אלוהים שלום

אלוהים שלום

אני, כרמית. בטח אתה מכיר השאלה אם אתה זוכר. בעצם לא יכול להיות ששכחת. הרי אתה עסוק בלשבור אותי ואת כל מי שמסביבי. כבר שנה שאני מרגישה את עצמי כמתה על בטריה. הנפש מתה הגוף עוד הולך. ואתה יושב לך שם למעלה וצוחק. אתה צוחק ואני בוכה. בוכה על אלו שלקחת לי. בהתחלה לא קלטתי. חשבתי שזה נורמלי הרי כל אחד גומר בקבר. אמא שלו אח שלה עוד אח ידיד שלי האישה שלו האיש שלה בוגר בית ספר שלי רגע, להמשיך? כבר חלק שכחתי. כבר אין לי מספיק אצבעות כדי לספור את כולם. ובשנה. לעזאלזל איתך, שנה שאני מנסה לחיות. מתנדנדת מצחוק לבכי. זה כבר כל כך הפך להרגל שכל רגע שאני צוחקת הדמעות יוצאות גם. והעיניים שכבר כל כך רטובות שכל רגע כשהן מתייבשות משהו שוב קורה. לשמוח. אני כל כך רוצה לשמוח. שמחה בלי לדעת שמשהו רע אחרי זה יקרה. ואיך לקחת אותם ממנו?! איך.?! למען השם, איך?!. רגע, איזה 'שם'? כבר לא מאמינה בך. כל ניצוץ קטן של אמונה שהיתה בי בך מתה איתם. עם אלו שלקחת לי. כבר התחלתי לנצל כל שניה בחיים שלי מרוב פחד. גוף, תפסיק כבר לרעוד. עיניים, תפסיקו להפריש. לפני שבוע משמחה ענקית סיימתי בלוויות. שתיים. הפרש של חצי שעה. ראיתי את כולם נשברים בבת אחת כאלו שלא דמיינתי. לא דמיינתי בחיים שלי לראות ליד השם שלכם את שתי האותיות ואת המרחאות באמצע. לא דמיינתי. לא דמיינתי שבגיל 16 אצטרך ללכת לקבור. ובטח לא בני 17 וחצי. ועכשיו. עכשיו גם הוא הלך. כל כך הרבה מוות בשנה אחת ואני עדין לא יודעת להתמודד עם זה. איך לעזאלזל אני אמורה להאמין בך? תכף אשאר פה לבד. ואז כבר לא יהיה מי שיבוא לקבור אותי. מה אני כבר אמורה לעשות? נמאס לי לבכות. נמאס לי לכתוב. אלוהים. איזו מילה של אשליה. ואני האמנתי. כל כך רציתי להאמין. נשברתי. נשבר לי. נמאס לי להתנדנד משמחה לעצב להלוויה לשמחה. אני לא מאמין בסוף של מוות כי יש עוד כל כך הרבה לחיות אז גם אם זה נראה שרע לי אני לא מאמין באשליות <דניאל סלומון> אני מרגישה שהמוות כל כך קרוב אליי ואני כל כך רועדת. ממתי אני אמורה לדאוג לדבר כזה בגיל הזה? כל כך מטופש להאמין בדבר הזה. כל הזמן להאמין ולהאמין והוא שובר את כולנו. אין בי בכלל מחשבה על מה שאני כותבת הכל פשוט רץ עם פרץ של רגשות אבל אלוהים אם אתה שם למעלה באמת תודה שהרסת אותי. תעבור הלאה אני לא יכולה יותר. באמת שלא. נחמד הניסויי עליי כמו על איוב אבל אני לא עומדת בזה. החודש אני בת 16 וחצי. הגיל שכל כך חיכיתי לו בגלל רישיון. כנראה שגם על זה אני כבר אוותר. יהי זכרם ברוך.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני יושבת פה עם דמעות בעיניים. בדיוק היום, 3.4 [או שמא אתמול?], היה זה 'יום השנה' ה-3 למותה של מישהי שהכרתי. ואני מבינה עד כמה זה כואב, ואני כל כך מזדהה איתך. וכל מה שיש לי להגיד לך זה- היי חזקה.

