אלוה

little bry

New member
../images/Emo3.gif אי אפשר לשים

תמונה בחתימה... אולי את מדברת על אייקונים?!

Michal Bloom

New member
נצל"ש-../images/Emo41.gifמפגש צ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

לידיעת כולם!
מחר (יום שבת!), בשעה 4 אחה"צ-מפגש צ'אט... אבל לצערי הרב: ביום שלישי הבא יש לי מבחני הדסה
, (מין מבחני מיון כאלה, אין את זה בכל הארץ...), זה מבחן של 4-5 שעות!!!, ואני צריכה לחרוש על החומר, טוף, טוף, למזלי זה שאלון אמריקאי אחד ענק....., אפילו שהם יגידו לי על איזה מגמה עלי ללכת, אני במילא הולכת למגמת קולנוע
....
.. מחר כנראה אני לא פה, וגם כנראה כל ימי ראשון-שני, ושלישי(מסיבות אחרות-מתעקשים לדעת למה?-טוף, אני הולכת אחרי המבחן הזה לקניון החדש...) תאחלו לי בהצלחה

../images/Emo50.gifמאמו'שנשיקה|

תגידו, אולי למישהו פה יש אתר כלשהו על הילארי דאף? אני חייבת תמונה שלה בדחיפות

elina002

New member
נצל"ש

טייק דאת מתאחדים לסיבוב הופעות!!! אני חולה על הלהקה הזאת הלוואי והם יוציאו דיסק חדש חסר לעולם קצת מוזיקה טובה!!!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo6.gifנצל"ש../images/Emo26.gif'אם כבר, אז כבר'..../images/Emo9.gif

אם כבר יש שרשור על סיפורים, מה עם ההמשך ל'עלילות סיפורי הקאריביים'?!, יש לכן מושג כמה זמן אני מחכה לזה?!@.., שירה: (יש לנו 2 שירות, יותר נכון היו, כרגע יש אחת וזאת לא את...חחח...) אני דורשת המשך!!, לא מבקשת אלא דורשת!!!!!!.......,אם חישובי אינם מטעיני את כתבת עם החברות שלך את הסיפור בחופש הגדול שעבר (!!!!!!!!!), ועברה כמעט שנה(??אולי??..), איפה ההמשך, אני רוצה המשך!!, נכון אני קצת תובענית, אבל אני רוצה המשך!!!... מי איתי?!

Michal Bloom

New member
מזתומרת?../images/Emo12.gif

גם לי אין מושג, הסיפור נכתב לפני שבאתי לכאן, אני אפילו לא יודעת מה הכינויים שלהם, בשביל לחפש אותן

נצל"ש

אתמול חלמתי עוד חלום (אני והחלומות שלי...) אבל עוד יותר מוזר... חלמתי שאני בשיעור היסטוריה (למורה שלנו קוראים בשמת) ובשמת הראתה לנו את הסרט של שר הטבעות בדיוידי והיה שם תוספות של מאחורי הקלעים אז הראו שם את אורלנדו שהוא קורא מכתב שכתבה מיכל בלום... (פחחח תאמינו לי באמת חלמתי על זה!!!) ואני נדהמת כי זאת אותה ילדה שנמצאת איתי בפורום אורלנדו בלום... והוא קרא את המכתב והוא אמר שזה מכתב מאד יפה ואז אני צרחתי בקול רם ובשמת אמרה לי "שקט! סליחה! מה זה?! שוק הכרמל?!" ואז פתחתי עיניים כי שמעתי מן יתוש כזה שמצרצר לי באוזן

Michal Bloom

New member
אני../images/Emo35.gif, מאוד מחמיא..../images/Emo70.gif

חלמת עליי?, פיישששששש...

T u r n e r 1

New member
אני חושבת ש...

צריך למצוא אותן ולשלוח להם מסרים. אני אנסה לחפש אותן...

למעלה