אלוהים!!!

BunnyL0VE

New member
אלוהים!!!

ליבי שבור!!! עד עכשיו הייתי בפורום של מאגיה וכישוף, ושאלתי שמה כמה פעמים אם ידוע להם על מקומות רדופי רוחות בלונדון (כי לפני שבוע חזרתי משם- הייתי שבועיים באנגליה) אף אחד לא ענה לי, עכשיו, שבוע אחרי שחזרתי, פתאום מישו נזכר להודיע שיש את הפורום הזה אני נכנסת הכל מלא קישורים למקומות רדופי רוחות באנגליה!!! אני פשוט בדיכאון!!!!!!!

I am a freak

New member
אלוהים../images/Emo35.gif יכול להיות...

קח את זה כמשהו שנכתב בגורל ועל תבכה על חלב שנשפך- תקנה חלב חדש.
יהיו עוד נסיעות, עוד מקומות רדופים, אתה עוד תזכה לחוות את זה, זה בטוח. לילה טוב, הפריק.

BunnyL0VE

New member
אני בת

וזה לא נכתב בגורלללל סתם אנשים לא כל כך נחמדים שלא מנסים להפגין קצת יכולת עזרה לזולת, ולכתוב לי שקיים פורום רוחות, וששם יעזרו לי יותר...

BiRd Of PrEy

New member
לא ראיתי את ההודעה שלך

ואני בטוחה שבפורום מאגיה וכישוף או שאחרים גם לא ראו את ההודעה שלך או שלא יודעים על קיום פורום זה. אין שום סיבה שלא יגיבו לך כי לא בא להם לעזור לך.

dont bug me

New member
דווקה בלונדון יש

כזה טיול נחמד שעולה רק 5 פאונד והמדריך לוקח את הקבוצה לטיול ברגל בלונדון העתיקה- למקומות רדופי רוחות, ובכל מקום הוא מספר את הסיפור על הרוח שנמצאת שם. זה ממש נחמד- יש תאטרון שיש בו רוח של איזה במאי או שחק כבר לא זוכרת...ויש בית שיש שם רוח של ילדה שנישרפה שם פעם.אחלה טיול. פעם הבאה שתיהיה בלונדון אז כדאי ללכת!

למעלה