אלוהים .תודה

עזורא

New member
אלוהים .תודה../images/Emo150.gif

תודה שעבר בשלום (הניתוח בעין ימין היפרדות רישתית) תודה שאפשר לראות את הזריחה תודה שאפשר לראות את המשפחה תודה שאפשר לראות ולחזור לפורומים תודה לך אלוהים על כל מה שאתה נותן לנו. אהלן חברים כמה שהיתגעגעתי אין לכם מושג. כן מידי פעם היצלחתי לשבת מספר דקות ממש מעטות לנסות לקרוא אבל ממש קשה היה לי .גם עכשו אבל לאט לאט אני חוזר וזה כל כך כייף. אני בטוח שהיו מספר אירועים משמחים פה לחברים ימי הולדת/לידות/חתונות אז תרשו לי בבקשה לברך את כולם גלובלית במברוק והמון מזל טוב כל אחד בשמחתות שיקח את המגיע לו. אוהב את כולם עזרא הסופר עכו סתם לידיעה כללית בשבוע האחרון של השנה אני מתארח כמובן במלון נהר הירדן ומטופל בספא של קיסר .מי שבאיזור שיגיד .אני יודע שיהיו שם המון חברי האירגון וכמה פלוורות ודווינים ישפכו חבל על הזמן .יעני כרגיל אני ואני בלונים נפוחים אבל בסך הכל נחמד ותגידו שאני לא צודק. ביי חמודים שלי עזרא

עזורא

New member
לעו"ד יעבץ עומר../images/Emo150.gif

בעודי משוטט בפורום אני קורא את ברכתך חיממת את ליבי תודה עזרא

עָנת

New member
../images/Emo51.gif שהכל מסתדר על הצד הטוב

ביותר.
תרגיש טוב
ותישמור על עצמך

עזורא

New member
נהר הירדן../images/Emo150.gif

לטובה אני מתארח במלון זה משנת 91 איני מסוגל להחליפו על אף קצת בעיות החניה שלא כל כך נורא מה גם המיקום הנוח והמרכזי שלו. מתחילת החודש נהר הירדן הוא מלון ברשת פתאל שאני משוכנע שגם יכניס שידרוג לכל המלון כמו שעשו בקומות 10/9/8/ שכל כך נעים להיות שם. אכן גם אני תמיד ממליץ עליו מטעמים שונים כמו היחס וזה העיקר לנו הנכים בניצוחו של יוסי סמנכ"ל המלון. עזרא הסופר עכו

LeTova

New member
מסכימה עם כל מילה שלך!

כמו שנאמר: מלון מנצח לא מחליפים. באמת מלון נהדר, ואני בטוחה שרוח השינוי שיביאו פתאל רק תוסיף עוד יוקרה ואיכות למלון!

עזרא אני שמח לשמוע שהכל בסדר איתך

ואתה משתפר מבחינה בריאותית תמשיך כך... שבוע מצויין שיהיה לך...

למעלה