אלוהימית פסיבית

אלוהימית פסיבית

אני רוצה להתנצל בפני כל האהובים עלי הכי שיכול להיות על הזמן האחרון. אני עסוקה עד מעל הראש וקשה לי לכתוב. והראש שלי קצת פחות בפורום. בכל אופן שתדעו שמעדכנים אותי אונליין על מה שקורה 24 שעות. ואני נכנסת מדי פעם להציץ. חולה עליכם אוהפתותכם. אלוהימית. <צופה בכם מלמעלה ומזכירה שאמונה לא קשורה לידיעה>

ואני לתומי חשבתי....

שמי שבורא עולם ומלואו בששה, מסוגל גם ללכת גם לנשום וגם ללעוס מסטיק במקביל, יכול גם להתייחס קצת לצאן מרעיתו. בכל מקרה take your time אבל... אם לא תחזרי תוך 40 יום - את יודעת יכולים לקרות דברים נוראיים!!!

מיכל25אב

New member
תחליט-קודם שבת אחר כך נידה..

בסוף אני עוד אחזור בתשובה.... >>מיכל נלחמת על תואר דתיית המחמד פה-מלחמת השרדות..<<

אתה טועה

מי שברא בששה יכול ללכת על הראש, להזדיין, לשתות ולאכול במקביל אבל צאן מרעיתו דורש הפסקה והתיחסות מיוחדת. בכל מקרה I WILL TAKE IT MY TIME ומקסימום נשלח לכם ב40 יום האלו את השטן(תזהרו לא להתבלבל) אוהבת אתכם. אלוהימית.

בתור צאן מרעיתך...

אני לא מבקש שום הפסקה והתייחסות מיוחדת יותר מאשר להזדיין, לשתות ולאכול ואני אפילו לא חייב שתעשי את זה על הראש. אז אם אלו דברים שבאים לך כ"כ בקלות - וזה כל שאנו מבקשים - אז את נשארת??

אלוהימית

לא מקבל התנצלות סורי אחותי , רוצה לראותך פה כל יום ויום , ותכתוב הרבהההההההההההההההההההההההה

לא נורא,יש "מורה מחליף".

אבל איפה את בפמליא של מעלה?, לא ראינו אותך שם שנים!. יא אלוהימית סוררת שכמוך!. ככה מסתלקים מפמליא של מעלה?, מה אני אגיד לסמאל?-שאהובתו הלכה לעזאזל?, או ירדה לכדוה"א להסתופף בצילם של בני אנוש?. נו באמת... אלוהיםאדירים מחכה לתשובה מנומקת במסר. <אלוהים הכי רע בסביבה זה אני ולא אפ´חד אחר!>

מסירה את הכפפה

אלוהים אדירים הוא בעצם השטן ואל תתנו לו לבלבל אתכם שאני לא נמצאת. ואגב אדירים זה לא שאני לא בפמליא אלא זאת פשוט תקופה של הסתר פנים תמסור לכולם ד"ש ושידעו שאני פה. <אלוהימית פה , אלוהימית שם, אלוהימית נמצאת בכל העולם>

הסתר פנים?,מה,יש דבר כזה?

טוב נו... אלוהימית יקרה שלי, עשית לי OUTING נפלא. נכון מאוד. אני השטן בכבודו ובעצמו, אבל זה לא שולל ממני את תעודת האלוהות שלי. וכן-אני ראש הפמליא של מעלה. אני זה שזורע הרס וחורבן בעולם. ואגב-סתריא"ל החתיך שואל איפה את, כבר שנים שלא טבלתם ב-"חמי טבריא של מטה". הוא מחכה לאיזו מנת לבה שתוכלי לסבן לו את הגב. וגמריא"ל שואל אם את עדיין מורחת את עצמך בקצפת עם דובדבנים כל הקריסמס לזכר השלג שהיה בהר השלג בגהנום. <תרגום סימולטני:למי שלא יודע-הרשעים בגהנום כל כניסת שבת הולכים להר השלג להתקרר מהחום הנורא של הגהנום וביציאת שבת הם חוזרים לתופת האש,כשתחת בתי השחי שלהם הם גונבים עוד קצת שלג לעוד שניה של קור...אח!,איזה חיים נפלאים יש שם בגהנום!>

אני צריכה ללמד אותך את זה?

ואת תעודת האלוהות שטני אני שוללת ממך לחלוטין לא יהיה לך אלוהים או אדירים אחרים על פני! ותמסור לסתריאל וגמריאל שנמאס לי מהסתירות והגמירות שלהם אז יצאתי לי קצת לטייל. תכף אשוב. <אלוהימית מעדיפה שוקולד על קצפת>

את מעדיפה להמרח בשוקולד?.

לזכר מה את נמרחת בשוקולד?, לזכר אמבטיות הצואה שהיינו עושים לחוטאים בעריות?.. אחלה. אני כבר הולך להזמין לי אחת כזו. (אמבטית שוקולד) היי-אשמדאי-תכין לנו אמבטית שוקולד. <יש עדיפות לשוקולד שוייצרי משובח> סוד כמוס-<אלוהים אדירים=.....ניחשתם נכונה-ג.נ.-שששששששששש>

חולה עליך! איך לא קלטתי?

השוקולד הוא לזכר הלבה הרותחת שבגהנום, ובכלל לגרד שוקולד זה יותר קשה מלגרד קצפת. <מי אמר שהחיים קלים?>

במה את כל כך עסוקה?../images/Emo12.gif

בתכנון המלחמה בעירק?... ואולי תגלי לנו מה הולך ליהות? הולך להשפך נהרות של דם כמו שטוען ´החלבן´, או שכל הטילים יפלו בים, כמו שטוען אחד האדמורים?

למעלה