אלוהים,

א פרסקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif ענקקקק

תשמע משהו בשבילך אחד היה מגדל תרנגולות, יום אחד מתו לו 100 תרנגולות, הלך לרב שלו, סיפר לו, אמר לו הרב: האוכל שאתה נותן להם לא טוב להם. טוב הלך השקיע כסף החליף את כל האוכל שלהם. אחרי שבוע מתו עוד 100 תרנגולות, הלך לרב, אמר לו הרב- התאורה בלולים לא טובה להם- תחליף! הלך שילם הון תועפות ,החליף את כל התאורה בלולים,אחרי שבוע -שוב, הלך לרב. אמר לו הרב: בגלל שקר להם. השקיע בחימום, ואחרי שבוע מתו כולם. הלך לרב, אמר לו: מתו כולם! שאל אותו: לא נשארו בכלל?- לא. אפילו אחת?- לא. חבל כי יש לי עוד מלא עצות לתת לך!

מיקי 2411

New member
תעזבו כבר את אלוהים בצד ריבונו של עולם.....

מה כל זיוני השכל על זה שאלוהים אחראי למה שקורה לכם (בוא מאירקה אני קרבי ומחכה לך) מה שאתה זורע זה מה שאתה קוצר. עשית משהו רע ?אל תטעה התשלום עליו בוא יבוא. עשית משהו טוב ?כבר הרווחת. בכדי שזה יצליח לא צריך את אלוהים,צריך שניים שאוהבים ורוצים שזה יצליח. אחרת,גם אלוהים לא יעזור......

מיקי 2411

New member
שמח שהפנת מבט לעבר

עוגת הסולת שלי
מבזקים נוספים נעביר בהמשך. הישארו עימנו,עכשיו פרסומות......

עם כל הנצנצים והמדבקות

שגנבת מקרביץ או מאופיס דיפו,לא ממש משנה.. הייתי שופט אותך בבית דין לכדורגל פחחח מי אוהב עוגת סולת עם דבש? -- אוהב בטירוף --

לא נראה לי ../images/Emo13.gif

שאוכל לסרב לך.. מיקי לטיפולך המסור. בכוונה לא מחליף סמייל

למעלה