אלוהים שלי

softy

New member
אלוהים שלי ../images/Emo70.gif

אתמול היה לי פלירטוט עם אלוהים פלירטוט סטנדרטי לא משהו פנאטי. התחלתי לפרוס אותן לפניו אחת לאחת הוא חקר הוא בדק הוא מישש וגישש ואמר: די נשבר! כבר לא עומד בקצב, נגמר! אז החזרתי אותו לתחתונים שינוח לפעמים. סופטי
עדיין מוצא חן בעיני האל

יערית

New member
רציתי שתדע!

חלום שחלמתי הלילה במיטה.. ובחלות ראיתי חתול מהרחוב בא אלי ואמר לי כך: "די נשבר! כבר לא עומד בקצב, נגמר!" וכשהתעוררתי ניזכרתי בחלום ובדקתי את עצמי לראות שהכל שלם והבנתי שלא היה חתול ולא היה נמר רק משאלותיו של סופטי חדרו לי אל החלום!(רק אל החלום) אלוהים שלי רק רציתי שתדעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יערית.

למענך פתחתי את ספר החלומות שלי

ובדקתי מה המשמעות של חלימה על חתולים. ובכן: "חתולים עשויים להיות עליזים, אך גם עקשניים. אדם דמוי חתול יכול להיות הדור בלבושו, אולם אין לבטוח בו, בשל ציפורניו....." (סוף ציטוט) יערית. ראי הוזהרת. אלא אם כן משאלות ליבך קשורות
לציפורניו של חתולי...

יערית

New member
וואו

יקירתי אם אני צריכה למנות לפנייך את כל הדמויות מהחלומות שלי יהייה קשה לדעת למי משאלות ליבי קשורות
יערית.

יש לנו זמן אנחנו מקשיבים

לא נפריע לך באמצע עם קריאות ביניים לא נשאל שאלות הבהרה, לא נצא באמצע להפסקת פיפי... קדימה כל הדמויות, כל המשאלות, כל החלומות. אני חושבת שמה שלא לימדו אותנו בחיים זה לחלום, לימדו מה צריך, מה מותר, מה אסור, מה יפה, מה מנומס אבל לא לימדו אותנו לחלום בגדול! מוניקה, ברגע של מחשבה רצינית בפורום הלא נכון.

אפי לוג

New member
אתמול

היה לי מגע אלוהי כשהתעוררתי ראיתי לידי את גבריאל לא בטוחה שהוא מלאך.

אפי, תתרחקי קצת

נדמה לי שסופטי הצליח לשכנע אותך. מיכאללה מה שלא רואים משם רואים מפה

softy

New member
קריעה שניה....

בסך הכל בקריאה שניה ניתן להבין שהמשורר <עאלק משורר> מנסה להביא לידי הקורא <גם כן קורא> את מצבו הנפשי והפיזי בזמן אוננות אובססיבית גרידא. סופטי
עבודת יד עברית

חמדה

New member
בשביל מה אני פה?

כבר ניגשת לעבודה
ולא אכפת לי איך תקרא לה...

יערית

New member
אני פה

לנגב לך את הדמעות... ולא איכפת לי איך תקראי לי.... יערית.

למעלה