אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

אתמול בלילה שמעתי ברדיו תוכנית של שמוליק תייר מ 103 fm ועלתה לשידור מישהי שטענה שהיא עושה את עם חבר שלה 4 פעמים בלילה כל לילה אבל היא רוצה עוד וחבר שלה ("מסכן") לא יכול יותר להמשיך כי הוא מתעייף איפה לעזעזל נימצאים הבנות האלו למה הם לא נופלות עליי

נו, אז איתך זה היה 6-7 פעמים

ואז אתה היית מתעייף... ושוב היא היתה מתקשרת לתוכנית ומתלוננת על התפקוד הלקוי של החבר שלה.

ronen1981

New member
לא צריך לישון מתישהו?????

מתי היא רוצה שהם ישנו??. אין להם עבודה\לימודים למחרת??????? שיקנה לה ויברטור ויסגור ענין.:)

איזה שגיעה...

היי מה קורה נשמה? א. שמוליק טיאר <------ ככה רושמים אני חולההההההההה על הבנאדם האיכפתי והמתוק הזה

orit74

New member
בעיה

הבעיה היא שקיימות בנות כאלו , ולא שאני באה להגיד אם זה טוב או רע . אבל אולי היא כל כך רוצה , כיוון שהוא מעניק לה מה שאתה לא כל כך מעניק לחברות שלך , כמו חיבוק , נשיקה , לטיפות וכאלו . לעיתים בחורות מחפשות את זה , יותר מהאקט עצמו . תחשוב על זה !!!!!!

ליטופים ושות´...

כמו שלא כל הבנות מחפשות את זה, לא לכל הבנים יש את הסבלנות או הרצון להשקיע... חלק מהם גם לא ממש מסוגלים לזה. יש כאלה שגם אם "יעשו לך טובה" ויגעו בך קצת מעבר לזיון מן המניין, זה גם יראה ככה. נטול חשק וצורה. אפשר לחנך ולבקש, לאיים ולפתות... אבל תמיד יהיה הבדל משמעותי בין אחד שעושה את זה כי ביקשת, לבין אחד שעושה את זה כי הוא יודע שאת נהנית מזה.

אלדד26

New member
הכל שאלה של

האם הוא רוצה להשקיע בה, ולגרום לה ליהנות, או שאכפת לו רק מעצמו. כל החוכמה היא לעשות הכל כדי שהיא תיהנה; גם אם זה אומר שלוש שעות משחק מקדים, וללטף אותה ולחבק אותה אח"כ עד שתירדם בזרועותיי. זה עושה אותה מאושרת? אז זה עושה אותי מאושר.

kiticat

New member
מודה ש...

למרות גילי הצעיר. סקס זה דבר מעייף... ואי אפשר לעשות את זה כל הזמן... גם אם מעוניינים בכך. אבל קח את זה ממישהי שהיא חרמנית לא קטנה... עם כל החרמנות, לי חשוב גם ה"קדלין" שאחר כך....

ליאן.

New member
מי שמכיר את התוכנית של שמוליק...

יודע שהשיחה הזו היתה מפוברקת.. בטח סתם ניסו להסתלבט עליו.. שוב.
בחורה שעושה את זה 4 פעמים בלילה כל לילה וזה לא מספיק לה ? נו באמת..

לא יודע בעניין השיחה הספציפית ההיא

אבל זה לא לגמרי תלוש... כבר נתקלתי בבנות עם דורסל בתחת. אמנם זה לא הגיע לשלב שצריך להתקשר לתוכנית רדיו בשביל שיקוי פלא, אבל כמה שהגבר היה יכול להחזיק... היה בהחלט טוב יותר. כן... גם לשלב הריח של הגומי השרוף.

orit74

New member
לא מסכימה

אם אין לך חשק להשקיע אל תכנסבס למיטה מלכתחילה . כי מה שלא תעשה זה לא יהיה מהנה לשני הצדדים . מין זה כל החבילה יחד , וצריך לעשות את זה כמו שצריך מכל הלב , כדי שיהיה מהנה ולא סתם להגיד עשיתי.......

deyulia

New member
את שוכחת כאן משהו...

שיש גברים שלא אכפת להם איך תרגישי, העיקר שהם ירגישו טוב. ואני מקווה שלא יצא לי להיות עם אחד כזה.

הצרה היא

(שלכן, לפחות... אני לא שוכב עם גברים) שיש לא מעט גברים מהסוג הזה... ולא בגלל שהם בהמות או אנטיפטים אגואיסטים... אלא בגלל שהם באמת לא יודעים או יכולים לעשות הרבה יותר מלזיין, פשוטו כמשמעו. לא רגישים, פיזית, מספיק אבל עדינים ורכים בנפשם... כמו שאקיל אוניל.

על שתי התמכרויות דיברה התורה

ריח... ומגע. אני נוגע בהכל. וזה דו צדדי... אני גם נורא אוהב שנוגעים בי. ואפשר להבין מזה שאני מכור לחיבוקים ושאר ליטופים... על אחת כמה וכמה לפני, אחרי ובזמן סקס.

אלדד26

New member
אגב,

יש הבדל בין "להשקיע" לבין "לעשות את זה 4 פעמים בלילה". רוצה משחקים מקדימים? גם אני אוהב משחקים מקדימים. רוצה קדלינג אח"כ? גם אני רוצה. שעות אפשר לבלות במיטה. אבל לגמור 4 פעמים? אני בן 26, לא בן 18
אבל ברצינות, מה הקשר בין כמה פעמים אני גומר לבין מידת ההשקעה? מן הסתם אני יכול לגרום לבחורה לעוף לירח ובחזרה מרוב עונג, מבלי שאגמור ולו פעם אחת. ואת יודעת מה? אני גם איהנה מזה.

למעלה