"אלוהים, מה עשינו?!"

DJ$upreme

New member
חכה להופעה ימנייק

אה ואם היא תהיה ביום שלא מתאים לך אז חכה להבאה. וכשתגיע תקבל את האלבום, אבל לא תכיר עדיין את השירים, אז תהיה בהופעה שלמה של שירים שאתה לא מכיר. ואז כשתחזור הביתה, תשמע את האלבום, וכשיצא לך ללכת להופעה הבאה, אז כבר תכיר את השירים, אבל אז פתאום תקבל עוד אלבום ולא יהיה לך מה לעשות איתו, אבל אל תתן אותו לאף אחד כי זה יפחית מהכנסות ההופעה הבאה, ואל תמכור אותו - לא יפה, ובאמת, נראה אותך מוכר מוצר שמחולק בחינם. בקיצור חבר'ה הקונספט כנראה לא מספיק טוב. אני ממליץ לשכלל אותו: חלקו את האלבום בהופעה, סבבה. אבל למה שאי אפשר יהיה לקנות את האלבום? אפשר לדאוג שעם כל אלבום שקונים יהיה תלוש הנחה להופעה, וסגרתם את הפינה הזאת של לחזק את ההופעות. תתארגנו אפילו על כמה חנויות נבחרות שבהן אפשר לקנות את האלבום, ותיידעו את הקהל שלכם שזה אפשרי. מה העקרון הכל כך קדוש בזה שאי אפשר להשיג את האלבום? אם היו המון הופעות אז מילא, אבל כרגע אין לכם אף אחת מתוכננת בוודאות. אתם עלולים לאבד מומנטום וחבל. בנוסף אני לא חושב שמיקסמתם את נושא היח"צ עם צאת האלבום/סינגל. האם אלבומים נשלחו לעיתונות? אנחנו מצאנו רק כמה ביקורות על הסינגל. חבל שמוצר שנראה (ונשמע) כל כך טוב לא מפומפם ביח"צ הראוי. קחו דוגמה מביט 69 ודוויק, מדברים עליהם בכל חור.

חולוני

New member
הייתה ביקורת של דודו כהן ברייטינג

קטל את האלבום, הביא לו 2.5 כוכבים. והיום הוא גם כתב ביקורת על החדש של שאנן סטריט והביא לו 3.5 כוכבים אחרי שלאלבום האחרון של הדג נחש הוא הביא כוכב וחצי (או אפילו רק כוכב אחד, לא זוכר כבר). בקשר לאלבום של 51 אחוז - מסכים, האלבום צריך להמכר בחנויות. זה לא נראה לי רעיון טוב להכריח אנשים להגיע להופעה לפני שהם שמעו את האלבום. לפי דעתי קודם צריך לאהוב את המוזיקה ואח"כ לבוא להופעות.

אז הם יוציאו לחנויות באותו מחיר

ב50 שקל.. מה זה יתן?.. אבל עזוב.. הנושא הזה נטחן פה מספיק..

DJ$upreme

New member
דווקא הנושא הזה לא נטחן בכלל

מדובר ברעיון חתרני לכשעצמו אבל בעוד שחרור אלבום חינמי לאינטרנט (דבר שנעשה לא מעט ע"י אמנים בפריצה) גורם להמון אנשים לדעת עליך (אם אתה מעניין כמובן) , הרעיון של הגבלת אלבום להופעות בלבד כשאין המון מתוכננות, נשמע לי עכשיו, לאחר מעשה, כרעיון שיווקי לא טוב.

אז זהו

שלא נראה לי שהם חשבו על הקטע השיווקי. הם חשבו על איך ללכת לקראת הקהל שלהם. ותאמין לי שתמיד יהיו את אלה שישמעו ת'דיסק מהאינטרנט וכשהם יגיעו להופעה יקבלו צ'ופר.

volatile

New member
בשביל קהל צריך חשיפה

לשים את האלבום באינטרנט בצורה רשמית ולתת לאנשים להכיר את השירים ולהתעניין ואז יש להם מוטיבצייה ללכת להופעה וגם לקבל כצ'ופר את הדיסק מקורי זה הרעיון והדרך הכי יעילה. האלמנט של ההופעות אפשרי רק אם הם קורעים את הארץ בהופעות ואז אולי יש בזה חשיפה ברמה טובה. ככה, לא מגיעים לכלום, בייחוד שאין להם הרבה הופעות ובקושי יח"צ.

חולוני

New member
אם אנשים לא שמעו את האלבום

ואין כמעט הופעות - אז על איזה קהל אתה מדבר? (ואני לא מתכוון למשפחות שלהם ולחברי הפורום הזה שמכירים אותם אישית)

moshe alfasi

New member
מסכים!

חבל שדבר כזה טוב לא מופץ בצורה טובה כמו שצריך להיות. חבל לי שלא שומעים על ההרכב ועל האלבום מספיק, חבל שכל ההשקעה על עטיפות וחוברת, נשארת אצלכם, בארגז צבוע ספריי, חבל. שוף שוף, טוב לשמוע ממך, שלח הודעה.

Mc Shuf Shuf

New member
כנראה שבאמת הקונספט לא עובד כראוי

אין לי בעיה לקנות את הדיסק, אני בעד קניית דיסקים ויש בידיי מספיק דיסקים של אומני היפ הופ ישראלי. אז בנתיים נחכה להופעה שתגיע לצפון מתישהו.

למעלה