אלוין גנטרי

Guram100

New member
אלוין גנטרי

בסוף הרבע הראשון רואיין מאמן הסאנס אלוין גנטרי שהספרס ירדו מובילים 28-19. הוא היה נינוח ואמר: "יש עוד הרבה זמן, אנחנו נהיה בסדר". לפעמים שאני חושב על מאמנים ב-NBA, אז אני חושב לעצמי – לא מספיקה טקטיקה, משמעת וניהול משחק נכון. מי שמסוגל לתת אמון בשחקן ולהגיד לו: "אל תפחד. תעיז ולך לסל אפילו אם אתה עושה טעויות. יש לך את זה" – הרי זה לא סתם מאמן. זה מחנך ומנהיג. הוא פשוט מסוגל להוציא מכול שחקן את ה-100% שלו. זה מה שקורה בפיניקס. פשוט כימיה אדירה. גראנט היל בן 37! 37! שנים עם פציעות ברכיים היה דבוק למין התקן מתכת על הבירכיים והיה נראה כמו דרואיד ממלחמת הכוכבים. הוא משחק כמו בן 30! ברבוסה – אין לו אלוהים. ריצ'רדסון – אחרי שנים בהם היה מומחה הטבעות לא מהעולם הזה דופק פלייאוף מדהים. דרג'יץ – אין לי בכלל מילים. נאש - .... ילאה חאלס. גמר המערב מתי מתחיל? מת כבר לראות את הסאנס מול הלייקרס.

מראה עד כמה דאנטוני לא כזה גדול

שוב ושוב פופוביץ' הכין לו מלכודות והוא נפל בכל אחת מהן ולא הצליח להרים את הקבוצה. ג'נטרי עונה במהלך המשחק באופן רגוע ובטוח. הוא הפך את פריי מסנטר רך ולא יעיל לגבוה שפותח הגנות עם הקליעה מבחוץ ומצד שני יודע לעשות את העבודה בפנים.

למעלה