אלוהים!!!!!!!!

MAYA20

New member
אלוהים!!!!!!!!

כולכם מוזמנים למפגש בבירה (לא כזו ששותים, למרות שזה יכול להיות נחמד) אויש רגע, עוברים לי תמונות בראש של שחיה לילית בבריכת פטל <עדין חם לי> אוקי, עבר. אפשר להמשיך: יום חמישי הזה יתקיים מפגש בירושלים בתוכנית: מה?? מה קרה? לבוא סתם בשביל אנשים לא טוב לכם? אם לא התוכנית היא: תחרויות ומשחקי קיץ ו... תגלו כשתגיעו (אגב אני מארגנת את המשחקים ולכן עגבניה וירטאלית גדולה ועסיסית תזרק בפניו של מי שלא בא) הקיצר, מי שבא יואיל בטובו לשרשר עצמו.

לפקודה תמיד!../images/Emo171.gif

<די כבר עם הפרסומות האלה שגורמות לך לבקש את נפשך למות!>

MAYA20

New member
פגישה מקפצת

די כבר להוריד את השירשור! זה לא צנוע.

טוב

New member
אני לא באה../images/Emo4.gif

מה איתכם? סיוון ופזית מתחתנים באותו יום. לא שמתם לב? אז אני לא באה (שרקים, לא נורא, ניפגש במפגש הבא).

תנאית

New member
יייייששששששששששששששש../images/Emo24.gif

סוף סוף מפגש שגם אני יכולה להשתתף בו!! מאיה את גדולה!! רק חבל שטוב לא תבוא, רציתי מאוד לפגוש אותה...
ד.א: תהיה מלחמת מים בממטרות?

דידית

New member
לא הכי מתאים לי י-ם אבל אני אבוא!

גם כי אתם חשובים לי מדי בשביל לפספס. וגם כי יש שם כמה פאבים שיהיה נחמד לבקר בהם. והכי כי מאיה שם!!! וצריך לבוא גם אליה. טרמפ מאתאיסט יתקבל בברכה, במקרה הצורך. דידית. <שוקלת להגיד שהיא לא באה רק בשביל לקבל עגבניה(גדולה ועסיסית אמרת?)>

sharkyM

New member
שרקים שוקל לחיוב

אע"פ שיום ה´ הוא יום הכדורסל. טוב, ההפסד שולו שלך.

אני לא אצליח

אני לא אצליח להגיע ביום חמישי הקרוב לירושלים. שיהיה לכם מפגש נפלא.

ש חף

New member
יווווווווווו

נראה לי שלא תזכו לראות את זיו פניי יש לי ביום שישי מגן בתנ"ך רק אם אתם מבטיחים ללמד אותי!!!! <שחף חושבת שאנשי הפורום יכולים להיות מורים מעולים
>

J u s t y

New member
להבריז מתרגול ב"מודלים חישוביים"? ../images/Emo58.gif

בוודאי! סוף סוף מפגש בעיר הקודש... ושנזכה לראות בבנין ציון במהרה בימינו, אמן!

anat80

New member
אוי.......

עד שיש מפגש בירושלים אני אולי בכלל לא אהיה בבית.. אבל אני אנסה להגיע, בתקווה עם רשיון סוף סוף...

למעלה