אלון אולארצ'יק בתפוז

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

ננסק

New member
ננסק וסטייסי בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארחו בתפוז בפורום משחקי תפקידים ננסק וסטייסי בכבודם ובעצמם... וכל זה יקרה תיאורטית בלבד! אתם מוזמנים כבר עכשיו ללכת לבדוק אם יש משהו מעניין בערוץ שלוש! קיץ של שיקוצים בתפוז אנשים

BluePrint

New member
the scale ../images/Emo32.gif

אה הא! הבנתי. זו הודעה מכשילה. כמו: "לך תבדוק אם אני בחדר הסמוך" (משהוא מעניין בערוץ שלוש... חחח...
)

דרגורן

New member
שאלות (=

מתי נפגשתם? איך נפגשתם? מה אתם מתכננים לעתיד? ננסק, מה אתה הכי אוהב אצל סטייסי? סטייסי, מה את הכי שונאת אצל ננסק? מה המאורע הכי ביזארי שקרה לכם עד כה?

ננסק

New member
הבנתי, הבנתי,

ואני מעביר הלאה. אם כבר התחלנו, יש עוד מישהו בפורום שנורא סקרן לגבי פרטים פיקנטיים כלשהם? העדפות מיניות? אם סטייסי אוהבת את זה גרניט או ברקת?

Ferenheit

New member
שאלה:

ננסק, עברו עליך הרפתקאות מסמרות שיער, ספר לנו על השינוי שעברת, האם אתה עדיין אותו גובלין שהיית?

yes & no

since Nida is green as well... I can inform you it makes it much easyer to disapeare in the forst, a lot less easy in the pub. but, it seems I make a pretty good curier anyway, so mabe it's not that hard if you have the right talents...

ננסק

New member
הרשמת השאלות נסגרת, אחרונות בבקשה

(מקריאים לו, אלא מה) מחר במהלך היום יתנהל הראיון עצמו. מטעמים שאינם בשליטת המערכת (היותו של המושא דמות וירטואלית), יערך הראיון באופן אישי בלעדי ולאחר מכן יפורסמו עיקריו בתור הודעת פורום. נא להגיש שאלות אחרונות, בטרם סגירת המערכת. בתודה, "צנונית אדומה" הפקות בע"מ (בשיתוף עם "Goblin Factory" הפקות)

magnus the red

New member
../images/Emo32.gif חזרתי!

חלפו עברו להם חמישה שבועות של טירונות, ומיום ראשון אני ביחידה וכל יום בבית. אז מה קרה כשנעדרתי? התחילו כבר ליבא warhammer? ערן בן סער הפך לדובר של TSR והחייה את AD&D? דרור זיתוני התגלה כסוכן כפול ופעיל פורום "דבוס" שהוא כידוע זרוע של ארגון אל- קאעידה? ננסק גידל זקן? DDN התחיל ללבוש ורוד והפך לצמחוני?

shadowfax

New member
לא עדיין אין יבוא

אבל אתר יש ואפילו נבנת ונישלמת גירסא חדשה שלו http://members.pundak.co.il/minit/ ד"א ישנו פורום פעיל ושוקק (ורעשני במיוחד). ערן לא הפך דובר TSR אבל בנו הצעיר אולי יהפוך (ובהזדמנות זאת מזל"ט). אחר דרור זיתוני אני עדיין עורך מצוד (יש שמועה שיש לו את סיפרי MYTHUS) . כל השאר אני מעדיף שתגלה לבד...

Gilgam69

New member
גם אם כול העולם ירצה

לא ערן ולא הבן הצעיר שלו יהפכו לדובר של TSR מהסיבה הפשוטה שחברת TSR כבר שנים שלא קיימת.

למעלה