אלוהים!!!!!!!!!1 איזה שיעמום!!!!!!!

NeTa141

New member
גם לי משעמםםם... מאודד..

ואני צריכה יעוץ במשהוו.. לא קשור לפורום... נתנו לנו בשיעור ספרות לעשות עבודה לעוד חודש בערך.. לעשות עבודה על ספר שקראנו... וזאת עבודה ממש רצינית עם ציון וחלק מהתעודה... חשבתי לעשות על אליס בארץ הפלאות... (אני כרגע באמצע הספר) ואחרי זה צריך לעשות שוב עבודה כזאת על ספר אחר.. ויש את הגרסה הראשונה של זה.. אליס מתחת לאדמה.. חשבתי לקרוא ולעשות על זה... מה אתם אומרים עם כל הדברים הלא חינוכיים שיש בספר המורה תסכים לדבר כזה?

NeTa141

New member
"הספר המוער"... ככה כתוב חחח

זה ההכי מלא יעני זה לא זה של הילדים שכמעט אין בו כלום חחח

NeTa141

New member
נו אנשים תעזרו לי חחח :(

מישהו אמר לי שהמורה תעיף אותי מהבצפר ותשלח אותי לפסיכיאטר בגלל זה חחחחח ואין לי ספר אחר מעניין לעשות עליו עבודה... ודווקא בא לי להשקיע בעבודה הזאת חחח וקבלו ציטוט מההסברים שיש בספר: "ב"הרפתקאות אליס מתחת לאדמה" (גירסתו הראשונה של הספר), הזחל אומר לאליס, שראש הפטריה יגביה אותה והגבעול ינמיך אותה. מתקבל על הדעת שקרול קרא ספרים רבים, המתארים את תכונות ההזיה שמקנות פטריות מסויימות, בין השאר הזיות בדבר ממדים ומרחקים. השימוש בסמים היה נפוץ למדי בימי קרול, לצרכים רפואיים וכאמצעי הרגעה" עלק קרא... הוא בטח גם אכל חחח..

orberman

New member
...

חח תעשי איזה ספר שאת רוצה..זה גם טוב...שתגיד תודה שעשית בכלל נו באמת חח ואם לא אז תחפשי ספר אחר לא יודע...גם מזה משנה לא חינוכי יש כאן מילים יותר ארוכות מספרים רגילים אז זה יותר טוב חחח

אין סיבה למה שיעיפו אותך....

כשהייתי בבית ספר המורה שלי הייתה מלמדת אותנו את הדברים האלה, וגם את האחים גרים, שהם ממש סוטים..

חנניה331

New member
נטע ../images/Emo6.gif

יכול לאיות הפטרייה רעלה? חחחחחחח סתם סתם סתם סתם סתם סתם תכתבי חיבור מהרוש שלך זה הכי עובד על המורות.

MULAN30

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אח יא חנניההההההה יקורע.. תכתבי מה בא לך חח גם ככה הן לא קוראות כלום חח

למעלה