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אני לא יודעת איך לנחם, מה להגיד.. אני לא חושבת שיש מילה שתפתור משהו..שתשנה.. חיבוק?:/ כרמיתי.. בפעם השלישית היום.. אני באמת פה.. פיזית ונפשית. אני מנסה להבין עד כמה זה קשה.. ויש בי טיפת הבנה..אבל לא מספקת מכיוון שלא עברתי את הזוועות הללו.. אני חצי שעה יושבת.. קוראת שוב ושוב.. רק בת 16 וחצי לעזעזאל.. רק 16 וחצי:[ :[

כרמית שלי ../images/Emo24.gif

יושבת וכותבת לך את ההודעה הזאת ואז מוחקת את כל מה שכתבתי ומתחילה עוד פעם ומוחקת שוב (אם זה היה דף הוא כבר היה נקרע ). כרמית - הלוואי והיו לי את המילים הנכונות לומר לך , כאלה שיקלו על הכאב ויעשו אותו לפחות קשה ,אבל אין לי את מילות הקסם וגם לא נאה לי שיש אותם למישהו בעולם הזה . אז מילים אין לי כרגע לומר לך לא משהו שיעודד אותך יותר מידי .. אבל כתף לבכות עליה יש לי תמיד ואפילו שתיים

A N I g M A

New member
כרמיתוש

כמו כולם, גם לי אין כל כך המילים לנחם אותך. כי אני יודעת שכשמאבדים מישהו שומדבר לא עוזר... לפני יומיים הייתה אזכרה לדודה שלי שכל כך אהבתי. היא הייתה בת 19 ומתה מסרטן. ואת יודעת על מי כעסתי? על אלוהים. כמה שבועות לפני היא עוד הבטיחה לי שנשחק יחד ופתאום היא הפסיקה לבוא. ולא כעסתי עליה. כעסתי על אלוהים. אז... אני נותנת לך חיבוק ענק (!!!) ואת יודעת שאת מוזמנת להתקשר מתי שבא לך. אוהבת אותך :)

כרמית,

כמו המגיבים לפניי גם לי אין הרבה מה להגיד או איך לנסות לנחם אבל אני אנסה להעביר לך את המסר שאנחנו איתך. תמיד. תמיד פה כדי לעזור לך ולגרום לך להתחזק. או רק כדי לבכות ביחד ולחבק חזק. האמת שאני מסכימה איתך. גם אני לא יכולה להאמין באלוהים. או בטח שלא לסמוך עליו. אני לא מבינה למה הוא כל כך התאמץ כדי ליצור את בני האדם ואת העולם הזה והוא נותן לעולם להרוס אותנו. אני חושבת שכל אדם בחיים שלו יעבור את הסבל הזה, שיפגע בו או בקרוביו. מי יתן והסבל הזה יגמר ונוכל לראות את היופי, התמימות והאושר שבעולם הזה. כתבת שאלוהים הוא מילה של אשליה. אני חושבת שאת צודקת, שיש בני אדם שצריכים אשליה מסויימת כדי להתחזק. צריכים להאמין במשהו כדי לדעת שהוא שומר עליהם מלמעלה. אני לא יודעת כמה זה באמת עוזר. כרמית, אני מאחלת לך שלא תדעי עוד צער ושתוכלי עם הזמן להתחזק. אני מקווה ששלושת חברייך שנהרגו בתאונה ויקירייך האחרים, נמצאים עכשיו במקום טוב יותר ושומרים עלייך מלמעלה, כי אלוהים כבר לא יכול. אולי הם יוכלו להעביר לו את המסר הזה... שאנחנו כבר קורסים כאן. "מה הוא געגוע לא אדע, אולי הוא השלמת החסר, אולי הוא מתת של חסד, אולי הוא כמיהה לחבר, שנמצא עכשיו במקום אחר." (חיים אברהם, 1998)
משתתפת בצערך ובצער המשפחות.

heaven is here

New member
כרמיתי

אין לי איך לנחם, כמו כולם, אולי לומר שיהיו ימים טובים יותר? אולי לתת חיבוק גדול גדול? כל זה לא יחזיר את אהובייך
זה נורא מה שקורה. כל המצב הזה בכלל, והלוואי והייתי יודעת למי לפנות כדי שיתקן, כי משיח כבר לא יבוא ואלוהים אצלי כבר לא קיים מזמן. הפסקתי להאמין שיש אלוהים כי גם אני איבדתי קרובים. לא הספקתי לראות, לחבק אותם בפעם האחרונה. והוא (אם אז הוא היה קיים) לא החזיר אותם, וכל כך היה עצוב לי. אני לא אדבר יותר כי נראה לי שהסתבכתי (כהרגלי) . מקווה שלא יקרה יותר דבר, ובאותו שיר של דניאל יש את הבית הבא: "יש ימים טובים של אושר הם מביאים איתם תקווה אז גם אם לפעמים זה חושך יש אור שמחכה לי הוא מחכה לי בפינה" בכל חושך יש את האור שיחכה לך שם. מקווה שנגיע כולנו אליו מהר. אוהבת שירה.

למעלה