אלוהים!!!!!!!!

גל נעים

New member
אני מקווה שאני אצליח להגיע!.

אני רק צריך לארגן רכב. ככתוב:"רכב ישראל ופרשיו".

R a c h e

New member
../images/Emo93.gif אאלץ לקבל את העגבניה

אנסה לעשות שינויים בסידור העבודה, אבל אני חוששת שלא אוכל להגיע. רחל

MAYA20

New member
שאלה לי אליכם ../images/Emo12.gif

דבר ראשון, לגבי הכיבוד למישהו יש התנגדות לשתיה
, חטיפים, פירות
וקרטיבים? כי אם אתם מעדיפים אוכל אחר תגידו עכשיו. (יעני לפני שאני הולכת לקנות
) חוץ מזה, הודיעו שהם מגיעים:

MAYA20

New member
הודיעו

אתאיסט לידול תנאית שלא מרצונו שארק M ספל חמאה לייזר פלס גל נעים דער_רוסישער מחפשת דרך דידית JUSTY וכמובן, אני לא ברור אם באים: (חסר להם שלא) ענת 80 ארי 80 חייקה מטאור 38 איילה יידישיסט בני ילד רע איציק 24 כופר עם שטריימל וכנראה שכחתי עוד כמה אז בבקשה תודיעו מהר כדי שנוכל להתארגן

raviv76

New member
האמת יש סיכוי

אבל בשביל זה אני אשמח לדעת איפה וגם האם כולם פה צעירים בני 20+ או שגם לגיל שלי יש יצוג ?

דידית

New member
נו, באמת

תפתח קצת כרטיסים אישיים, תעבוד קצת על הרקע, רק אחר כך תבוא להשתתף במפגש, ואל תשכח לעבור אצל ועדת הקבלה. דידית.

איציק24

New member
לצערי אאלץ לההיעדר.

שילב של פגישה מתוכננת וירושלים אחורה מידי. והנה לי עוד מפגש שבו לא אשתתף. מאחל לכם הרבה הנאה, ושמרו על עצמכם.

תזכורת למאותגרים ירושלמית

בלילות האביב-קיץ הירושלמיים עדיין קר, לבנים אני לא דואגת (נגיד), אבל בנות - הבאנה סוודר!! >ספל חמאה בפרץ פולניות בלתי ברור (אני כתבתי את זה?!?! בלעעעעעעע)<

anat80

New member
היה לי היום טסט

עדכונים בהמשך, עוד שעה וקצת.. לגבי המפגש - אדע רק מאוחר יותר הערב - עד איזו שעה בערך תהיו שם?

גל נעים

New member
מזל טוף!-אבל שאלה קטנה לי אלייך:

הרי ביום שעוברים טסט,לא מקבלים ישר את הרשיון לא? (ככה אני זוכר אצלי), אלא מקבלים ספח כזה בשביל לשלם בבנק הדואר ואז הם שולחים בדואר את הרשיון, ורק לאחר כמה ימים למעשה מותר לנהוג. שאלה:אם אכן היום הדברים ככה,אז איך הגעת למפגש?... (לקחת להורים ת´אוטו?)

למעלה