אלול....

אלול....

זכור לי איך פעם אלול היה מסמל את תחילת הטירוף.

מוות סחטו מאיתנו התנהגות טובה, בקשות הסליחה הלכו ונערמו, ופתאום אני מוצאת את עצמי רק בד' אלול מתוודעת לעובדה שעכשיו אלול

ספקן1

New member
למה הזכרת לי

עד היום יש לי טראומה מימים נוראים מכל הלחץ והפחדים שהכניסו לי , אני מקווה שאני ימצא מקום נורמלי להיות בו בימים הנוראים האלו.

בשם האר"י הקדוש

אם אדם מרגיש פחד בימים הנוראים זה בגלל שעכשיו ממש הוא אישית עומד למשפט בשמים ושולחים לו תזכורת כדי שיחזור בתשובה, היום אני יודע שזו תזכורת שהגיע הזמן לחפש פסיכיאטר טוב.
שאלה שתמיד מסקרנת אותי, האם הנביאים (בראשם יחזקאל מיודעינו מהזיות מעשה המרכבה) וממציאי הקבלה שמביניהם האר"י הקדוש, לקחו חומר טוב או סבלו מסכיזופרניה? או אולי בסך הכל היו נוכלים שצחקו על כולם בעת שספרו את הכסף של מאמיניהם.

אני מזמן לא משתמשת

בתאריכים עבריים..
חוץ מר״ח אלול שהילדים מתחילים חיידר

מה הטעם בכל העסק של אלול והימים הנוראים

שדקה אחרי יום כיפור הכל חוזר כאילו כלום לא קרה וחוזר חלילה.

nini132

New member
אלול

מעולם לא ריגש אותי במיוחד. כל מערכת הפחד שהשיתו עלינו פשוט חמקה מעליי.

nini132

New member
זה פשוט לא עובד

המשגיח היה בוכה שדגים רועדים בים ואני הייתי עסוק בלדמיין כריש עם פרקינסון ולהיקרע מצחוק.
המשגיח היה צועק שאוי לנו מיום הדין ואני הייתי תוהה עם הגפילטע-פיש רועד בצנצנות (התשובה היא כן, כמובן)
המשגיח היה מייבב על שנעמוד למשפט ואני הייתי תוהה אם אוכל להשיג לעצמי עורך דין כריש (אבל בלי פרקינסון הפעם)
&nbsp
באחת הפעמים הרבות בהן המשגיח נזף בי שליצנות אחת דוחה 1000 תוכחות, עניתי לו שתוכחה אחת הורסת 1000 ליצנויות. אני חושב שאני ניצחתי בסופו של יום.

nini132

New member
אודה לאל לבב חוקר

המקסימום שלי בכתיבה היה סיפורון של אולי 15 שורות, שהיה ציני לחלוטין וכל המטרה שלו הייתה להתנגח בכותבים מתחילים שכותבים סיפורים ב 20 שניות ללא מחשבה או השקעה. אז זה היה סיפור ארסי, כפשוטו.

לכותרת אין קשר. זה פשוט נדחף לי לראש איכשהו.

למעלה