אלוהים שאני ימות!!!!!!

saiyanit

New member
אלוהים שאני ימות!!!!!!

הלכתי לים לפני יומיים.. אוקיי שמתי שמן שיזוף וגם קרם הגנה.. אני לבנה קיצר חזרתי ביתה..לא תאמינו מה.. כולי אדומה לגמרי!!!! כל הגוף! חוץ מהאיזורים שהיו מכוסים! וזה כמעט כלום! היתי בבקיני! אני הולכת כמו אחת שדפקו אותה! אבל רציני! זה אני לא יוצאת מבהית כבר יום וחצי אני בוכה בלילה מכאבים כי אני לא יכולה לישון מיזה.. אני סובלת פרינדס! סובלת מאוד בלילה! ביום זה עוד בסדר..אבל כשמגיעה שעת השינה..אני מתה! מה אני עושה? יש לי כוויות באיזור הבירכיים..לא דולות..אבל זה גם כואב!:(((((((((((((

../images/Emo103.gifאת כבר...

את כבר כתבת את ההודעה הזו בפורום "בעיות גיל ההתבגרות" וענו לך שהיית צריכה לחשוב לפני שמרחת שמן שיזוף זו הראי לא הפעם הראשונה שאת הולכת לים! והמליצו לך על קרמים ותחשירי הגנה ומשחכי כאבים. ואל תמותי בגלל כזו שטות....יש לך הרבה סיבות אחרות למות...

saiyanit

New member
ברור שכתבתי.....

בשני מקומות.. צריך תמיכה במצב כזה@ אתם לא מתארים אותי עכשיו!

קוסמה

New member
מנסיון אישי של 15 שנים שאני גרה

בעיר השמש...
לפעם הבאה תזכרי שאם את רוצה להשתזף, אבל לשמור על הבריאות שלך: את נמרחת עם שמן, ונשארת בשמש 5 דקות בלבד! נכנסת למים בשביל לשטוף את השמן, ויוצאת ומתנגבת, מורחת קרם הגנה 15+ ומחדשת אותו כל פעם שאת יוצאת מהמים.. אני למדתי על בשרי את הכאבים האלו, ואני מבינה אותך... תשימי אלו-וורה, ואל תעשי את השטות הזו יותר... תוך 4-5 ימים זה יעבור, ואת תתקלפי...

../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif וול, כמה לא מפתיע בעליל..

כל העולם רוצה להשתזף ולהשרף עד למצב שבו הוא לא מודע לנזק הגופני שהוא גרם לעצמו. זו כבר הבעיה של המשתזפים [או במילים אחרות מזוכיסטים] למיניהם.
טמבל| שונאת להטיף מוסר.
מה שאת צ-ר-י-כ-ה לעשות.. ואני בטוחה שזה ירפא לך את זה תוך יומיים, זה למרוח אשל על כל הגוף. כן, מה שאת שומעת, א-ש-ל
נסי, זה חייב לעבור. לי זה עזר בזמנו.
בהצלחה.

AnGeL DoLlY

New member
גם אני כמוך... רק שתדעי ../images/Emo41.gif

אני גם דיי לבנה וחברות שלי כל הזמן אומרות לי "אביב תשתזפי כבר
" "תשתזפי פה תשתזפי שם..." גם אני רוצה להשתזף אבל לאשכנזים
כמונו זה גרוע להשתזף
וגם לכל האחרים
אני נשרפתי קשותתתת שנה שעברה בבריכה ואת יודעת כמה שרף לי
כל הגב שלי היה אדום חוץ מעיגול לבן כזה באמצע (כי פעם היה לי בגד ים שלם) וכשהיינו בחזרות למסיבת סיום מישהי הייתה אמורה לעלות לי על הגב באיזה ריקוד וזה כ-א-ב
אז זה העונש שלכם... אנשים- לא להשתזף
סרטן העור כאילו דההההה...
וגם אל תשימו שמן שיזוף...
ואת- תמרחי את עצמך כל הזמן שאת בשמש- אל תסתכני. מקווה שעזרתי...

למעלה