"אלוהים" Out

D i s H1

New member
הגזמתם!!!!!!!!!!!!!!!!

זה שיר ענק.. עצום .. מדהים!!!! אבל אם להוציא עוד שיר.... את שיר מלחמה...

Jimmiet

New member
מפתאוםםםם

אני מסכימה לגבי עוקף מלמעלה אבל.. שיר מלחמה, אחרי "אם לא עכשיו" הפאקין אלוהי, השיר הכי טוב באלבום. רגש, מסר, עוצמה, אהבה, אני מתה על הביט, הגשה מצויינת!!! שיר מלחמה שולת!!!

D i s H1

New member
נורא קשה לי עם המשחק הזה...

אתם עושים השוואה בין שירים שונים לחלוטין.. זה כמו לשאול מה יותר טעים... פירה של אמא או שוקולד בלגי.... זה דברים שאין להשוותם!

Jimmiet

New member
שוקולדדדד

חוצמזה, בטח שיש מה להשוות. זה אלבום, אלבום שלם.. יש מה להשוות בין שיר לשיר באלבום מבחינת ליריקה, ביצוע, הפקה, מסר, וכו'...! כל אחד יכול להיות יותר טוב במשו אחר. וכשהשיר טוב בהכול וקרוב לשלמות - הוא יותר טוב משירים אחרים

D i s H1

New member
לא נכון...

לא כל השירים נכתבו כדי להעביר מסר לאומה... וגם הלחנים מאוווווווד שונים בעקרון... זה דיסק מדהים מההבחינה הזאת... יש אומנים שהוציאו חמישה דיסקים כשהחמישי והראשון נשמעים אותו דבר... אפשר לדעת בקלות מי כתב אותם מהאקורד הראשון.. בדיסק הזה יש רק עשרה שירים כשכל אחד מהם מולחן בצורה יוצאת דופן לחלוטין!!!

Jimmiet

New member
ברור ברור ברור אני מסכימה לחלוטין!

אבללללל... כשיש מסר, בד"כ, לדעתי, השיר הופך ליותר טוב.. לדעתי. אני לא אומרת שניקח שני שירים וזה עם המסר תמיד יהיה יותר טוב, אבל זה מעלה את הרמה של השיר לדעתי. לגבי לחן.. ברור שהכול שונה [פילוני מדהים! מ-ד-ה-י-ם!!
].. אבל לפעמים יש טוב יותר. מה שאני אומרת שאפשר להשוות דברים שונים ע"י פרמטרים דומים.. וע"י טעם אישי, כמובן :)

למעלה