אלוהים...

Eyal Potter

New member
אלוהים...

אתם לא יודעים איזה חלום היה לי... חלמתי שאני מתחבר לפורום, ויש הודעת ספוילר לספר השביעי... וניסיתי לא לקרוא... וקראתי... ו... הארי מת! שיה זה היה כל כך עצוב......... התחלתי לבכות וזה... אסור לו למות בספר האמיתי!!!!!

מה רע בעצם?

אני, בלי להכעיס אף אחד, *מתכווצת בכיסא*, די מעדיפה שהוא לא ינצח את וולדי וייצא בתור גיבור כזה כי אז הוא רק יהיה יותר שוויצר יהיר וקרציה עם אגו מנופח *מתכווצת עוד יותר*. אם וולדי חייב למות אז שלפחות גם הארי ימות.... *מתחילה לרעוד*. ילכו שניהם בצוותא... ת'אמת? אני כבר לאיודעת מה כדאי שיקרה... אולי איזה חיבוקי אוהב
וקצת מילק אנד קוקיז ישפרו את המצברוח שלהם, וכולם יחיו באושר ועושר (אחח, חמדנים) עד עצם היום הזה!!

Eyal Potter

New member
מההה

את מעדיפה שהארי ימות?!!!!!!! כנראה את לא גדלת פה עליו... כן, שהייתי ילד קטן לא הייתי יכול להפסיק לאהוב אותו... my hero

D o l e v P

New member
גמני מעדיף שזה יקרה..

זה יהיה פשוט סוף דפוק אם הוא יחיה ווולדמורט ימות.. זה יראה שהטוב מנצח והארי ישאר אותו ילד יהיר ויחזיק מעצמו.. הכי טוב אם שניהם ימותו

מרי15

New member
"אותו ילד יהיר ויחזיק מעצמו"? אף לא

שורה אחת באחד הספרים בסידרה שיצאו עד עכשיו אומרת משהו על זה שהארי יהיר... זאת ממש טעות!!............. אני אישית, אתבאס לגמרי אם הוא ימות אבל מצד שני זה יהיה סוף שהכי מתקבל על הדעת... בקיצור, אני מקווה שהוא לאאאא ימות!!!

כל הספר החמישי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

הארי יהיר. וגם אני בעד זה שלא יהיה ניצחון מוחלט, ובגלל שוולדמורט בטוח לא ינצח אז גם אני בעד מוות הדדי.

ScOrPiO gIrL1

New member
אני גם חושבת שעדיף שוולדי והארי

ימותו שניהם כי זה בסוף יהיה סתם עוד סדרת ספרים שהעלילה שלה מותחת אבל בסוף אם הארי יחיה זו סתם תהיה סדרה נדושה כמו כל הספרים שבהם הטוב מנצח ושיש HAPPY END וכל זה...... זה פשוט לא יהיה מעניין!

Eyal Potter

New member
...

מה עם שר הטבעות? זה לא הפי אנד? ועדיין זה נחשב כאחת מהסדרות המשובחות ביותר...

Roonil Wazlib

New member
לא בדיוק

כי בכל זאת אנשים נהדרים מתים (ת'אודן, בורומיר וכו') ובסוף זה מין סוף שכולם כן עוברים מהעולם...

Eyal Potter

New member
נכון

כמו שסירי סדריק ו___ מתו בספר 456... אבל מה- פרודו, גנדלף, אראגורן, סם, מרי,פיפין, כולם חיו... תדמייני ת'סוף של שר הטבעות בצורת הארי פוטר ותאמיני לי שזה יהיה הסוף הכי טוב... אוי, וגם לא הייתי קורא לבורומיר איש נהדר, אחרי מה שעשה לפרודו...

Roonil Wazlib

New member
אוקיי:

כמו שסירי סדריק ו___ מתו בספר 456... כן, על זה אין וויכוח אבל מה- פרודו, גנדלף, אראגורן, סם, מרי,פיפין, כולם חיו... וגימלי, אבל כולם עברו מהעולם! תדמייני ת'סוף של שר הטבעות בצורת הארי פוטר ותאמיני לי שזה יהיה הסוף הכי טוב... אני לא מבינה איך זה יכול להיות סוף טוב... אוי, וגם לא הייתי קורא לבורומיר איש נהדר, אחרי מה שעשה לפרודו... א. הדיון שלנו הופך לבנושא שר הטבעות ולא ה"פ. ב. אני לא חושבת שבורומיר עשה משהו נורא, פשוט הושפע מהטבעת.

ToryMaster

New member
אמ

בשרה"ט בדיוק פרודו וגנדלף שטו מערבה, מהאחווה. וזה באמת הופך לדיון שרה"טי מדי, לעבור לחברתי.

D o l e v P

New member
...

גם בהארי פוטר יהיה סוף טוב.. אבל לא יותר מדי טוב.. הטובים ינצחו.. רק הארי לא יהיה איתם כדי לחגוג את זה

מרי15

New member
כבר החלטת שהוא ימות?!?!?

מה קורה פה?!?!?! חח.......... בבקשה שהיא לא תהרוג אותוווו!!

D o l e v P

New member
תחשבי על זה ככה..

יהיה לך על מה לבכות כשתקראי ת'ספר..
חחח אבל ברצינות.. אם הארי יחיה וולדמורט ימות.. זה יהיה סוף מפגר לסידרת ספרים כ"כ ארוכה! צריך משהו דרמטי..

מרי15

New member
דיייי עוד שנייה אתת תגרמי לי לבכות

יש מלא דרכים לסיים סידרת ספרים באופן דרמתי!! היא (ג'יי קיי) לא חייבת להיות כל כך אכזרית ולהרוג את הארי...

למעלה