אלוהים...

Roonil Wazlib

New member
לא בדיוק...

זה יהיה יותר סוף מבאס מאשר דבילי. לכל האורך מודגש שזה מעבר לספר ילדים, אז אם היא תעשה מין "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה" זה ממש יסתור את מה שקורה לכל אורך הספרים...

ScOrPiO gIrL1

New member
כשאמרתי הפי אנד התכוונתי בעצם לזה

שכל הטובים חיים מאושרים לנצח אף אחד מהטובים טובים לא מת חוץ מוולדמורט וכל זה! כילו שיהיה ככה הפי אנד אבל שהארי לא יחיה כי אז זה יהיה כמו באגדות... דיי ליווד הפילי אוור אפטר!

כשאני אגיע לחמישי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

בקריאה חוזרת |עכשיו אני בשני ואני קוראת ממש לאט כי אין לי זמן) אני אסמן הכל, שיהיו לי הוכחות למה אני חושבת ככה, הולך?

מרי15

New member
אל תטרחי... אני עכשיו בחמישי חחח

אני אמצא כבר.... תודה!! אבל... אבל.... אני לאא רוצה שהארי ימותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!

ספיר81

New member
אני חושבת ש...

הארי ימות ויקרה משהו עם נוויל שהוא בסוף יעזור לו והוא ינצח את וולדמורט למרות שהיה רשום שדמבלדור אמר שזה לא יכול לקרות אני בעד זה שנוויל יצא מהפחד שלו וינקום על מה שקרה להוריו

Roonil Wazlib

New member
תחשבו בהגיון,

בגלל הנבואה אין שום סיכוי ששניהם יחיו, אם רק הארי ימות, זה יהיה נצחון של הרעים על הטובם, והיא לא תעשה את זה, אם רק וולדמורט ימות זה יהיה "האפי אנד"- מין "אנד דיי ליבד האפילי אבר אפטר" וזה גם כאילו שהרע בעולם מתבטל, אז מה נשאר? ששניהם ימותו, הכי הגיוני, הכי מתאים והכי טוב...

מרי15

New member
זה לא ... ../images/Emo7.gif.. כמו שאמרתי, זה

אולי הסוף הכי מתקבל על הדעת אבל זה פשוט לא יכול לקרות... זה יהיה נורא ואיום בשבילי כי אני נזכרת בכל אחד מהספרים ומה שהארי עבר עם רון והרמיוני ואני פשוט לא יכולה לדמיין אותו מת... לא יכולה!!

Eyal Potter

New member
אני

מזדהה איתך... אני גדלתי על כל הדמויות מאז שהייתי בן 6-7, ואני פשוט לא יכול לדמיין שהוא ימות...

מרי15

New member
בדיוק!! גם אני גדלתי על הדמויות מאז

הספר הראשון ואני פשוט אמות אם ג'יי קיי תהרוג את הארי..

2 Mיכל

New member
מה זה נקרא חרם?../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ברגע שיוודע לך שהוא מת לא תדברי על זה יותר בחיים? או שזה כמו שאני תמיד מאיימת שאם רולינג תהרוג את לופין אני אישית אדאג שהיא תעלם באופן מסתורי?

Roonil Wazlib

New member
יותר כמו האפשרות השניה

ואני מוכנה לעזור לך גם אם היא תהרוג את לופין...

black robe

New member
../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo63.gif

אני פשוט לא אסבול את זה אם הארי ימות...אבל זה די ברור שזה מה שיקרה בסוף... שוולדמורט והארי ימותו ביחד... אבל הוא פשוט לא יכול למות
גמאני התחלתי לקרוא את הספרים מגיל 7, ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מאודדד נקשרתי (ועדיין ניקשרת
) לדמות של הארי... ואם בסוף הוא ימות, אז אני אגרום לג'קר לשנוא את היום בו היא רצחה אותו
אבל באמת, זה פשוט יהייה הסוף הכי נורא
אבל זה מצד שני, זה יהייה הכי משעמם בעולם אם היא תעשה האפי אנד, אבל בכל זאת
הוא פשוט לא יכול למות

the ror

New member
../images/Emo58.gif

כמו שדמבי רמז. הסוף לא חייב ללכת לפי הנבואה...

../images/Emo58.gifההתחלה ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

לא הייתה חייבת להיות לפי הנבואה. זאת אומרת-הנבואה יכלה לא להתקיים, אבל ברגע שוולדי תקף את הארי הנבואה יצאה לדרך, ועכשיו היא לחלוטין חייבת להתקיים. אז אני עדיין טוענת ששניהם ימותו.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני

חושבת... אבל אני לא רוצה שהארי ימות

spbv

New member
לפי דעתי...

אני חושבת שוולדמורט ימות,אבל הארי יעלם.כלומר-לא תהיה שום עדות לזה שהוא מת,אבל גם לא לזה שהוא חי...וכל אחד יאמין במה שהוא רוצה...
הרי הארי אומר בסוף הספר שהוא יעזוב לתמיד...(אני יודעת שהכוונה לחיפוש אחר הדברים- האלו- שאף -פעם -לא -הצלחתי -לכתוב- אבל אולי אין לו שום כוונה לחזור בכלל...

למעלה