אלוהים, לא שוב.

אלוהים, לא שוב.

אמצע הלילה. היא מתקשרת. זאת שממנה ברחתי. צוחקת את הצחוק המשגע שלה. אני מקשיבה. מתוך שינה. רואה את השם שלה והלב שלי קצת דופק. שנה שלמה אני מדחיקה אותה פנימה. מתבלבלת בהידלקויות מטומטמות שאין בהן ממש. נשאבת לרצון למערכת יחסים שתשכיח אותה. את האחת שאיתה העזתי לומר בפני עצמי שאני אוהבת נשים. והבכי שלה מגיע. והיא אבודה. ביקרתי בעיר שלה כמה פעמים. נמנעת מהלפגש איתה. סטרייטית ממש שזה כואב. האהבות שלי מחושבות. בתהליך לאט לאט הכל נבנה ואיתה בבום. העיניים השיער הארוך לפעמים אני כועסת על עצמי שהתוודעתי בפניה ברמזים על הרגש שלי אליה והיא אמרה שננסה ואני מטומטמת אמרתי לא. חלמתי אתמול שיש לי תינוק. היום ראיתי אמא שמחזיקה תינוק קרוב אל בית החזה במגע היחיד שיכול לשבור אותי. את כל הגב היא תפסה לו עם היד. החיים מתקדמים רצים לי ואני מאחורה חולמת עליה מעולם לא תיארתי את עצמי בת 23 במצב כזה. אתמול מישהי ראתה אותי וחייכה ממש וחיבקה אותי ואמרה "איך התגעגעתי אלייך נולדת" ואני כלום. נמחק לי הרגע של החיבוק. הלוואיי והייתה לי בעיה עם מגע. מגע אבל לעבור. לגעת וזהו. לפחד מקריבה נפשית אין תרופה. אי אפשר להגיע לשם בכלל. אתה כל הזמן בבריחה ממי שיש סיכוי שייכנס לך ללב. יום האהבה היום ואני לא יכולה שלא יצבוט לי הלב שאני רואה את החנויות מפוצצות בדברים של אהבה. ואני? כבר שכחתי מה זה לאהוב להתמסר להאמין מישהו ששכבתי איתו יצר איתי קשר ורצה שניפגש ההרגשה הזו של אז מי הייתי עדיפה והיום זה לא זה ולא זה. נכות רגשית וגם במגע. ואלוהים יודע כמה אני מנסה. אני נרדמת תוך בכי לשינה מתעוררת מלא פעמים בלילה אני מתגעגעת לתחושה הזו של קרוב ואני לא מצליחה להגיע לשם כאילו משהו פגום שרק לא יתקרבו כל הנורות אזהרה שלי נדלקות. אני לא מצליחה למצוא את הלמה הזה ממילא התחושה היא של מוות וכלום אז מה זה משנה בכלל?

levshavur

New member
לנולדת מחדשלא יודעת מה לכת

שלום לך לא יודעת בדיוק מה לכתוב אז שולחת לך חיבוק ומקווה שיהיה לך יותר טוב
לבשה

levshavur

New member
שוב התבלבלה לי הכותרת...

המקלדת הזאת מחרפנת אותי לפעמים כותבת לבד אותיות וחצאי מילים במיוחד אם אני מנסה לכתוב מהר...אוף!!!
לא יודעת איך לפתוור את זה סליחה לבשה.

clastic

New member
ווף...

