אלוהים

spyone1

New member
אלוהים

אני אוהבת אותך .. תודה אלוהים ...תודה על כל דבר ..מכל הלב ..תודה אלוהים . אני לי מילים פשוט אוהבת אותך .

catyael

New member
איזה יופי..../images/Emo20.gif

כל כך יפה לקרוא הודעה כזו... גם אני אוהבת את אלוהים ואני מקווה שעוד ירבו אנשים כמוך שיאמרו זאת בפורום
הרבה אהבה (לא רק לאלוהים)

spyone1

New member
אין לך מושג כמה

אני אוהבת אותו ........הוא המיוחד והיחיד פשוט מאוד . יש אלוהים ..תמיד האמנתי ..הוא האהבה שלי .

catyael

New member
שאלה..../images/Emo35.gif

יש איזושהיא סיבה לכך שהחלטת לכתוב את זה? סתם מתוך סקרנות

מאוולח

New member
להזכירכם

אלוקים הוא לא חברה של אפאחד פה (צריך להקפיד על אלוקים עם "ק") ותכף גם יכתבו פה פוצי מוצי חמוד שלי זה מזכיר לי את השיר הקב"ה אנחנו אוהבים אותך שזה שיר גרוע מאוד שגורם להתנשאות, מילא הקב"ה אנחנו עבדים שלך מילא הקב"ה אנא עזור לנו לאהוב ולידבק בך אבל להפוך את זה לדיסקו?

למה? דווקא שיר מקסים.

וכששרים אותו בדבקות ומכל הלב, הוא מאוד מרגש!!! דווקא יש לי הרושם שהוא גורם הרבה נחת-רוח לה´.

מאוולח

New member
לי קשה

לי קשה לשיר לא-ל הגדול הגיבור והנורא עושה שמים וארץ שאני וכל העולם עוברים לידו כבני מרום "כבקרת רועה עדרו" לי קשה לשיר לו אני אוהב אותך כמו איזה מעפן אני רוצה לאהוב אותך עזור לי! בתחינה ולא באמירה גאוותית אני אוהב אותך

"הקב"ה אנחנו אוהבים אותך"

יכול להיות שפשוט לא זכית אף פעם לכמה דקות של התעלות, שאתה ממש מרגיש שהאהבה שלך והביטחון שלך בו שוטפים אותך?! כי באמת קשה לשיר את זה רק מרצון לאהוב, זה לא מספיק אמיתי. אבל רובנו באמת ברוב הזמן יראים יותר מאוהבים, הרגשת אהבה- היא ממש חסד, והיא נדירה.

snopit

New member
אני

ילדה חילוניה שלומדת במסגרת דתית ונורא טוב לי אני לומדת כבר שנה 5 ולאט לאט אני מתחזקת השנה הגיעה אלינו נערה שחזרה בתשובה היא סיפרה לנו דברים והדביקה אותנו בשיר היפה הזה "הקב"ה אנחנו אוהבים אותך" וכל הכיתה שרה את זה בשימחה בכיף היינו בטיול בירושלים ושרנו בשיא הקולות שלנו כדי שכולם ישמעו ובכלל אותה נערה נערה מקסימה היא כל כך חיזקה אותי כל כך נהדרת אני אוהבת אותה והראשון מכולם זה הקב"ה תודה לך אלוקים שאני חייה.

spyone1

New member
אני לא יודעת

כמה את מופתעת .אם בכלל ?? זה לא חדש בשבילי ..אולי כן חדשה בהפורום אבל תמיד האמנתי תמיד אהבתי תמיד כתבתי לא רק בהפורום . אבל אם את מתכוונת על ההודעה האחרונה (אוהבת אותך אלוהים )..זה הדבר הכי פשוט לפחות להגיד תודה ..אוהבת .. כלומר אם את אוהבת בעלך או חבר שלך אן חברה שלך או מישהו מסוים את משאירה פתק על המקרר או על הדלת וכותבת לו מה שאת מרגישה כמה שאת אוהבת אותו .......

Nagini Potter

New member
גם אני אוהבת את אלוהים.. בחור נחמד.

אי שם בפינה נידחת של היקום, מישהו מצחקק עכשיו לעצמו. Nagini Potter

למעלה