשון: תבדקו שיש לכם תוכנה גראפיקת כגון פוטושופ. שלב שני: הורידו את התוכנה The Sims Transmogrifier, התקינו אותה. שלב שלישי: פה כבר נתחיל ליצור. פתחו את התוכנה ובחרו בחפץ שלכם. אני בחרתי בפלמינגו. שלב רביעי: מכפילים את הפלמינגו על ידי לחיצה על הכפתור: clone objects file תבחרו שם חדש באנגלית לדוגמא: Green Flamingo. תבחרו באוקיי, אל תגעו בשום דבר אחר, ירוץ לכם מסך של נתונים. תחכו שהוא יסיים, ותעשו Ok. שלב רביעי: תסתכלו ברשימה בצד שמאל ותראו שנוסף לכם אובייקט בשם גרין פלמינגו. תלחצו עליו, ושמו לב שיש לו שלוש אפשרויות חדשות. תבחרו בExport objects file עכשיו, אם אתם רוצים לשנות צבע, תעשו V באפשרות הראשונה ואם אתם רוצים לצייר עליו תורידו את הV. תעשו אוקיי, ותבחרו מקום בתיקיה שלכם. שלב חמישי: פתחו את תוכנת הגראפיקה, לכו למקום ששמרתם, יש שם שתי תיקיה אחת או שתיים, תכנסו לתיקיות ותבחרו את הקבצי BMP שם. יעלה לכם המודל של הפלמינגו תעשו בו מה שאתם רוצים. תשמרו, ותחזרו לTransmogrifier. שלב שישי: תעשו inport objects file: תחכו שהוא יסיים ותעשו אוקיי והנה הפלמינגו! אבל עכשיו צריכים לשנות את המאפיינים שלו בסימס. שלב שביעי: תבחרו בEDIT ואז יופיע לכם מסך עם האפשרויות שיוצגו בסימס. תשנו שם איך שאתם רוצים ותשמרו. שלב שמיני: פתחו את סימס, במקום של הפלמינגו, והנה! תהנו! החומר לקוח מהאתר: http://planet.nana.co.il/simsthe/index.htm

את התוכנה הנ"ל

תוכלי למצוא באתר הסימס הישראלי (סימיל), האתר עדיין נמצא בשלבי פיתוח planet.nana.co.il/israsim/

למעלה