אלומות אור

יערית 1

New member
אלומות אור

בהיותי צוללת אל עמקי חלומות, כרכתי בך תשוקתי מבעד לשפעת כוכבי רקיע המציפים באלומות אור. ומבעד לאישוניך היוקדים שהכו געגוע, בז הלילה לחלומותיי ולטיפות שביקשתי ללקט מפאתי ליבך.

המונשרי

New member
אורות הכרך

אני הנוסעת בנתיבי הזמן מאיצה כדי לחלוף לפני שהרמזור יאדים משייטת בין הנתיבים להגיע למחוז חפצי על מנת לחזור חלילה אורות הכרך מרצדים מנגד אני חשה בניכור נותנת גז ומאיצה על הנתיב המהיר שהאנדרנלין יתפשט מבפנים ויציף כל חלקה טובה שונאת את עונות המעבר הבלתי ברורות הללו בהן אובך צהבהב חובק חונק אחר גשם זלעפות ניתך ומצמית הכל לעיסה חלקלקה רוצה לשם לאויר הנקי לנוף המרהיב לשקט ולשלווה מהר לפני שיהיה מאוחר לפני שליבי יתקשה עלי לפני שאעטה מסכה על פני.

שמים1

New member
אור ../images/Emo213.gif

אדליק לך נר מלהבה בליבי יאיר אלייך בימים אפלים כאשר אורות בליבך לא ינצנצו אלי. עם שחר אקלע לך קרני חמה יעטפו ערגותיך בשלל צבעים . לא תדעך השלהבת היוקדת מעמקי נשמות.

ריקי די

New member
אור

את האור מעיניך הן ידעתי זה מכבר, זורח הוא מבעד גופי משתלח על פני מרחבים. אור היקום הוא הנוסך בי אהבה. לנגוע בו אמרתי, להחם רגעים שיבואו. אור- חדוות החמה שאספה ניצוצות כוכבי ליל וחילקה אורה אל הבאים בדלתה עם הבוקר.

kingda05

New member
אורות חיי

בין היום ללילה מתהלך בנפתולי העיר כסהרורי אומר לוקח נותן צוחק את זמני בין היום ללילה נוסע אל יקירי והקרובים מחבק משבח וקולי בשיר פוצח בערב דימדומים הולך דועך ליבי ניצב בעצב של זמן גנוב פורץ גבולות חיים נותן לי להרגיש בדימדומי אבק יומי המתרחק אל ליל הסהר קופץ ידי ומתקרבל.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מלקט אלומות. מלקט את המילים ואוגד אותן בצרורות של כמיהה. לו רק יכלה כל האנרגייה שבך לצבור רוך וחום מספקים להמיס את סגור לבך שתביני, שעדיין, יש בעולם אהבה.

למעלה