אלוהים ישמר איזה אנשים טיפשים...

שלומות0

New member
יתחיל אופק חדש

אבל להוסיף ילד 9 לא נאמר לנו, ולא נראה לי שזה אפשרי

dina199

New member
עובדה אפשרי.

הצליחו להגדיל כמה כיתות (הבנתי שכל הכיתות בבית ספר מסויים לחינוך מיוחגד) תחת מטרית 'תקן עודף'

dina199

New member
אם הוסיפו להרבה כיתות 'תקן עודף' זה אומר

שיכלו לפתוח עוד כיתה (לפחות) ולא עשו. וזה לא תקין . זה למעשה 'פיחות זוחל' .
כי 'תקן עודף' קיים בשביל כיתה אחת כמקרה מיוחד.

שלומות0

New member
בשל התירוץ אופק חדש

ששמעתי שמורים מאוד לא מרוצים מזה,
יש תירוץ חדש שניתן להוסיף תקן עודף
עוד מעט כיתות תקשורתיות יגעו לתקן של 12 ילדים

dina199

New member
וזה צריך מאוד להדאיג את אלו"ט
.

כתבו כאן ש 8 תלמידים בכיתה זה הישג שלהם , אז כל התרגילים של בתי ספר (עם או בלי שיתוף של משרד החינוך) בתירוץ 'אופק חדש' שומטים את הקרקע מתחת לרגליים.
ואיך שהוא זה תמיד לרעת התלמידים
. משום מה (נאמר בציניות ) אין שימוש כזה גורף ב 'תקן חסר' .

שלומות0

New member
ההשג יהיה

אם יהיו 4- 5 ילדים בכיתה,
שיש 8 ילדים על הספקטרום שנמצאים רוב הזמן בכיתת האם גם אופק חדש לא ישנה הרבה לגבי זה שילדים נמצאים
רוב הזמן בכיתת האם מאוד קשה בכיתה של 8 ילדים, כל ילד שם עם הרבה מורכבות,,
הניצחון יהיה בכיתה של מקסימום 5 ילדים,

לעומת זאת המצב שונה בתכלית בכיתות של התפקודים המאוד גבוהים ששם רוב הזמן הכיתות בפיצול ורוב השעות..
אז כפי שאני תמיד כותבת יש צורך לשנות את כל מדיניות התקנים ולבדוק לעומק את הנושא..

dina199

New member
כרגע לא מדובא על הישגים

אלא המצב מאוד מטריד.גם אם 8 זה לא הישג גדול מדי, מקלקלים גם את זה.
למעשה מגדילים את הכיתות בטוענות שווא .

נכנעתי,כיתת ל"ל בחולון,שתהיה שנה טובה ומוצלחת

אז נכון לא הפכתי שולחנות ולא צעקתי אבל מבחינתי ניסיתי לעשות כל מה שאפשר ע"מ להכניס את בני לכיתת תקשורת,אני חושב שהפניה לאלוט עזרה בכך שהבטיחו לי שלבני תהיה תמיכה אישית שתענה על רוב צרכיו כילד PDD,אני יודע שכולכם פה "שונאים" את המערכת ולא מאמינים בה אבל החלטתי לצאת צ'אנס למערכת ולשלוח את בני לכיתת ל"ל,בכל מקרה אני יודע שעכשיו אני בראש סדר העדיפויות של מינהל החינוך בכל מה שקשור לבני,הם הבטיחו לדאוג לו לכיתת תקשורת בשנה הבאה..
אני מקווה שתהיה לנו שנה רגועה שלווה ומאתגרת שמקווה שיגיעו ימים שנצחק על כל השירשורים שהיו פה בנוגע לנושא.

TikvaBonneh

New member
בהצלחה

ואני בכלל לא שונאת את המערכת. רק חושבת שצריך תמיד להיות עם יד על הדופק. הילדים שלי לומדים במערכת (החינוך) ולא על כוכב לכת של חייזרים. לא הייתי שולחת אותם לשם אם לא הייתי מאמינה במערכת. הייתי משאירה אותם בבית.

mokita3

New member
לודוויג ואן 1

באמת שיהיה בהצלחה

אבל אם תהיה לך בעיה אני ממש ממליצה לך לפנות לעמותה קול הזכויות

לי הם מאוד עזרו, אני לא יודעת איך להודות להם, הם עמדו מול הרשויות ויום לאחר שליחת מכתב לרשות במודיעין קבלתי שיחת טלפון והבן שלי שובץ לכיתת תקשורת במודיעין

בעיניי הם תותחים

שנה טובה ורק בשורות טובות

למעלה