אלוהים שונא זימה!!!!

גיי דוס

New member
אלוהים שונא זימה!!!!

כאילו דה?!?! הוא שונא כמעט כל דבר שקשור בבילוים ותענוגות העולם.... שאלתם פעם את עצמכם על מה חרה אפו של האל הזועם????

אני חושב שמצאתי תשובה לדבר, וזה הולך כך..

נתחיל מזה שכשאלוהים היה צעיר יותר, כנראה לא הכניסו אותו למסיבות השוות בנמל, אז הוא החליט לנקום....
ובנימה קצת יותר רצינית, נראה לי שזה היה קצת יותר מורכב,

כשהדיקטטורה הדתית החלה להפעיל את כוחה ומרותה על ההמונים הנבערים, הם נתקלו בבעיה גדולה וחמורה עד מאוד...

העם שקוע עד צוואר בבילוים מין, הנאות, אוכל משובח, ועוד ועוד ועוד.... לך תדבר איתו עכשיו על תרי"ג מצוות... פחחחחחחחחחחח

מה עושים??? מנסים למנוע את כל זה מההמון.. ואיך עושים זאת??? כמו שכל דיקטטורה עושה כל מהלך.. הפחדה, הפחדה, הפחדה.......

לכן הומצא הגיהנום.. לכן הומצאו חוקי הכשרות.. לכן הוטלו ההגבלות, החוקים, העונשים.. כף הקלע, צואה רותחת מלאכי חבלה.. דרקולה, זומבים, ערפדים, אדון האופל ועוד ועוד....
הפחד ומשול.. הכי פשוט.. אצל הסעודים זה כריתת יד, אצל בני המאיה זה קורבנות אדם, ואצל היהודים זה גיהנום....

ברגע שהאדם מתנתק בעל כורחו מהנאות החיים, הוא מחפש במקומות אחרים שהדת מגדירה כ"נכונים" רביצה על התחת בכולל, שתית הרבה הרבה תה רותח, וניפנוף חסר מעצורים ביד ימין...

הבאת ילדים בסיטונאות.. נענוע מגוון פירות וירקות, אכילת דיקטים.. ועוד מנהגכים פאגנים מהמאה השלישית לספירת הבפטיסטים ....

וזה מגיע לרמה של יום יום, והקרבת כל האני העצמי וכל החיים של הבן אדם בשביל מטרה פנטזיונרית... חיי נצח.. וזה מתחבר למשהו שכבר כתבתי פה אז אני אקצר...

חיי הנצח בכל הדתות זו המצאה של אנשים רפי שכל, זבי חוטם, פחדנים גדולים, ואובססיבים עד כדי טירוף... אנשים שלא מסוגלים לקבל את הרעיון שיום יבוא והם יפחו את נשמתם האומללה וקיומם ותודעתם תשכח מלב כל... ולכן המציאו את הפיתרון הנוח ביותר חיי נצח....
כתוצאה מכך אלוהים יכולצלהעביר את האדם בכל הצרות והתלאות הגדולות ביותר, ועדיין לצאת "גבר גבר" בגלל חיי הנצח המובטחים לאומלל.....
והחלק של מניעת התענוגות הוא חלק מכך... האדם סובל בחייו בשביל מטרה נעלה ובדיונית...

פשוט מטריף אותי....

נתחיל מכך

כשהומצאה הדת, פשוטי העם היו עסוקים מראש ועד צוואר בהשרדות, לקום בבוקר לשדה וכו', אוכל משובח, הנאות מיניות וכו' היו שמורים למספר מצומצם של אנשים המקושרים לשלטון.

אבל זה נכון, אלהים-או יותר נכון הרבנים-שונאים כל דבר שלא מועיל לאינטרסים שלהם, מה יתן להם אם תתהולל בלילה עם אהובתך? או תהנה מארוחה טובה? זה לא לא מקדם את האינטרסים שלהם במאומה, מה שכן עוזר להם זה שתבוא לבית הכנסת, תתפלל תלמד תתן צדקה, זה בדיוק מסוג הדברים המגבירים את כוחם ואת זה הם אוהבים.

nonsensical

New member
כרגיל לייק כפול ומשולש

כמה הערות ברשותך.

היהדות ביסודה יפה היתה לשעתה, וכשם שלא ניתן היום עמה, כך לא ניתן היה בלעדיה.

הרעיון היה ליצור כלי עזר ליצירת חברה מוסרים יותר ומתוקנת יותר, בעולם שבו האיסורים דוגמת לא תרצח ולא תחמוד אשת רעך, לא היו מובנים מאליהם.
בעולם שבו קניבליות לא היתה מילה מגונה.

אך כמו כל דבר טוב שמתמסד כך היהדות התמסדה והסתאבה.

הסגפנות וכל היתר הומצאו על מנת לשמר את היהדות גם בתקופות שהיא איבדה מרלוונטיותה.

באשר לחיי הנצח:
העולם הבא אינו מוזכר כלל בתורה, הוא הומצא על ידי אי אלו בני בליעל שגילו שאלוהים לא מצליח לעמוד בהתחייבויותיו.

