אלוהים ...(שלי ) .

spyone1

New member
אלוהים ...(שלי ) .

הרבה שאלות ..מעט תשובות ..למה אני ? עד מתי ? איפה אתה ? מה עלי לעשות ? איך להתחיל ? איך לעבור ? אה אה אה .אתה לא חושב שסבלתי מספיק ..עוד מבחן ..עוד הצעה ..עוד סבל ..עוד לילה ..חושך ..שחור . אלוהים שלי ..תשלח לי מכתב ..פתק ..היום המועד..יותר מאוחר ..יפתח את החלון ..והמלאך הקטן ..יתן את הסמן ..האור הלבן .. בדמעותי כותבת ..נשמתי מדברת ..כולי מתחננת ..רוחי דורשת ..לבי מאמין אנא תשלח את המלאך ..אל לבי ..אני לא רוצה את המכתב או את הפתק יותר ..כי אני מאמינה בך ..רק ורק תשמור על האימון שיש לי בך ללא סוף

arilousam

New member
אל דאגה

עצמי עיניים ונסי להרגיש את הרטט הזעיר הזה שעובר בך, הפנייה שלך השפיעה, ולו רק על כותב התשובה. שמרי על האמונה הזו.. זכרי, שלפני שעולה הבוקר החושך הוא הכי חשוך... אל תחכי לתשובות. צרי את התשובות שאת צריכה. אלוהים הוא סך כל האפשרויות , קחי את האפשרות שהכי מתאימה לך. תשפיעי על החיים שלך. תהפכי אותם לחיים שעובדים. זה שלך ורק שלך. אהבה אין-סופית.
ויש הרבה מאיפה שזה בא...

spyone1

New member
../images/Emo13.gifתודה אחי

אמונה ברוך השם יש לי תמיד ..אבל טוב בלי (אבל ) לפעמים בן אדם עובר בראש שלו הרבה דברים אז הוא חושב שכל העולם נגדו או שרק הוא סובל וכואב לו ....בעצם זה קורה לכל אחד ..אז אני כותבת על זה בהפורום או ביומן שלי זה עוזר קצת אם לא הרבה אבל זה לא קשור להאמונה שלי באלוהים ..נכון אני רוצה לשמור על זה וזה כל מה שאני מבקשת ...ולא תמיד לחשוב רק על הכאב והסבל אומנם שאנחנו בסך הכל בני אדם ..מותר במידה מסוימת . שוב תודה אחי .

למעלה