אלויס ב - YES 1

אלויס ב - YES 1

היום בשעה 15:33 - משודר סרט על חייו של אלויס פרסלי ! סרט של שנת 2005 (שני חלקים), את דמות של אלויס מגלם השחקן Johnathan Rhys Meyers. שאגב, מזכיר נורא את אלויס האמיתי ! הסרט מתאר את חייו של אלויס מאז תחילת שנות ה-50. מומלץ לכל מעריצי ומעריכי האגדה ! היום ב-YES 1. שעה: 15:33. חלק שני ב-17:01. צפייה מהנה !

MissPop

New member
מומלץ.

סרט מצוין. חוץ מהשחקנית שגילמה את פריסילה שלא אהבתי אותה, לא דמתה בכלל לפריסילה המקורית ומה גם שרוב הסצנות איתה לקוחות מ"אלביס ואני"... השחקנית מצוין וגם השחקנית ששיחקה את גלדיס והשחקנית ששיחה את אן מרגרט. ממליצה בחום.

באמת לא אהבת?

אני דווקא כל-כך מבסוט מפריסילה (השחקנית). נראית לי בחירה מצויינת! הסרט נורא נורא עצוב...כמעט בכיתי בקטע שאימו מתה
מאוד סוחף הסרט הזה.. אני יכול להבין עכשיו למה טום פארקר אמר ככה אחרי מות אלויס:" עכשיו זה כבר לא משנה, העיקר זה ההכנסות של הדיסקים". לא רוצה להיות שופט שלו, אבל אלויס לא התנהג כראוי בחייב. עשה הכל כצחוק, אך לא הבין שמדובר במשהו רציני. הכל נהיה יותר מדי פשוט ובצחוק. פארקר התייאש מאלויס ומכל השיגעונות שליוו אותו עד סוף ימיו. זה מעיק ומעצבן בסופו של דבר כל אחד. אלויס עשה המון טעויות בחיים, ולא הבין זאת !

YGep

New member
ואתה יכולה להאשים את אלויס?

אלויס מאז שטום פארקר איתו לא החליט שום דבר אלויס נתן לטום יד חופשית והוא עשה כרצונו....בלי לערב את אלויס בכלל כמו שהספר אמר בסרט אלויס מנסה להציל את עצמו ובמקום זה מה עשה הקולנול....? שרף את כל הספרים על מודעות עצמית וספרי קודש ונתן לאלויס להמשיך עם הכדורים..... לא נראה לי שפארקר התייאש מאלויס.... הוא ניצל אותו תמיד לטובת הכסף!!

צודקת. אבל את לא יכולה לבוא ולהאשים את פארקר

טום פארקר הגשים לאלויס חלום - להיות זמר, להיות שחקן, להרויח הון כסף ! הוא הכיר את אלויס לקהל האמריקאי, ודאג שסביב אלויס יהיו אנשים שיידאגו לו. הוא לא אשם שאלויס שכב עם מעריצות, ועשה שטויות כל הזמן ! הוא ביזבז כסף על כל דבר שרק רצה...מה רע? טום עשה הרבה לטובתו של אלויס, אבל הוא לא אשם בשטויות שלו. אין מה לעשות שהיחס לכסף והFAME היו קצת כמובן מאיליו לאלויס....חבל...

MissPop

New member
טום פארקר הרס את אלביס לחלוטין

אומנם הוא לא אחראי לשטויות שהוא עשה, אבל הוא אחראי להרבה דברים אחרים שגרמו לו להתנהג כפי שהתנהג. טום פארקר ביזבז את הכסף של אלביס בהימורים כבדים... וכדי לכסות על הכסף שהוא בזבז הוא דאג שאלביס יופיע כמה פעמים ביום גם כשמצבו הבריאותי היה בכי רע. והכל למען בצע כסף. אז יש את מה להאשים את הקולנול הנכבד...

למעלה