הייתי חייב להשמיע את אנחת הקשישים שלי... עכשיו אפשר לכתוב. אין לי כל כך מה לכתוב בעצם. "יהיה בסדר", אמיתי ככל שיהיה, נשמע סתום מדי. אבל זאת באמת השורה התחתונה, וזה אולי השיעור העיקרי שאני מרגיש שהחיים העבירו אותי עד הלום: שיהיה בסדר. עברתי אתמול חוויה די משמעותית. משהו רגשי שנסחב די הרבה זמן בחוסר ודאות ואתמול סופסוף בא אל סופו. עד כדי כך סבוך זה היה, שכבר לא היה כ"כ משנה איך זה יסתיים, אלא רק לחסל לאלתר את המצב הזה של "לא כאן ולא כאן". ישבתי הרבה מאז (עד כמה שאפשר לקרוא לזה "הרבה" מאז אתמול) וחשבתי, ושוב - השורה התחתונה נשארה כשהייתה. כמו מערבולת, כמו הרבה מערבולות שעברתי, אני נסחף פנימה. בסופו של התהליך אני יוצא בצד השני, והכל בסדר. עד שיוצאים מהצד השני - עד שמסתיימת ההיסחפות הלא תמיד נעימה פנימה, חייב לעבור תהליך. חייבים לקרות דברים. אי אפשר לדלג על זה. אפשר - וכאן המפתח - "לקחת את זה" אחרת. חכם יותר. בוגר יותר. רגוע יותר. לנסות לקבל את זה. אני מרגיש שבו-זמנית סטיתי מהנושא, ואולי... אולי בכל זאת תקחי מזה משהו. אני לא יודע מה להגיד לך. אולי שיהיה בסדר?

Lovely locks

New member
אני מבינה אותך, קצת אחרת (ט').

אצלי אף פעם לא אובחנה פגיעה מינית בעברי. כן, היה את אותו אחד שחשף בפניי את איבר מינו כשהייתי בכיתה ד', הגברים שעקבו אחריי עד הבית, ההתחככויות... ואותם אנשים שניתבו אותי בשקט לכדי מין והיו את אלה שזיהו את החולשה של הבחורה הזו, שהטביעה עצמה באלכוהול וכדורי הרגעה ושכבו גם איתה, בכדי לעזוב. כל מי שטיפל בי רומז שזה שהתגוררתי בחדר אחד בזמן שהייתי ילדה קטנה עם שני נערים מתבגרים, בטח אומר משהו. אבל אני לא מוכנה להכיר בזה. לא, לא, זה סתם דיבור של פסיכולוגים שמנסים לאתר את מקור הטראומה. והם טועים. מבחינתי, סקס הוא עוד דרך להעניש את עצמי. אף פעם לא חיובי, לא אוהב, מכאיב וחד פעמי, מגיע לי. אני לא יודעת, הלוואי וידעתי, איך הופכים מיניות ממשהו כה שלילי ומכאיב למשהו בריא, מהנה. אבל אפשר, כן. כולי תקווה, שגם אני וגם את, נוכל למצוא דרך להפוך את השליליות הזו למשהו בריא. גם אם לא היום. זה מגיע לנו, מתוקף היותנו בני אדם. יצורים חיים, קיימים.

אולי הכאב הזה של הבדידות

הוא גם כאב של תקווה, שיכול להיות אחרת, שאת יכולה למצוא מישהי שאתה תרגישי אחרת (ועם פחות פחד ויותר ביטחון, יותר חיים ופחות ריק ומוות). אני חושבת שזה אפשרי, למעשה אני חושבת שזה מה שהופך או יכול להפוך את הקיום כולו לאפשרי. ואני מקווה בשבילך... מחבקת.

היי, את.

בדידות היא כאב גדול. לפעמים הרצון לאהבה, לקרבה ולזוגיות הוא כמו בור ענק בנשמה שלא מאפשר לחיות. אני רוצה להגיד לך שזה בסדר ככה לרצות את זה, שמגיע לך שיהיה לך כמו לאחרים, ויותר טוב, ומגיעה לך גם האהבה שאת חולמת עליה ורוצה אותה, וזה בסדר גמור לרצות אותה עם אישה. אני לא יודעת אם זה מרגיז או מרגיע, אבל גיל 23 הוא גיל צעיר. גם אם יש לך חברות נשואות עם ילדים, וגם אם את מרגישה שכל האחרים סביבך רצים קדימה, זה גיל שלגיטימי לגמרי להיות בו עדיין בחיפוש עצמי ולא לרוץ במסלול המדויק הזה של חתונה וילדים בגיל 23. את באמת באמת צעירה, ומלא דברים עוד יכולים לקרות לך בשנים הקרובות. [אני לא חושבת שאותי זה שכנע עד הסוף כשהייתי בגילך, אבל היה משהו מרגיע בלשמוע את זה כל פעם. ובכל אופן זו האמת.]

למעלה