אלוהים

תימניה

New member
אלוהים

אלוהים זו אני שמבקשת אלוהים זו אני שמתפללת תן לי כוח לעבור עוד יום אחד אלוהים הושט לי יד.

d a n i e l s 5

New member
וואואואו זה נשמע...

עצוב........ ועד שהוא (אלוהים ) יגיע... מושיטה לך מילות נחמה ואומרת, מחר בבוקר יהיה טוב ! מחר בבוקר השמש תזרח ! מחר בבוקר את תחייכי שוב ! אינשאללה !!!!!!!

תימניה

New member
אתה בליבי

אתה בליבי אתה הילד שילדתי מאהבה באהבה חלמתי לגדל אותך בעולם של שלווה קיוויתי שתמיד אחסוך ממך דמעה.

תימניה

New member
.......

על אור עיני שמור אלוהים על ילדי אשר פורחים שמור לי אותם, שמור עליהם כי מה הם חיי בלעדיהם

תימניה

New member
שמור לי

אנא, שמור לי את יום המחרת שיהא כמו אתמול, כמו שלשום כל רגע הולם בי ונחרת מה חבל שמחר אינו היום כל השניות נאספו לדום שותקות בשעון השעות כי לו ציפייה רק היתה חולם הן כדאי לחכות הן כדאי לחכות

תימניה

New member
.......

כתמיד את השקט לי אסוף בין חיוך שליו לבין מגע היד ולא יהיה לרגע סוף והזמן לא יברח יותר לעד

בשבת,העצב נודם.

שבת שלום תמניה. את יודעת שאסור להיות עצובים בשבת? תני מבט לנרות שאי תפילה,העלי חיוך על שפתיך,אימרי תודה. שבת שלום

יערית

New member
../images/Emo141.gif

"בדמעות שאת בוכה...גם אני בוכה איתך", אמא שלי תמיד אומרת לי שאלוהים מקשיב לדמעות. הרבה בריאות ורק טוב תמניה

המסך מתמלא מדמעות.דיייי.

יערית למרות שאנו כמעט שכנים,הדמעות מרטיבות לי את המסך אסור לבכות בשבת.(אם אפשר אז דמעות שמחה בע"ה לכולנו,אמן.)

Lonely In Blue

New member
../images/Emo23.gif

"דמעת אמא שלי אדירה ודגולה היא מכדי שאפשר לאמצה כבירה ונואשת אזלת ידן של אמהות אל מול חוורון פניה של ילדה. את היא זו שתמיד שתמיד - אל תבכי, את אחי ורעי היחיד." (תרצה אתר)

נקיטה...

New member
אלוהים.

ואם זה במילה ואם זה בשתיקה אם במבט ואם במילה אם בכאב וכן גם בשמחה הוא שם...בתוך כל התחושות המחשבות הרגשות. ואלוהים יהיה איתך. (אני בטוחה) נכנסתי לכאן הבוקר...והקריאה שלך... המילה הקטנה - אלוהים... ריגשה אותי כל כך. מאחלת שיהיה רק טוב...מכל הלב

R a c h e li

New member
חזק חזק בלב.....

הוא שם בשבילך........
אלוהיםםםםםםםםםםם פליזזזזזזזז הושט יד.

יודע ממכר

ואם אבקש,ומשהו טוב יקרה,לא יהיה לי מנוס מלהתמכר...אז במקום,עינים לשמים,מחבק לי חברים,יחדיו,מתגבר על הכל.ולחלק מהם,מוכן בהחלט להתמכר...

למעלה