אלוהים למה???/tapuzforum/images/emo10.gif

אלוהים למה???/tapuzforum/images/emo10.gif

מה עושים כשהבעל של החברה הכי טובה שלי כל הזמן מתחיל איתי בקטע מיני?!אני חיה במין דילמה האם לספר או לו כי אם אני יספר לה זה יגרום לפיצוץ ביניהים ומצד שיני היא מאד יקרה לי ואף פעם אני לא מסתירה ממנה דברים.מה אפשר לעשות?פשוט ההטרדות המיניות רק מחמירות מיום ליום ואני בדילמה רצינית.פליז תנסו לייעץ הכי נכון שאפשר

נ ט ע 9 1

New member
אל תיתני לו שום דבר..

לא להטריד ולא ליישם.. מה זה התגובה המוזרה הזו..'תני לו הוא יפסיק עם זה'.. אולי להיפך, אם היא תענה בחיוב הוא לא יפסיק בכלל.. הוא יבין שהוא מצליח לסובב אותה וימשיך במשימה..(הוא עדיין לא 'גמר' את המשימה, למה שהוא יפסיק..?!.. כל עוד הוא לא השיג את שלו, הוא ממש לא הולך להפסיק..) דווקא אולי להיפך, אם היא תתן לו להמשיך בהטרדות, ו'תשתף פעולה' הוא עלול דווקא מאוד להמשיך, ככה זה גברים.. זה נשמע הרבה יותר הגיוני.. הטרדות?..! אני לא הייתי הולכת לחברה, הייתי רצה אליה, סליחה?..!! שישמור את שלו במכנסיים..זה נשמע כמו הטרדות מאוד בולטות.. לא בלבד שהוא מטריד, את גם חברה של אישתו.. את לא צריכה להתבייש, ברור מי פה צריך להתבייש, והחמור מכל, שהוא כ"כ בטוח בעצמו, שהוא מטריד בבוטות את 'החברה של..' מאיפה לו הביטחון הזה שאת לא תספרי לה...?!! אם הייתה לי חברה שבעלי היה מתחיל איתה(ובמיוחד חברה טובה) המעט שהייתי מצפה ממנה היה לספר לי על זה.. הוא עדיין לא עבר למעשים, ככה שאת במצב דיי טוב לספר לה על זה.. אם הוא כבר יגיע לנגיעות, הדילמה שלך תיגבר עוד יותר, אגב, העובדה שאת לא עוצרת את זה בצורה חוצפנית(סה"כ הוא המטריד, לא את, לכן הוא צריך להתבייש ולא את..!!!) נותנת לו גיבוי להמשיך בשלו...לא יודעת מה איתך, כשמטרידים אותי אני ישר עוברת לצעקות(לפעמים גם לבוקס) שמבהיר טוב מאוד מי הבוס והבעלים עליי/הגוף שלי.. תאמיני לי שהם לא חוזרים לעולם.. הם מבינים טוב מאוד עם מי יש להם עסק..! תעצרי את זה בזמן, לפני שבאמת יהיה מאוחר מדיי... הקלטה תהיה שימושית למדיי.. זיכרי.. הוא זה שצריך להתבייש ולחשוש ממעשיו, ולא את..!!

נ ט ע 9 1

New member
אגב, את כבר פעם שניה כותבת..

אז אני מניחה שזה מאחר וההטרדות עברו שלב מתקדם. תעצרי את זה לפני שיהיה מאוחר. אפילו אל תאיימי עליו, פשוט תלכי לספר לה. את לא זו שצריכה לפחד, הוא והאיש הקטן/גדול שלו צריכים לפחד

midnight smoker

New member
יש משהו שלא לקחת בחשבון

היא לא עוצרת אותו בבוטות כי כנראה שזה מאוד מחמיא לה,ויש מצב שזה גם מחרמן אותה, והדילמה שלה בכלל היא לא אם לספר לחברה שלה או לא, אלא אם לזיין אותו או לא.

קוב001

New member
אולי תסבירו לי אחת ולתמיד מזה "הטרדה מינית"

זה מין בר מקודש שאסור לדבר עליו... לדעתי אין חיה כזאת!! יש דיבורים גסים,ואם רק את רוצה בשניה את עוצרת את זה... כל פעם שהלה פותח את הביוב שלו בפניה גסה,את מרימה את הקול וצועקת עליו "הדיוט מי אתה בכלל,איך אתה מדבר?!" "תדבר נקי" אין מצב שהוא ימשיך לדבר כך!

d i n d i n i

New member
שושי...

חומד אני אתן לך עיצה מנסיון (של חברה למזלי..) קרה המקרה לחברה קרובה ושברנו את הראש איך יוצאים מזה נקיים.. אז ככה הפתרון הכי טוב שמצאנו הוא להקליט אותו!!!! תגידי לו או שיפסיק או שהקלטת עוברת לאשתו, אצלנו זה עבד הוא הפסיק אבל נשאר כלב היא גילתה על זה מאוחר יותר והתגרשה ממנו.. בלי שום קשר למקרה של חברה שלי.. זה מעט קשה לספר לה כי הריזיקה שהיא לא תאמין לך היא גדולה מכדי לקחת..

nate2000

New member
קוטעים את הקשר עם שניהם

ולו מבהירים מאוד יפה שאם זה לא יפסק את תתלונני עליו....

תגובה

מזכיר את ספור יוסף ואשת פוטיפר. אם אינך רוצה לספר לה, התעלמי מחזוריו והגיבי להם בצורה, שלא נעימה לו. אם ימשיך והחזורים יטרידו אותך, נתקי אתו קשר.

למעלה