לא כדאי לך להיות אלוהים.... לא יהיה לך ממי לבקש דברים.... פתק בכותל ?
מ מיקי 2411 New member 10/8/09 #23 לא כדאי לך להיות אלוהים.... לא יהיה לך ממי לבקש דברים.... פתק בכותל ?
מ מיקי 2411 New member 10/8/09 #21 ואם תבקשי זה יעזור ? כמה פעמים ביקשת ממנו ?ומה יצא ? לבקש ממנו אפשר עד מחר. לקבל ? זה תלוי רק בנו. במקום לקוות לעתיד טוב יותר,כדאי לנסות ליצור אחד כזה.
ואם תבקשי זה יעזור ? כמה פעמים ביקשת ממנו ?ומה יצא ? לבקש ממנו אפשר עד מחר. לקבל ? זה תלוי רק בנו. במקום לקוות לעתיד טוב יותר,כדאי לנסות ליצור אחד כזה.
מ מבט ירוק New member 10/8/09 #24 מיקי שאלה הרת גורל ../images/Emo179.gif קליפים אתה לא יודע לשלוח? או שאתה ממתין שייגמר הסטוק של קרביץ? את זה עדיין לא הבנתי.. אופס החלפתי סמייל
מיקי שאלה הרת גורל ../images/Emo179.gif קליפים אתה לא יודע לשלוח? או שאתה ממתין שייגמר הסטוק של קרביץ? את זה עדיין לא הבנתי.. אופס החלפתי סמייל
מ מיקי 2411 New member 10/8/09 #36 מישהי חמודה פה הבטיחה לעשות לי קורס מזורז...... אני מחכה שהיא תקיים. מתפלל לאלוהים....... ואמרתי לך כבר - זה מכפר השעשועים !!!
מישהי חמודה פה הבטיחה לעשות לי קורס מזורז...... אני מחכה שהיא תקיים. מתפלל לאלוהים....... ואמרתי לך כבר - זה מכפר השעשועים !!!
מ מבט ירוק New member 10/8/09 #38 נווווווווו מיקי ../images/Emo13.gif תזדרז ותזרום,לא צריך את לונה פארק קרוסלה ניידת קידמה וקדימה.. בטבעיות...
נווווווווו מיקי ../images/Emo13.gif תזדרז ותזרום,לא צריך את לונה פארק קרוסלה ניידת קידמה וקדימה.. בטבעיות...
ש שרשירית New member 10/8/09 #30 אני, רבי חנוכה הכהן בן משה הלוי אני שדכן. באתי לסדר לכבודו אישה דליקטס!
מ מבט ירוק New member 10/8/09 #34 אם לא דליקטס ../images/Emo13.gif חכם חנוכה יצטרך להזמין מיטה בבית לווינשטיין..
ה הרקולס36 New member 10/8/09 #26 נו הצליח??? כמה פעמים אמרתי לך לא לדחוף לי את הפתק לאוזן?! ביקשתי!!! שלושה העתקים... גם גבריאל ומיכאל צריכים עותק למעקב... בהצלחה
נו הצליח??? כמה פעמים אמרתי לך לא לדחוף לי את הפתק לאוזן?! ביקשתי!!! שלושה העתקים... גם גבריאל ומיכאל צריכים עותק למעקב... בהצלחה
מ מבט ירוק New member 10/8/09 #28 רומנטית?../images/Emo124.gif נוווו כולם בלחץ הצליח הדייט יש תשובות לחבר'ה?
ה הרקולס36 New member 10/8/09 #29 ../images/Emo46.gifראבאק!!!!!!../images/Emo46.gif מי אמר שמדובר בדייט??? איך כולכם הגעתם למסקנה הזו? לדעתי,היא פשוט לא הצליחה לסגור את הריצ'רצ' של השימלה מאחור בעצמה מזה כמה ימים....
../images/Emo46.gifראבאק!!!!!!../images/Emo46.gif מי אמר שמדובר בדייט??? איך כולכם הגעתם למסקנה הזו? לדעתי,היא פשוט לא הצליחה לסגור את הריצ'רצ' של השימלה מאחור בעצמה מזה כמה ימים....
ר רומנteaת New member 10/8/09 #42 צר לי לאכזב, אבל לא היה דייט. אני פונה לאלוהים בעניינים שברומו של עולם, לא בשביל דייט...