אלוהים,תעזור לי....

אלוהים,תעזור לי....

למה נכנסתי לתסבוכת הזאת?בבקשה תעשה שאני וחברים שלי לא נסתבך,זה היה רק תעלול,לא חשבנו שזה יגיע למימדים האלה...

תראי....

אני לא רוצה ממש לספר כי אני יודע שיש פה בפורומים הרבה אנשים שאני מכיר,ואני לא רוצה שיזהו אותי... זה סתם משהו שחשבנו שיהיה מצחיק,אבל אנחנו כנראה הולכים להסתבך בגדול. לא הרגנו או פצענו מישהו,ולא נגרם בכלל נזק,אבל לא חשבנו על כל הפרטים,ועכשיו יש בלאגן... בחיי שלא הייתי עושה את זה יותר,למרות שהיה מצחיק בטירוף,זה כמעט בטוח מסבך אותי חזק...... עשינו את זה אתמול,ומאז אני לא מפסיק לחשוב על זה בבקשה אלוהים:מחילה...

Scaly

New member
..........

אלוהים כרגע קרא את ההודעה שלך ויש לך מקום מובטח בגן עדן... מה?!? שתוק....

חוץ מזה

אם פגעתי במישהוא בקש ממנו סליחה אפילו אם זה לא בפניו פשוט תתכוון לכך ותבקש שיתוף פעולה עם המדריכים הרוחניים שלך היקום והבריאה <~~!!! אבל... ממקום נקי <~! מקום של חרטה אם ישנה<?~!

seeyou

New member
אתה דובר של החברים?../images/Emo150.gif

אתה מבין שגרמתם נזק...אם זה לרכוש או גופני או נפשי...זה לא חשוב! הנזק נגרם!! ב"צחוק"??? האם גם הקורבן...צחק?? לפי חומרת הנזק שגרמתם-התיק במשטרה-אם זה נפתח לא יסגר בקלות! ישנם אנשים שמתפקידם "לברר" את ה"כוונה" בגרימת הנזק... הענישה,זה בידיים של גורם אחר... עד גיל 12 ה"תעריף" הוא זול מאוד! עד גיל 18 יותר יקר אך עדיין "זול" מעבר לגיל 18 - בוגר - מחיר "מלאה"! אך ה"צדק" נמדד בכסף!!! עם הרבה כסף+עו"ד טוב מקבליף "תעריף" .....מוזל-או "זכאי"!!!!

תגובה

לא פגענו (אני והחברים) ברכוש,לא פגענו בנפש לא עשינו לאף אחד שום פגיעה... מה לעשות שהמנהלת בבית ספר לקחה את זה ברצינות ורוצה לחסל את המעורבים...

shirany

New member
אני לא יודעת מה לומר....

נראה לי פשוט שזה סתם מעשה של שובבות אל תדאג אגב המשטרה מעורבת????

Sam Anand Nityo

New member
פרטי העניין יתקבלו בברכה

לא, אני לא מבקש פירוט של כל פרטי המקרה, אלא בקווים כלליים. היתה זו מתיחה? משהו שמערב גניבה? פרטים כלשהם שאינם מסכנים או חושפים את זהותך... פשוט.. לא הבנתי במה מדובר עדיין. בכל מקרה, אם באמת יש בך חרטה, זה אומר שלבך במקום הנכון. אבל אני מקווה שזה לא רק חרטה שנובעת מזה שנתפסתם, או שאתם עומדים להיתפס. אלא שהבנת את חומרת העניין והשלכותיו ברמה המוסרית שלך.

rty45

New member
נסיון לעודד אותך

אני מקווה שמה שלא עשית,יגרום לך לחשוב פעמיים ו..אני מקווה שהכל יסתדר לך ולחברים שלך..

למעלה