אלוה.

greeneye

New member
אלוה.

חזרתי מטיול שנתי. יופי. יוצאנו אתמול. יותר נכון שלשום לפנות בוקר. יותר נכון אתמול לפנות בוקר. נו...יום שלישי בחמש לפנות בוקר. הלכתי בטיול, פתאום אני לא מרגישה טוב. לוקחת כדור. עוזר טיפונת. מתה בטיול. קמה לתחיה. מתה שוב. קמה לתחיה. מתה שוב. מגיעה לאוטובוס על סף גסיסה. בטן כואבת. מגיעה לחדר. כדור. עוד אחד. המון מים. הופס! חום. יש חום. חולה. לא הולכת לאכול. מקבלת מחברות לחמניה. מדברת עם ליהי בטלפון. אדוויל. פתאום מרגישה טוב. הולכת החוצה. עם בוקסר וגופיה. מתחיל קרב כיסאות חצר. לוקחים כיסאות של כל החדרים. "חכו חכו, זה חוזר אליינו בלילה" "לא זה לא, זה ישן איתנו" נועלים ערימה של 10 כיסאות בחדר. יוצאת. תופסת טרמפ על אוטו גולף-שמחלק סדינים ל.."רחוב" אחר באכסניות. הקטע הטוב- הוא בכלל לא היה ממונע. והאיש שנוהג בו הציע מיטה בחדר אחד. ונסענו במהירות קמ"ש. כששתי בנות מהשכבה רצות על הגלגלים של האוטו גולף, וחברה אחרת מסובבת את ההגה ומתמרנת ברחוב. בא האיש סדינים. רודף. רודף. רודף. תופס עם היד את האוטו גולף. עוצר אותו. איש שחיף כזה. 3 בנות מושכות. איש שחיף מחזיק. לא זזים מהאווווווטווווו....
יורדות משם. מנסות לשבת בין הסדינים, ולתפוס טרמפ לטיילת של האכסניה. לא מצליחות. הולכות בעצב חזרה לרחוב שלנו. רבה עם חברה. צורחות. בוכות. שוב לא מרגישה טוב. מתלבשת יפה. מטיילת עם חברות שהוציאו אותי בכוח מהחדר. צוחקות. מקלחת. לישון. קמות בבוקר לצלילים יפיפיים של דפיקות דלת חזקות וצרחות "לקווווווווווווווווום". צוחקות. משלימות. מנקות |מופתעת מעצמי| את החדר. מתלבשות. יורדות לאכול. נשארת בחדר להקיא. הולכת לחדר אוכל. אוכלת חצי לחמניה. עם שוקולד. חוזרת לחדר להקיא. אוכלת את החצי השני. מתקשרת הביתה. אומרת שלא נראה לי שאני אוכל להמשיך בטיול. מבואסת. היום חמת גדר. מחר ים. מתבאסת עוד. מחכה שעתיים וחצי בלובי של האכסניות. כולם כבר הלכו. קופאת. יוצאת חוצה. לוקחת כדור. יושבת על ספסל. בוהה חתולה וגורים שמנמנים משחקים על הדשא. הם בוהים בי. ממשיכים לשחק. ולינוק. ולישון. אני כמעט נרדמת. אמא באה. אוכלת המבורגר. כמעט מקיאה אותו אחרכך. ועכשיו חזרה בפורום. יאי.

BarB3

New member
אוו..

אבל לא כל כך נורא- למקרה שציפית יותר מדי לחמת גדר אני יכולה להגיד לך שזה לא משו... (בעיקר אם את לא מוכנה להוריד את החולצה והמכנס ואז המציל לא מרשה לך להיכנס לבריכה...

Yuvalenko

New member
אני חושב שזה מצוין שלא נותנים

להיכנס למים בלי להוריד חולצה ומכנס. אני חושב שצריך לחוקק חוק שצריך גם להוריד חזיה ותחתון!
(מה, זה היה כזה צפוי?)

BarB3

New member
../images/Emo6.gif!

ואם כבר חוקים- אני חושבת שצריך לחוקק חוק שאוסר על המורים שמלווים אותנו לטיול ללבוש ספידוס!!! השם יישמור!!!

BarB3

New member
ב-ד-י-ו-ק-!

והדבר אפילו יותר מעורר חלחלה כאשר המורה הוא בן 50+ עם כמות לא מבוטת של שיער על הגוף!!!!

Yuvalenko

New member
מה זה.. כלום.. ילד! פצפון!!.. ../images/Emo3.gif

אני טיפה יותר גדול ממך, זה הכל... כולה 25. (ועכשיו אני מתאר לעצמי אותך ואת כל חברי הפורום כזה עושים "ווואאאווו!!!" עם פה פעור שהשפה התחתונה יכולה לנגב את הריצפה...)

kfm

New member
../images/Emo6.gif

תמיד השירשורים על הגיל שלך מצחיקים אותי

mati88

New member
../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שנהנת
סתם נו, לא כזה נורא...
אגב, אני באמת לא מבינה מה הרטע שלהם עם החולצות... זובי, נכנסתי בכל זאת

kfm

New member
יאו../images/Emo12.gif

אאאא..ברוך רופא חולים (או משו כזה..) וחמת גדר זבמת לונורא כוכך..תנינים יו קנואו..זה נושך. אבל בכל זאת, מקווה שנהנית ילדונת! והעיקר שחזרת!
*חוזרת למיונים*

GrEEn AnGeL4

New member
שמחה שנהנית (?) ../images/Emo12.gif

אתמול חזרתי מטיול שנתי בגליל, היה משעמם

metl

New member
גל../images/Emo24.gif

זה באמת לא נורא... יהיו עוד הרבה טיולים שנתיים
אני רואה שכן הצלחת להנות ממה שהיית שם!
תרגישי טוב!

למעלה