ולאחר שכמה שלומיאלים קיפחו חייהם במעידה קטלנית לאחר שניסו לבצע שילוח הקן, הגיע גאון אחד שהסביר את הכתוב "למען ייטב לך והארכת ימים"- ליום שכולו ארוך.

אגב, אתה לומד בישיבה או משהו?, מנסיוני, ככל שכלואים יותר בדת, כך גובר הזעם כלפיה.
נכון שהזעם שלך מייצר פוסטים מתוקים מדבש, אבל עדיין עליך להתחשב קודם כל בעצמך... ולא בנו.

אם אתה אכן בישיבה או בכל מסגרת דתית מחייבת תנסה להשתחרר ממנה מה שיותר מהר.

התנתקות זו יפה כוחה לשכוח מכל תחלואי דת החרדים.

א

גיי דוס

New member
דברייך ממש שפתיים יישק!!

וכבר הרחבתי על כך פה בשירשור אחר, אלוהים התעורר יום אחד, ומלאכיו ושרפיו ראו שפניו לא כתמול שלשום.. וכשהדברים הגיעו לכך שאלוהים בכעסו השמיד את כל הנקרה בדרכו, שאלו אותו כמה מחסידיו לפשר התנהגותו, הוא הסביר שרק עכשיו הוא קולט באיזה ברוך הוא נמצא.... הרי הוא הבטיח לכל מי שילך בדרכו חיים טובים, והרי הוא וכל השאר יודעים שזה בולשיט... אז מה יהיה עם הדת שהוא פיתח???? איך הוא יטיל את מרותו על מאמיניו???
וכאן באה המצאת המאה.. צדיק ורע לו, רשע וטוב לו... ואלוהים חגג את ההמצאה הזו, בסופת הוריקן קטנה במקסיקו.. כולה 56098 הרוגים.....

לגבי שאלתך, לשמחתי אני לא בישיבה... היחס שקיבלתי שם, בתור אדם שעירער על המוסכמות החברתית/דתיות, וכבחור נשי. היה יחס נוראי.... אני ממש שמח שאני לא שם...

מצד שני אני גר אצל ההורים, חרדים מבטן ולידה, אמא שלי ממש אדוקה, אבא קצת פחות..

אולי אני צריך לעבור לגור לבד, אבל אני עדיין צעיר, ובלי קשר עדיין אין לי מספיק הכנסות בכדי לכלכל את עצמי, במגורים וכדומה....
תאמינו לי שאני רוצה לגור לבד, בעיקר בגלל שאני הומו, אבל גם בגלל שאני אתאיסט, ונמאס לי מכל בלבולי המוח הדתיים...

תתגייס לצבא! גם תעשה משהו חשוב לך ולמדינה וגם תמצא חברים. אתה צעיר וזו ההזדמנות שלך. אם כי אל תפתח ציפיות שהשרות הצבאי יהיה טוב. הוא עלול להיות גם שוק. מכל מקום יהיה לך מספיק זמן לחשוב מה אתה רוצה לעשות בעתיד . אולי כחייל בודד (אם תיחשב כזה) יהיו לך יותר זכויות. אולי תלך לאיזה מסלול עם הכשרה צבאית כזו שתוכל לעסוק בה גם בעתיד.
יתכן שהמשפחה שלך תתנגד אבל אתה יכול להראות להם שגם כופר, הומו , נשי וצעיר יכול לעשות משהו בחיים. תראה להם!

תסכים איתי

שיש משהו חכם בהפחדה בדמות עולם שאיננו בהשגת בר אנוש
כאילו, לך תוכיח שהוא לא קיים.

אבל אולי אלוהים שונא זימה בגלל קנאה...?

nonsensical

New member
בטח שהוא מקנא

ומי שמשלם את מחיר הקנאה הזו הוא הלוויתן האומלל, כפי שמוכח להדיא ממסכת ע"ז דף ג' ע"א.

זיגי13

New member
הסיבה היא

אופי הפולחן האלילי הקדום, בכל מרחבי המזרח הקדום רווחו בצד פולחן האליל המקומי (שכלל לפעמים גם הקרבת בני אדם )מופעי זימה, שיכרות, הוללות ,אליהן היו מיועדות "כוהנות" או בשפת המקרא "קדשות" רובן ילדות ונערות צעירות שלא יכלו לפרנס עצמן בצורה אחרת, והן גודלו וקושטו במיוחד לשם כך
כהשתתפות לכאורה של האדם במסיבות האלים.(ראה פולחני מצרים, יוון, ורומי) המתוארים גם כן כך. ולכן המקרא מדגיש שאלוהים הוא מתעב את זה הפוך לגמרי מאמונת הקדמונים הפאגניים באיזורנו.

אלוהים או התרגומים לספר שהוא כתב?

בוא לא נכנס לנושא "מי כתב את התורה"
הוא התנגד רק למשכב זכר, משכב בהמה, אשת איש ומין בתוך המשפחה.

אחריו הגיעו התוספות והחומרות

למעלה