אלולה:)

אלולה:)../images/Emo65.gif

(כן, יש עוד יום הולדת
) אז אלולה:) רוצה לאחל לך,שיהיה לך המון המון מזל טוב
ויום הולדת שמח:) תהני המון ביום הזה שלך ושיהיה לך רק טוב שתצליחי בכל דבר שתעשי ושתשימי את כל חלומותייך. ובעיקר שכל מה שאת מייחלת לו יתגשם. שתמיד תחייכי ושתנצלי כל רגע.

Small talk

New member
אלולה../images/Emo23.gif!

אהובה שלי!, מזל טוב, עד 125 יום הולדת שמח ועוד המון דברים. אני אחזור על זה שהפגישה איתך אז לפני שנה היה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לי. אני לא יכולה אפילו להתחיל לחשוב איך דברים היו שונים עכשיו אם לא הייתי יודעת שתהיי שם או שהייתי מוותרת. מכרים משותפים
,המלצות על מקומות לצאת עליהן, ואפילו סתם לשפוך את הלב קצת שצריך.
וברור שאני אתקשר מחר להגיד מזל טוב אישית ולא על דפי הפורום.
אותך!

stink

New member
מזלטוווווובבב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

הו מזל טוב מותק!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo71.gif

המון המון מזל טוב מותק :) את נשמעת בנאדם נורא נחמד וחבל לי שלא יוצא לנו לדבר בכלל. המון אושר,אהבה,בריאות הצלחה :) הגשמת חלומות ושתחיייכי המווון!כי זה הכי חשוב :) שתנצלי את היום הזה.
עד 120!

SNoopY 26

New member
מזל טוב מתוקה!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif

המון אושר וחיוכים! :) :) :) :)

AnGeL DoLlY

New member
ella ella e e e ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מתוקה שליייי שיהיה לך המון מזל טוב!!!
מקווה שעשו לך כיף חיים אפילו שלא ציפית לזה:) חח כמו שאמרתי-תמיד טוב לא לצפות ליותר מדי את נהדרת ומקסימה והכי כיף לדבר איתך תנצלי את הגיל ואת השנה המדהימה הזו ו..שיהיה המון בהצלחה בהכל מתה עליך

e l u l a

New member
תודה רבה מתוקותת!!../images/Emo25.gif../images/Emo153.gif

תודה לכולן
בנתיים ממש נחמד לי.. יומולדת רגוע כזה וחמוד:]

THE ronch

New member
ממי!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מקסימה אחת, שתהיה לך היומולדת הכי כיפית בעולם! תעשי חיים, תמצי, ותנצלי אנשים לעשות בשבילך עבודות שחורות כי היום מותר לך... את מותק אמיתית. מזלטוב!

למעלה