אלוהים לא עונה...

papshooly

New member
אלוהים לא עונה...

אז אולי את כן? סליחה על הציניות, אבל אני מרגישה שאני דופקת את הראש בקיר, עם רופא שמרשה לעצמו ללגלג עליי ואמא ששולפת תשובה זהה - "פשוט תסתמי את הפה". אז...להלן פרטי הגרוטאה בת- 29, גובה -1.70 משקל-איפשהו בסביבות ה-110, בטח יותר כי הפסקתי להשקל כשהגעתי אליו, מעניין למה שיעור יתר, מחזור לא סדיר. בשנתיים האחרונות לוקחת גלולות דיאנה שהכניסו את השיעור לשליטה ואילפו את המחזור. נמצאת במעקב גסטרו עקב היסטוריה של סרטן המעי הגס (אחות) שבוע שעבר הרופא המאוד נחמד שלי רשם לי : simvastatin 20mg reductil 15 mg בדיקות המעבדה הראו כולסטרול וטריגליצרידים בשמיים 303 ו- 366 בהתאמה. אבל מה שבאמת מדאיג אותי זה ערכי בדיקות האנדו שלי: THS 9.26 כשהנורמה נעה בין0.35 ל- 5.5 אבל ה- T3 וה- T4 יציבם במרכז הערכים Cortisol 8 am 759 ואני כבר מטפסת על הקירות, לא יודעת מה לחשוב ובקושי הצלחתי להוציא ממנו הפניה לאנדוקרינולוג, אבל מה לעזאזל לשאול? ומה זה יכול להיות? קראתי על קושינג וPCO ושאר מיני שיקוצים וזה לא עושה לי טוב. סליחה על הנימה ההיסטרית... זה זוועה להתחרפן לבד ולחייך בחוץ קראתי קצת אחורה בפורום, אז סחתיין על לונדון! תודה מהראש על התשובה וסופ"ש של אור ושלווה

תראי...

אם את רוצה שאומר לך, הנה אני יודעת מה יש לך, אז אאכזב אותך. באמת שאני לא יודעת מה הסיבה לעודף המשקל שלך. בטוח יש לך תת פעילות קלה, ובזה אפשר לטפל. לא מסביר 110 ק"ג . האם זה יכול להיות קושינג? יכול להיות. בדיקת הקורטיזול בדם לא אומרת דבר, היא מעט גבוהה אבל זה עם גלולות. לברר את זה? בהחלט. מה זה יכול להסיק. ישללו קושינג, ישללו. אבל כך סתם בלי כל בדיקה? לא נראה לי.

למעלה