אלוהים

ואם אתה מאמין בו

זה גם לא אומר שהוא קיים. נו מה? עד כדי כך אתה נרציסט? הכל סובב סביבך?

Moon rise girl

New member
סושי

אם אתה לא מתקשר להזמין אותו מאיזה שהוא מקום, הוא בחיים לא יגיע לבד. וחבל. (מישהו מכיר מקום שעושה משלוחים באיזור ב"ב??)

חיים 1990

New member
קורוסין עושים משלוחים רק

במתחם הבורסה אולי עוד שבוע או שבועיים יתחילו לעשות משלוחימ גם לבני ברק

Moon rise girl

New member
אם יש להם סושי

הם יבואו. וחסר להם שלא, כשאני רעבה אני מסוכנת.

חיים 1990

New member
יש להם סושי והם לא יבואו

אולי לדעתך זה לא מישתלם להם לא לבוא אבל אין להם מי שיצא לבני ברק להביא לך

אם את כ``כ רוצה

באזור של הבורסה יש הרבה חנויות לגבי משלוחים אנל`דע בידיוק שווה לבדוק אם את כבר במתחם...כנסי לומר שלום בקורוסין אני עובד שם..^_~

hemi32

New member
כן, ב'פקין צהלה' = לא כשר !

כאזרח רעב בבניברק אני נוהג לעיתים קרובות להזמין מהם החל מסושי ועד בשר ארנבות ... יש להם סושי אחד הטובים בארץ .. ובכלל שירות מעולה ודקדקני .. שווה כל שקל על אף שהם יקרים להחריד .. בחישוב מהיר שעשיתי את תשלמי על כל גרגר אורז כ 20 אג' .. לתשומת ליבך .. מס' הטללפון שלהם 03-6482721 03-6490737 03-6481112 03-6481113 או באתר

סלסרו

New member
בישראל התוודעתי לתופעה מזעזעת

הלכתי עם ידיד למסעדת סושי פלצנית בתלביב, וראיתי בתפריט... . . . . . . . . סושי עם עוף!! WTF! פשוט חילול הקודש. אוי לו לעולם שאלה הם סושייו..

דרושה בדחיפות

הגדרתך למושג אלוהים. אנא עשה זאת בצורה הלקונית ביותר שעולה בידך. אתה מוזמן להעזר בספרים, מאמרים, חברים, מקראות, ואף תן הצצה לעשרת הדברות (בעיקר בקטע בו כתוב לא תעשה לך אלוהים אחרים על פני - אז ההגדרה חייבת להתאים גם לזה.). >ספל חמאה אומרת אתה לא תעשה לך אני אעשה לי מה שבא< [במילים אחרות, באמונתי אחיה ובאמונתי אמות (וזה אחלה, ממליצה בחום)]

סלסרו

New member
אתמול בפארק נגשו אלי שני חבדניקים

לא בדיוק חבדניקים, אבל דומים מאד - נוצרים שעושים "מיבצועים". אחד מהם נותן לי עלון שעליו כתוב באותיות גדולות: "אלוהים אוהב אותך?" אמרתי להם: אני חושב שלא. הם: בטח שכן! אלוהים אוהב את כולם! אני: איזה מזל. אם הוא רק היה יודע מה אני באמת עושה..

מה איתו ?<

למה לא תיתן לו לישון בשקט בין שתיים לארבע? גם אם הוא קיים, מזמן הרגת אותו. הוא לא יודע איך לומר לך את זה אבל הוא הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב..

למעלה